Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Quiz] Rozpoznaj grę ze screena  (Przeczytany 200673 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Runner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Rozpoznaj grę ze screena
    « Odpowiedź #615 dnia: Sierpnia 27, 2010, 21:29:34 »
    o_O
    Quake Live 3, ale to się nie liczy bo masz to w linku obrazka... (Sory, nie mogłem się powstrzymać, zawsze lukam xD)

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #616 dnia: Sierpnia 27, 2010, 21:53:23 »
    Owszem, że to Quake 3 czy owszem, że się pomyliłem? :P
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline J4ffarello

• Użytkownik
    • Lubię spam!
    « Odpowiedź #617 dnia: Sierpnia 27, 2010, 22:17:26 »
    To Quake Live, a nie Quake Live 3... tak czy siak Runner zaspoilował, więc Jezus masz ciasteczko.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #618 dnia: Sierpnia 27, 2010, 22:48:32 »
    (click to show/hide)
    Macie, może nie padnie od razu.

@DOWN
    pfff, może bym zaliczył gdyby nie to, że pokemonów jest co najmniej kilkadziesiąt :P
    @acoaco122
    nie, nie osom.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2010, 14:58:43 wysłana przez Jezus »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #619 dnia: Sierpnia 27, 2010, 23:34:39 »
    Pokemony

@EDIT
    Ty mi kiedyś mówiłeś, że grasz w jakieś pokemony. Gdybym był na starym kompie przeszukałbym archiwum :(.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2010, 15:51:57 wysłana przez Make My Day »

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #620 dnia: Sierpnia 28, 2010, 13:08:37 »
    Pokemon:Pikachu Revenge jeżeli tak to Awesome że Awesome
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #621 dnia: Sierpnia 29, 2010, 14:32:03 »
    Trochę głupie pytanie kto z nas gra w pokemony xD

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #622 dnia: Sierpnia 29, 2010, 14:42:48 »
    Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time, Darkness lub Sky, wszystko to podobne. Z tego jednak, co widziałem, czwarta generacja jest wyjątkowo kiepska, a już piąte robociki się zbliżają. ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #623 dnia: Sierpnia 29, 2010, 20:08:42 »
    Dokładnie "Explorers of Sky" czyli najlepsza z trzech podanych przez Ciebie, ponieważ nie ma exclusive'ów. Masz wszystko do zdobycia :) Co do 4 generacji... taka jak reszta (aczkolwiek największą sympatią darzę pierwszą 150 - ma najwięcej fajnych z wyglądu stworków i jako że jest pierwsza, nie kopiuje pomysłów z poprzedniej). Wg mnie problemem są tylko te przekoksane bossy i inne legendarne dziwadła coraz łatwiejsze do złapania. To one psują grę, bo w pojedynkach inne przestają się liczyć. Tak naprawdę pula statystyk dla normalnych pokemonów niezależnie od generacji dalej nie przekracza ~600.
    Dla porównania starter z pierwszych generacji i starter z 4:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Venusaur_%28Pok%C3%A9mon%29 - finalna wersja Bulbasaura: 525 punkcików
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Torterra_%28Pok%C3%A9mon%29 - finalna wersja Turtwiga: 525 punkcików
    A tutaj jedne z najlepszych pod względem statystyk z pierwszej i czwartej serii:
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Dragonite_%28Pok%C3%A9mon%29 - tego znamy z pierwszej generacji
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Metagross - ten wyszedł dopiero w czwartej

@Lord Belien
    Nie powiesz mi, że każdy grał w niektóre gry tutaj wrzucone, chociażby to dziwne coś co kiedyś wrzucił Daedalus. Ba, uważam, że większość ludzi tak jadących po pokemonach to zwyczajni hipokryci bo większość z nich grała będąc brzdącem lub mając jakiś emulator na telefonie czy inny syf. Tak naprawdę pokesy to gra jak każda inna a o "fajności" gry najczęściej (uwaga, najczęściej =/= zawsze żeby nie było łapania za słówka) świadczy głównie sprzedaż, nie to co powie jakiś random. No i różne gry są skierowane do różnych użytkowników. Ja np jakieś Fify czy inne PESy spuściłbym w klopie wraz z poranną kupą a na GTA jestem gotowy postawić diamentową gablotkę na szafce.

Wracając do tematu, Barudokuku, zadajesz :)

@DOWN
    Spojrzałem na listę pokesów z 4 serii i powiem Ci, że ja tam nic w nich dziwnego ani złego nie widzę. Fakt, z tej serii podoba mi się ich chyba najmniej (musiałbym obejrzeć listy z poprzednich serii i policzyć) ale to jest kwestia gustu. Ogółem nie widzę różnicy między innymi, tzn nie widzę, aby były lepsze lub gorsze. Najważniejsze jest jednak to, że dalej normalne pokemony nie wychodzą poza magiczną granicę 600 punktów. Minusem jest tylko coraz większa łatwość w zdobyciu tych wszystkich przekoksów. Ok, kończę, bo wyszło na to, że pisze po raz drugi to samo :P
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2010, 02:04:55 wysłana przez Jezus »

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #624 dnia: Sierpnia 29, 2010, 23:08:40 »
    Osobiście lubię serię 'Mystery Dungeon' w wydaniu pokemonowym, chociaż zbiera nieprzychylne recenzje. Grałem w Red Rescue Team i Explorers of Sky, które też jest świetne, jeśli nie liczyć tych paskudztw z czwartej generacji. I o to mi chodzi - pokemony z czwartej generacji wyglądają jak jakieś malutkie androidy stworzone przez szalonego twórcę mangi i anime w zaciszu laboratorium z połączonych części róznych gadów, ssaków i innych stworków! Do tego dochodzi możliwość... złapania boga Pokemonów do Pokeballa. Jak również kilkanaście legendarnych Pokemonów w czwartej serii. Piąta również raczej nie będzie lepsza, gdyż te stworki, które już ukazano światu, wyglądają strasznie (zwłaszcza mały pseudopingwin jako starter wodny - brrr!). A poza tym, Jezusie, Metagross jest z trzeciej serii - w czwartej jest, jeśli dobrze zapamiętałem, Garchomp. ;-)

(click to show/hide)

@Lord Belien - zadajesz.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2010, 01:07:56 wysłana przez Barudokuku »
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #625 dnia: Sierpnia 31, 2010, 00:37:00 »
    To jest Dragon Valor ??

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2010, 02:25:43 wysłana przez Lord Belien »

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #626 dnia: Sierpnia 31, 2010, 07:01:02 »
    Thief : The Dark Project?

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #627 dnia: Sierpnia 31, 2010, 13:22:26 »
    Ta ta jedynka ;P zadajesz

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #628 dnia: Sierpnia 31, 2010, 15:28:29 »
    Oddaję, nie mam weny.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #629 dnia: Sierpnia 31, 2010, 15:31:42 »
    Przejmuję
    (click to show/hide)

Kto nie zgadnie ten się nie zna na grach

Katsura zgadłeś :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2010, 15:58:22 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara