Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Europa 2062, Ameryka 2062, Azja 2062  (Przeczytany 12012 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    Odp: Europa 2062, Ameryka 2062, Azja 2062
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 16, 2010, 16:39:22 »
    dobra Grievous, teraz ani nigdy nie użyto broni biologicznej, a terroryści? Jest specjalny odłam nazywany "bioterroryzmem". Jeszcze nigdy nie doszło do niczego takiego, ale kilka razy były przeprowadzanie próby kradzieży wirusa, np. czarnej śmierci. Ale dobra, ten temat nie powstał po to, by kłócić się o broni masowego rażenia, ale żeby ocenić opowiadan(ko? nie... tego jest za dużo)ie pana... yyy... autora. Dla mnie jest spoko, fajne, wyczadziste, ale nie ma tej nowej technologii i tego, co pisałem kilka postów wyżej. Natycha mnie to do napisania czegoś podobnego, ale po co. Znając siebie to na pierwszej stronie bym skończył, albo odechciałoby mi się po kilku zdaniach... Z polskiego ci dam za to 5+ :D
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2010, 17:03:41 wysłana przez czeslav »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 16, 2010, 16:55:50 »
    Czy ja nazywam Cię "Czesiek"? Albo "slav"? Nie. I chciałbym abyś ty także nie deformował mojego nicku. I jeszcze raz zwrócę się do Ciebie z prośbą: czytaj dokładnie posty.
    teraz
    A nie w przyszłości, czy w też innej hipotetycznej sytuacji. Po prostu teraz broni biologicznej się nie używa. Nawet sam mówisz że
    Jeszcze nigdy nie doszło do niczego takiego
    Więc o czym ty mówisz? O czymś co nigdy nie miało miejsca. Atomówki Blitzwiga są mało prawdopodobne, ale są ich użycie jest bardziej realne niż w przypadku innych broni masowego rażenia.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Crusader11

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 16, 2010, 17:23:19 »
    Jak mam ocenić to opowiadanie 4/10 :/ Nie jest super ;) (wiem że nie mam oceniać ale to zrobiłem :)).

My fury is my sword, my glory is my shield!