Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam towarzysza do gry - ogłoszenia.  (Przeczytany 51804 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Szukam towarzysza do gry - ogłoszenia.
    « Odpowiedź #105 dnia: Września 10, 2011, 15:29:00 »
    Witam.

Szukam kompana lub kompanów do gry Dead Island.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #106 dnia: Września 11, 2011, 16:22:42 »
    Szukam kogoś do gry w Bitwę o Śródziemie 2 . Fajnie by było odegrać kilka epickich bitew np o Helmowy Jar .
    ja mogę zagrać . , ale z dodatkiem czy bez  ? ; p
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #107 dnia: Października 22, 2011, 10:19:59 »
    Zna ktoś i posiada grę Tribes: Vengeance z własnym, unikalnym kodem do gry multi?

Bo chętnie bym się z kimś umówił, żeby wbić na jeden TS3 i na jeden serwer multiplayer żeby trochę popykać i "potimplejować" :P
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #108 dnia: Listopada 14, 2011, 22:57:15 »
    Szukam chętnych do trybu kooperacji w grze Splinter Cell: Conviction.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline ethelion

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Listopada 30, 2011, 18:55:26 »
    Witam. Szukam towarzyszy do wspólnej gry w Hearts of Iron 2, Europa Universalis II, Crusader Kings. No dobrze, mogą być też piraci :)

Ma to być zwykła gra towarzyska aby każdemu miło się spędziło czas. Proszę pisać na pw

Offline Hubalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Listopada 30, 2011, 20:48:20 »
    Witam serdecznie o/
    Kolega szuka gry przez przeglądarkę? Mam coś dla Was. Organizujemy w nowej grze przeglądarkowej powstanie, aby Polskę wyzwolić z Litewskiego zaboru.

Jeśli jest ktoś chętny podaje link do gry http://e-sim.org/ i polecam rejestracje w Little Poland aby nie pomagać zaborcy. Po rejestracji napisz do mnie http://e-sim.org/profile.html?id=35680 pomogę Ci zacząć grę i wspomogę materialnie. Jesteś naprawdę ważny jako nowy gracz. Gra ma niecałe 90 dni więc masz szansę na równy start, a Polska ma szansę na niepodleglość.
    Jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem i chcesz mnie wesprzeć możesz też zarejestrować się z mojego linku polecającego http://e-sim.org/lan.35680/, wtedy po osiągnięciu 7 poziomu otrzymasz dodatkowe 2 jednostki złota bardzo cennego w grze. Tak czy inaczej najważniejsze żebyś chociaż spróbował pomóc nam wyzwolić Polskę- pomoc materialną i porady dostaniesz napewno. Pozdrawiam

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #111 dnia: Listopada 30, 2011, 21:33:28 »
    Ta gra to jakiś tani erepublik ?

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 05, 2011, 14:03:21 »
    szukam towarzyszy do eve online.
    Native: Hektor

Offline Shary

• Użytkownik
    • ,,Ch*j wam w pięty dla zachęty'' Elrond, przeróbka
    « Odpowiedź #113 dnia: Stycznia 07, 2012, 15:51:26 »
    Szukam partnera do gry w Heroes 5, Władca Pierścieni Podbój, Bitwa o Śródziemie lub Wojna na Północy(jestem fanem tych gierz), a także Warcraft 3 (z dodatkiem lub bez) i Call of Juarez Więzy Krwi. Pisać na Pw.
    Highway To Hell (AC/DC)http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e

,,Łatwiej znaleźć ludzi gotowych na śmierć niż takich, którzy cierpliwie zniosą ból" -Juliusz Cezar

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #114 dnia: Stycznia 27, 2012, 16:58:08 »
    Witam, szukam towarzyszy do przejścia kampanii w grze Magicka. Mile widziane osoby z DLC ;)

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 27, 2012, 19:42:55 »
    Poszukuję kompana do gry Napoleon: Total War. Nie gwarantuje pełnej rozgrywki.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Saints Row 2 - współpraca
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 14, 2012, 14:11:48 »
    Witam , szukam kogoś do gry w Saints Row 2 współpraca.Minimum 12 lat.Z góry mówię , że nie jest pewne , że będziemy razem grać bo to zależy od Adresu Ip.Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w odpowiedziach  , a szczegóły tzn.Nick Steam na prywatną wiadomość. Od razu mówię  , iż jeżeli jesteś graczem , którego rekordem jest 1 godzina to lepiej się nie trudzić,co wynika z tego , że ja gram po 2-5  godzin na dzień(nie jestem maniakiem, nie gram tylko w kompa.).Oczywiście gra musi być oryginalna, chociaż nie wiem jaki jest sens zaoszczędzenia 20 zł i pobieraniu 11 gb...(sory za offtop pod koniec).
    Sory za spam , ja głupi nie zauważyłem , temat do usunięcia . Przepraszam , pośpiech.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 14, 2012, 14:17:08 »
    Szukam gracza do gry Saints Row 2 współpraca.Minimum 12 lat.Gram po minimum 1 godzinie.
    Szukam gracza do gry Battlefield 3 Co-Op (współpraca).Warunki tak jak do góry + minimum 10 lvl.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2012, 14:21:15 wysłana przez PageUp »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 14, 2012, 14:21:13 »
    Szukam towarzysza do Supreame Commander: W Obliczu Wroga (Forged Allience). Zainteresowani pisać na PW lub GG
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 14, 2012, 15:56:21 »
    Jeśli ktoś przypadkowo chciałby zderzyć się na serwerach w Battlefieldzie 3 to niech podsyła mi invita. ;) Ostatnio co prawda gram bardzo mało, ale może przypadkiem znajdziemy się w tym samym czasie online.

Nick w sygnaturze, link do battleloga -> http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/proud_pl/