Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1257 AD  (Przeczytany 332676 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mannerheim

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [MOD] 1257 AD
    « Odpowiedź #645 dnia: Grudnia 25, 2012, 14:53:53 »

Jak możesz  to podaj ten link na sv.. A i mam pytanie czy ta nowa wersja też potrzebuje do działania tego pliku sv..
    Tu masz instrukcję po polsku i link http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4808.msg209771#msg209771

Offline Husar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #646 dnia: Grudnia 25, 2012, 17:06:00 »
    Ja wam nie polecam tej 0.97. Zmienili może na fajniejsze np. mape ale strasznie popsuli twarze jak i zbroje. Może to wygląda ,,realistyczniej'' ale strasznie szpetne są kobiety jak i w państwach krzyżowych nie ma tylu zbroi ani helardryki.
    Jam to uczynił.

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #647 dnia: Grudnia 25, 2012, 19:22:00 »
    Ile waży to ad 1257 ściągam przez svn i już jest 1348 mb i nic

Offline przemo77777

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #648 dnia: Grudnia 26, 2012, 10:03:17 »
    Ja wam nie polecam tej 0.97. Zmienili może na fajniejsze np. mape ale strasznie popsuli twarze jak i zbroje. Może to wygląda ,,realistyczniej'' ale strasznie szpetne są kobiety jak i w państwach krzyżowych nie ma tylu zbroi ani helardryki.

Człowieku zamknij się wreszcie, ile razy będziesz o tym pisał, najnowsze zmiany sprawiają, że chce się w to grać, nowsze zbroje, wspaniały wygląd mapy i wiele innych bajerów, a ty ciągle tylko narzekasz… jeśli masz z tym problem to poprzerzucaj sobie zbroje z modu do moda, a jeśli nie potrafisz to graj w starszą wersję.

Polecam ciągle uaktualniać przez SVN i odtworzyć Bizancjum, może niedługo prześle kilka fotek z moich map.

Offline Exedras

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #649 dnia: Grudnia 26, 2012, 11:07:06 »
    Link do spolszczenia PLS?

Offline Mannerheim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #650 dnia: Grudnia 26, 2012, 11:11:33 »
    Nie dostaniesz linku bo spolszczenie nie istnieje.

Offline Exedras

• Użytkownik
    « Odpowiedź #651 dnia: Grudnia 26, 2012, 11:15:40 »
    U góry ktoś pisał, że jest ale nie kompletne

Offline kubaper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #652 dnia: Grudnia 26, 2012, 11:58:23 »
    Ja teraz pobieram moda, mam nadzieję, że mi się spodoba. Wie ktoś jak dużo tam jest tekstu? Może sam zająłbym się spolszczeniem, to chyba nie jest bardzo skomplikowane?

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #653 dnia: Grudnia 26, 2012, 12:01:58 »

poszukajcie na poczatku wątku ..tam jest link do spolszczenia, nawet działa na tej nowej wersji
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline Exedras

• Użytkownik
    « Odpowiedź #654 dnia: Grudnia 26, 2012, 18:56:36 »
    Mam problem robie 1 misje z bandytami 1  bitwa i wysypuje błędy, że nie może załadować tekstur i wywala do pulpitu oco chodzi ?

Offline Exedras

• Użytkownik
    « Odpowiedź #655 dnia: Grudnia 28, 2012, 13:45:31 »
    Pomoże ktoś ? ...

Offline Gunjaar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #656 dnia: Grudnia 31, 2012, 12:15:14 »
    Witajcie!
    Mimo iż mod (a raczej jego wersja beta) istnieje już spory kawał czasu to wersję z Tortoise załatwiłem sobie dopiero przed świętami. Grałem w niego kiedyś, jeszcze za czasów starszej bety, ale dałem sobie na spokój. Teraz znów w niego gram i powiem, że jest po prostu świetnie. Muzyka bardzo dobra, frakcji jest dużo, czasami czuję się, jakbym grał w Medieval 2 Total War w wersji RPG. :pKrucjaty, turnieje, kampanie wojenne... po prostu cudnie.
    Denerwował mnie tylko brak języka polskiego. Chociaż z j. angielskim nie mam problemów, to postanowiłem zrobić do tego moda spolszczenie. Wiem, że to trochę nie ma sensu, bo ciągle można robić updaty, ale ja stwierdziłem, że nie będę ich robił dopóki nie zajdą jakieś poważniejsze zmiany. Nie wiem w ilu procentach jest już ukończone, ale trochę czasu nad tym pracowałem. Potem wrzucę link ze spolszczeniem.
    Pozdrawiam

Offline FilipM3

• Użytkownik
    « Odpowiedź #657 dnia: Stycznia 10, 2013, 13:53:18 »
    Cześć. Mam jeden problem z modem.

Od razu powiem że Native, jak i inne mody chodzą dobrze. Chce ściągnąć 1257AD, wszystko ok, mod waży tam 3.50GB czyli tyle ile powinien. Jednak przy wczytywaniu gry wywala błąd o pliku 1257_testures.brf - czy coś podobnego. Próbowałem update za pomocą SVN i nic. Piszę że owa strona jest w stanie 'Locked' i nic nie zrobię.

Ma ktoś owy plik? Znajduje się on w folderze 'Resources'.

Offline mateusz1208

• Użytkownik
    « Odpowiedź #658 dnia: Stycznia 17, 2013, 22:54:12 »
    Witam!

Zainstalowałem wczoraj tego moda. I powiem tak, ma potencjał, ciekawa mapa, może być ok. Ale maksymalnie denerwują mnie bugi i wywalanie do pulpitu lub nie wczytywanie się tekstur. Też tak macie, czy tylko u mnie tak się dzieje? Jeśli tak to twórcy trochę pokpili sprawę.

Offline Quorthon Seth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #659 dnia: Stycznia 19, 2013, 16:32:14 »
    Pod koniec ładowanka:

(click to show/hide)