Po długiej nieobecności na TW przejrzałem ostatnie wieści - modyfikatory do itemków mają ulec zmianie, chyba warto przerobić scyzoryki na masterwork, balanced dłużej nie będzie najlepszą modyfikacją.
Możesz wrzucić link do tego tematu, bo jakoś nie mogę tego znaleźć na
TW.
PS To by była lekko frustrująca innowacja, bo nie zaryzykuję przechodzenia w następne geny(a do
masterworka potrzeba dodatkowo{z poziomu
balanced} 2tygodni dla 2h) w chwili, kiedy patch wisi nad głową, a koszt takiej zabawy w moim przypadku to 85k
golda, no i mam już nabity rekordowo wysoki lvl.
W ogóle to stoi trochę w sprzeczności ze wcześniejszymi pogłoskami, które wskazywały na to, iż szybciej będzie się opłacało kupować nową broń, niż nastawiać się na jej naprawianie(zwłaszcza tak drogiej jak masterwork). Dochodzi jeszcze kwestia tego , że np
Sword of Tears w wersji
master miałby
diff na poziomie
20str, a żaden łucznik się raczej na to nie zdecyduje-to akurat sprytnie by wykombinowali, heh(choć
katana masterwork z diff 15 jak najbardziej by była w kręgu moich zainteresowań)...
Najzabawniejsze jest to ,że mam dwie
polearmsowe zabawki ulepszone na maxa/
tempered,(
Long Hafted Blade i Light Lance), kiedy miałem jeszcze w planach, w którejś z przyszłych generacji, zostać jeżdźcem, no i będę musiał się zastanowić, czy nie wrócić do tej koncepcji po patchu...
PS1
Obi Wan się mnie o to pytał, więc , przy okazji, odpowiadam/powtarzam- po patchu będzie możliwość przechodzenia w następne geny, ale po spełnieniu dużo bardziej rygorystycznych/wyśrubowanych wymagań- wspomina się/plotkuje o minimum 30lvl, dużo wyższych kosztach i miesiącu oczekiwania.