Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hamachi  (Przeczytany 8338 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Odp: Hamachi
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 28, 2007, 19:39:57 »
    Ma moze ktos z was Sacred Underworld?
    mozna by bylo pograc przez hamachi :]

Mam na dysku edycję gold, ale żadnych charów chyba nie posiadam.

PS: zachęcam do wbijania na serwery steam do Dark Messiaha. Można mnie tam czasem spotkac i zebrać ostre baty :P

Puzon jak masz z "kolekcji klasyki" to możemy walnąć LAN tylko przez hamachi ponieważ cenega przerąbała sprawę :/
    jakby co zakładasz chara i przechodzimy kampanie

Wiem o tym doskonale. Mój współlokator to kupił i razem sie wkurwialismy i wydzwanialismy do Cenegi. Miły pan (serdecznie ch*ja pozdrawiam) najpierw szedł w zaparte, że na opakowaniu i stronie NIE MA adnotacji możliwości gry multi, później przyznał sie jednak, że takiej funkcji nie ma po prostu w tej ich zasranej wersji. Kolega poszedł do Empiku i oddał grę (oczywiście mszcząc się na wrednej polityce wydawcy uprzednio ja skopiowalismy) Ktoś mnie zgani, że piracę? To niech oni trzymają poziom :)

Na razie instaluję Riddicka z CDA, ale myslę że wkrótce znajdę trochę czasu i na Sacred. Wtedy cie zawiadomię :)

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 28, 2007, 20:41:42 »
    A więc czekam na lud chętny na sacreda :P

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 06, 2008, 12:54:05 »
    A więc czekam na lud chętny na sacreda :P

Może sobie nawet "załatwie" sacreda jak macie zamiar grać :D

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 06, 2008, 13:31:59 »
    Ojoj. Warrior zobacz datę tej rozmowy :P. Ja grał nie będę bo Sacreda już nie mam. Może Gedus nadal chce.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 06, 2008, 14:05:59 »
    Niedawno grałem w battlefield 1942.Może chce ktoś zagrać?

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 06, 2008, 18:08:09 »
    Ojoj. Warrior zobacz datę tej rozmowy :P. Ja grał nie będę bo Sacreda już nie mam. Może Gedus nadal chce.

Fakt mój błąd :P Po prostu pokazało mi że ten wątek ma nowe posty no i odpisałem na ostatniego a daty nie zbadałem :)

Offline Ike

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 14, 2008, 19:25:36 »
    A ja szukam kogoś do Konfronatacji w starej ale jarej gierce Little Fighter 2
    niech pisze na gg 2892883
    !!! FOR THE HORDE !!!

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 28, 2008, 22:06:28 »
    Jest w koncu sposob aby polupac w pesika 8 w necie. Ten sposob nazywa sie Evo launcher a pobrac mozna go ze strony www.evofans.net, znajduje sie tez tam tutek. Chetnych zapraszam na jakies sparingi albo nawet ligi se poczynim jakas.

Offline RaYeR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Hamachi
    « Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 12, 2009, 16:42:41 »
    Więc od dawna mam problemy z hamachi ,a często chcę zagrać z kolegami przez LAN.Otóż kiedy włączam hamachi z wszystkimi dostępnymi ludźmi jakich mam na liście jest połączenie pośrednie czyli nie mogę grać z nimi przez LAN.Nawet wujek google nie znał odpowiedzi na moje pytanie...Miał kiedyś ktoś z was taki problem?I jak go unicestwić?

Tutaj mogłeś napisać. Rozumiem jednak że nie chciałeś bawić się w archeologa, więc nie będzie żadnych "konsekwencji", ale taki temat jak ten jeśli chcesz napisać coś ważnego "nie przedawnia się". :D
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 26, 2009, 08:06:58 wysłana przez proud »
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

I am The Argent Dawn - Play Free Online Games
    [img]http://images.quiz.wegame.com/prod

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 25, 2009, 21:11:13 »
    Musisz utworzyć sieć, a następnie wszyscy twoi koledzy, Muszą się do niej dołączyc ( musi święcić się przy nich lampka), Wtedy w danej grze, korzystają z opcji gra przez lan, Stawiasz serwer, i albo automatycznie serwer, się pokaże, albo ci którzy dołaczają muszą wpisać IP z HAMACHI, i wtedy dołączyć i powinno być ok.