Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z szybkością włączania gry  (Przeczytany 1627 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aeglos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z szybkością włączania gry
    « dnia: Kwietnia 03, 2010, 12:16:37 »
    Otóż wczoraj w godzinach wieczornych program Steam narzucił mi aktualizację do versji 1.103. Po zakończeniu gra się uruchomiła i wszystko ładnie działało ( dialogi juz sa w calosci po polsku itp). Jednakże dzisiaj gdy chciałem odpalić grę: wswietlił się ten filmik a zaraz po tym taki komunikay

Warning:Nothing will be rendered.
    The reference rending device was selected but your computer only has a reduced-funcionality reference device instaled. Instal the DirectX SDK to get the full reference device.

i jeszcze cos takiego:

Generic application error. Enable debug output for detailed information.
    The aplication will now exit.

Domyśliłem się ze muszę sciągnać najnowsza aktualizacje DX SDK Febuary 2010 (jeżeli powyższe teksty znaczą cos innego niech mnie ktoś wyprowadzi z błedu).
    Jednakże po ściagnięciu kiedy jest pasek wczytywania, przetwazania pliku |N| itd wszystko idzie bardzo powoli (uruchamialo sie to ponad 45 min!). Następnie cala gra sie wiesza jakbym mial kiepski procesor (mam 2 rdzeniowy po 3.16, a gra potrzebuje tylko 2.1). Wszystkie gry mi się podobnie wieszają, lecz po odinstalowaniu DX SDK Febuary 2010 gra nie chce znowu dzialac.

Z góry dzięki za pomoc.

EDIT: Problem rozwiązany. Można usuną.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2010, 07:33:59 wysłana przez Aeglos »

Offline Albert7168

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z szybkością włączania gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 10, 2013, 19:18:02 »
    Jak rozwiązałeś problem ?