Wtrącę słówko.
Dobrze Goiat, poustalamy sobię. A teraz wyciągam cieżką altylerię:
Po pierwsze primo - będę robił głosowania o czym chcę,
Po drugie primo - bedę prowadził klan jak chce bo mamy ubaw na naszych zabawach i w klanie nikt na nic nie narzeka,
Po trzecie primo - a śmiejcie się ile chcecie - ja też sie śmieje z waszego foróm bo moi klanowicze i ja jesteśmy na innym forum - forum na którym trzeba bardzo dobrze umiec polski, "ładnie" pisać, i wiele innych, nie mam tam rzadnego ostrzeżenia i jestem dość wysoki rangą.
Po czwarte primo - będziemy różne rzeczy ustalali w tym topicu bo poto on powstał. Koniec.
a teraz do Goliata i raszty - łączenia klanów nie chce.
Nie wiem kolego, czy dorosłeś do forum publicznego, ale obawiam się że nie do końca. To samo tyczy się współpracy z innymi ludźmi, bo przedstawiłeś tutaj poziom 13 letniego dziecka.
"Pierwsze primo"- To prawda, Twoja sprawa.
"Drugie primo"- Też masz rację. Jak jest ustalone, że liczy się zabawa, to ok.
"Trzecie primo"-
forum na którym trzeba bardzo dobrze umiec polski, "ładnie" pisać, i wiele innych, nie mam tam rzadnego ostrzeżenia i jestem dość wysoki rangą.
Jeżeli chodziło Ci o to, że na tamtym forum trzeba dobrze znać "polska język", to widocznie nie trzeba, skoro jak mówisz "Masz wysoką rangę" (swoją drogą, jesteś pr0 uber z tego powodu?). Ale jeżeli jednak to była, aluzja do tego, że na tym forum jest obowiązek poprawnego pisania, to z całym szacunkiem, zapraszam do książek i słowników, bo na gry dla Ciebie za wcześnie. Nie masz "rzadnego" ostrzeżenia tam i dlatego uważasz tamto forum za lepsze? Gratulację.
"Czwarte primo"- Tak będziecie, dopóki ten topic będzie istniał, bo jak ktoś napisze jeszcze jedną wiadomość niezwiązaną z tematem, a dotyczącą kłótni, to temat ląduje w koszu.
Aha, "Piąte primo"- Dostajesz warna. Rzecz jasna za ortografię i zaniżanie poziomu forum.