Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polska na taleworlds.com - czyli potrzebna wasza pomoc  (Przeczytany 5128 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Awanturnik
    Odp: Polska na taleworlds.com - czyli potrzebna wasza pomoc
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 17, 2010, 09:13:06 »
    Wsadź sobie tą uwagę gdzie nie dochodzi Słońce Pwi, bo forum jest właśnie też momentami od pieprzenia o głupotach. Już nie kozacz tak bardzo, bo się zgrzejesz. Właściwie ci co krytykują Ozwana i jego pomysł to po cholerę się udzielają? I tak tam nie będziecie podobno zaglądać to kij wam do tego. :P

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 17, 2010, 10:14:23 »
    Kozacze?! taaa... zgrzałem się?! nie... za bardzo to olewam, żeby się jeszcze tym przejmować, jedynie wyrażam swoją opinie... wiesz dlaczego się tym interesuje? bo lubię zaglądać na TW, ale nie mam pojęcia po co miałby być tam wątek o Polsce?!? żeby wszedł sobie tam jakiś dzieciak 11 letni, pobluzgał albo pospamował, a później wielce zadowolony by sobie poszedł, a nawet by nie dostał bana tylko muta... i później będziemy mieli zajebistą opinie, bo Wy nie macie gdzie sobie pospamować... ot co... chcesz sobie popisać na TW to pisz, co za problem... chcesz założyć polski wątek, to zakładaj, i po sprawie...chcieliście znać nasze zdanie, to je znacie....

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 17, 2010, 10:25:15 »
    Właściwie ci co krytykują Ozwana i jego pomysł to po cholerę się udzielają? I tak tam nie będziecie podobno zaglądać to kij wam do tego. :P
    Ja nie krytykuję akcji samej w sobie, jedynie twierdzę i mam do tego podstawy, że to nie wypali. I właśnie zaglądam dosyć często na forum TW i wiem, że poziom wypowiedzi jest nienajlepszy, więcej niż połowa wypowiedzi to bezsensowny spam, a regulamin [w zasadzie brak jego przestrzegania] i moderatorzy, mało tego nawet większa część administracji [a mam doświadczenia w ich zachowaniu] nie dorasta do pięt naszym, tu na "własnym podwórku".

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 17, 2010, 21:23:48 »
    Niestety Kalpokor to u nas w kraju i w Polskich community wszelkiej maści jest mentalność cenzorów, sprzątaczek i segregacji. Mówię to tylko z swojego doświadczenia, więc ktoś może się nie zgadzać oczywiście. :P Bo na obcojęzycznych tego nie uświadczysz, a na pewno nie anglojęzycznych. I to mi się właśnie podoba, bo nie znoszę ograniczeń. Choćby po n-razy powtarzał się temat, czy ktoś popisywał się swoją głupotą to i tak będzie oznaczać tylko, że TA społeczność żyje, egzystuje i się rozrasta. A w przypadku polskojęzycznej społeczności - stagnacja, osty i wielki brat patrzy, nawet już nie ma co poczytać w wolnej chwili na forum. :P
    « Ostatnia zmiana: Maja 17, 2010, 21:26:00 wysłana przez Sandero »

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 17, 2010, 22:27:08 »
    Tak, lepszy jest chaos, spam, bluźnierstwo na forum niż bany, osty i inne. Szczerze mówiąc wolę mieć tych 50 forumowiczy którzy mają jakiś poziom, niż 500 gównażerii, której co drugie słowo to przekleństwo. Jeśli nie znosisz ograniczeń, no to idź... zflamuj, zbluzgaj, bo przecież ograniczeń na anglo-języcznych forach nie ma. Tak samo z tematami. Bo po cholerę mówić, że taki temat był, skoro można napisać drugi raz.
    Mądrym pomagać nie trzeba, głupim nie warto

Nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony ;p

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 18, 2010, 01:00:34 »
    Hipokryzja? *pokazał na jego dwa osty* Skoro sam stwierdziłeś, że zaliczasz się do gównażerii to nie będę dyskutował. :P Przecież to proste jak konstrukcja cepa, tacy elite jak wy będą mogli się gnieść tutaj. A tym którym nie odpowiada taki nastrój będą mieli jakąś alternatywę. Proste i logiczne, przecież nikt nie zmusza do korzystania z tamtego działu. :P
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2010, 01:02:35 wysłana przez Sandero »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 18, 2010, 14:08:06 »
    Pff.. Mamy swoje forum, to po co siedzieć na jednym forum z Angielskimi dziećmi, które potrafią pisać "english only" i banować za pisanie bo Polsku, albo obrażać Polaków, na TW pewnie też by tak było.. NIFN świetnie to podsumował: Po co pchać się między wrony.

Tak, już widzę tam polski wątek na TW... totalny spam i pieprzenie o niczym, czyli z serii "dzień dobry, jak minął dzień"... jeżeli tak bardzo jest Wam potrzebne "narzędzie" do bezsensownego pisania, to otwórzcie sobie notatnik i tam piszcie monolog... i jeśli martwią Cię tak bardzo bany i osty, to wydrukuj sobie regulamin i przylep sobie nad monitorem...

Ale ściemniacz a kto ciągle gada o kutasach xD