Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ile znacie języków obcych?  (Przeczytany 10224 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Ile znacie języków obcych?
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 07, 2010, 17:20:39 »
    Nie zbyt interesują mnie szczegóły...
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 07, 2010, 18:15:46 »
    W 1964 miałeś 33 lata?!?! Co robisz na forum o grze?

Myślałem że niepoprawna polszczyzna to domena ludzi młodych...
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 07, 2010, 18:39:06 »
    Ludwik Kowalski jest światowej sławy fizykiem mieszkającym w USA od wielu lat, więc możliwym jest aby zapomniał trochę polskiej ortografii. Myślę jednak, że jest to po prostu żarcik, albo prowokacja, ponieważ wątpię aby 79 letni prof. Kowalski zapuszczał się w fora polskich fansite'ów traktujących o niszowych i mało znanych grach komputerowych.

P.S Link http://csam.montclair.edu/~kowalski/life/info.html  niestety nie działa.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2010, 13:47:18 wysłana przez Conrad Shieldcrusher »