Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Giants vs Dwarves BETA  (Przeczytany 8041 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stachel1987

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Giants vs Dwarves BETA
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 27, 2010, 00:25:22 »
    Nie będę ściągał ani nic, ale to chyb a standardowy typ instalacji... Kopiujesz folder do Mount&Blade/Modules i... Tyle. Potem z lisy modułów wybieranej przy stracie M&B wybierasz swój mod. Sory jeśli nie o to chodziło, nawet nie próbowałem czytać tego tematu.

Niestety to nie tak się robi bo takim sposobem próbowałem. Ale dzięki za chęci.

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 27, 2010, 10:01:00 »
    Ściągasz mod, sprawdzasz czy ściągnęło Ci się wszystko bo czasem transfer urywa się w pewnym momencie i nie masz pobranego całego moda. Wklejasz do modules ten mod. Podmieniasz folder z datą w katalogu głównym gry z datą w folderze modu i grasz.

1. Go to your MnB install directory. It will probably be something like c://program files//Mount&blade//
    2. In here you will find Mount&Blade.exe, music, textures etc, also there will be a directory labelled 'data.'
    3. Change data to something like orig_data.
    4. In your GiantsVsDwarves directory there will also be a data directory. Check out your native module, there will not be a data directory in there so this is new.
    5. Copy this data directory into the place you found the original data, the one you renamed to orig_data or somesuch.
    6. Play GvD now, the skeletons should work
    7. When you're done, re-name the new data to gvd_data and change the orig_data back to data.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2010, 10:04:31 wysłana przez Guts »

Offline Stachel1987

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 27, 2010, 16:34:51 »
    Czy ja z dobrej strony to ściągnąłem http://www.mbrepository.com/file.php?id=1593 ? Rozumiem Guts co napisałeś ale nie potrafię tego zrobić.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 27, 2010, 17:21:56 »
    Tak, ściągnąłeś to z dobrej strony. Jak to nie potrafisz zrobić? Co Ci nie wychodzi?

Offline Stachel1987

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 27, 2010, 19:03:35 »
    Napiszcie mi po kolei po polsku dokładnie co robić.Proszę.

Offline Turin Dagnir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 28, 2010, 16:39:59 »
    Oglądałem trochę filmików na YT i mam raczej mieszane uczucia. Pół biedy, że z krasnoludów straszne chuchra są, to można naprawić. Ale to, że giganci jednym ciosem mogą zadać rany tylko jednemu przeciwnikowi jest wręcz śmieszne! Przy dużej przewadze liczebnej nieprzyjaciół nie mają wprost szans, pomimo może i sporej potęgi.

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 29, 2010, 21:58:36 »
    gram w tego moda i bardzo mi sie podoba funkcja wybudowania własnego fortu i ogólnie jak na bete dość fajny (gram tylko elfami)
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski