Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1889 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nikooo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 06, 2010, 19:10:06 »
    Na Adamantytową wieże już zaglądam . Moją ulubioną cześcią Gwiezdnych Wojen są Wojny Klonów . Co do TES to gram na modach i w Obliviona ,i w Morrowinda jednak najwięcej modów mam do Obliviona .

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 06, 2010, 21:03:43 »
    Na Adamantytową wieże już zaglądam . Moją ulubioną cześcią Gwiezdnych Wojen są Wojny Klonów . Co do TES to gram na modach i w Obliviona ,i w Morrowinda jednak najwięcej modów mam do Obliviona .

Nic dziwnego. Morrowind nawet bez modów jest świetny, niestety Oblivion dopiero z modami robi się ciekawie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Nikooo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 06, 2010, 21:27:08 »
    W Morrowindzie jest ten klimat , są te dwemerowskie ruiny , grobowce , a w Oblivionie tego brakuje (są aelyidzkie ruiny ale to nie to samo) . Jak się kupi dodatek do Obliviona "Shivering isles" to jest ciekawiej .