Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.  (Przeczytany 23293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 10, 2010, 14:13:08 »
    Tylko że te chamskie klony były szkolone przez Mandalorian - nawet przez samego Jango Fetta za 5 mln kredytów oraz swojego niezmienionego potomka którym był Boba ;]]

Jango szkolił serię Alfa - trochę nie zdyscyplinowanych, ale jak słuchali kogoś, to na zawsze.
    A najlepsze jest to, że w książce "Braterstwo Krwi" Boba Fett razem ze swoją wnuczką szuka właśnie Skiratę, a odnajdują wszystkie Zera oraz strilla Vau ;]
    same Zera mówili o nim jak o bracie, ale i tak Boba nie dorównywał im pod względem siły i racjonalnego myślenia. Owszem był najlepszym łowcą nagród, ale pod koniec życia trochę zmiękł ratując życie Hanowi Solo przy uciekaniu przed Yuuzhan Vongami w "Wektorze Pierwszym" ;]]

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 10, 2010, 14:16:19 »
    Popieram zmianę tematu :)
    Co do Manalorianów ro Revan nie bał się ich , lecz cała galaktyka bała się ich cholernie , klony to była tylko namiastka dawnych i potężnych Mandalorian ,  Mandalorianie utracili swoją chwalę , dumę i potęgę w Wojnach Mandaloriańskich . Klony to są żałosne klony i tyle . Popatrzcie na takiego Canderusa Ordo to jest prawdziwy Mandalorianin .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 10, 2010, 14:16:51 »
    I dobrze ze zmiękł - uczyniło to z niego przyjemniejszą postać. Jednoznaczne czarne charaktery są gorsze od tych szarych. Ale klony powinny odczuwać respekt wobec swojego ojca w Battlefroncie.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 10, 2010, 14:21:21 »
    Powinny ale nie odczuwały

Zera mogły być wierne komuś na zawsze (np. Skiracie bo zawsze mówili o nim Kal'buir) albo nienawidzić też na zawsze (np. przynęty na aiwh)
    Były również dezercje z armii - i to samego komandosa serii Alfa! Nie pamiętam jak się nazywał, bo pożyczyłem kumplowi (też fan GW) książkę pt." Prawdziwe Barwy" - tam są opisane plany Skiraty na zniknięcie wszystkich klonów z wojny oraz właśnie o tym dezerterze ;]

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 10, 2010, 15:33:55 »
    Czy w Battlefront 2 można zmienić fracje?Bo nie chce grać klonami

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 10, 2010, 15:38:44 »
    W kampanii grasz klonami , a później Imperium , w innych trybach możesz grac kim chcesz :)
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 10, 2010, 17:04:14 »
    Czy w Battlefront 2 można zmienić fracje?Bo nie chce grać klonami
    I bardzo dobrze! W Battlefroncie nawet nie powinno się grać tych nikczemnymi klonami - są beznadziejne, potęga to Armia Droidów. W trybie Galatic Conquest możesz odmienić filmowe losy i zgnieść republikę!!
    Kolejny argument na potwierdzenie wyższości Separatystów: Spróbujcie wygrać obrzydliwymi Gunganami z B-2 w trybie hunt. Będzie ciężko gdyż Gunganie to sprzymierzeńcy republikańskiej dyktatury. Natomiast Genosianie z łatwością rozwalają klony w tym trybie rozgrywki. 

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 10, 2010, 17:52:34 »
    Wiesz co?Armia Droidów jest słaba!Grievousa zniszczyłem w 10 sekund!Mi tam dobrze idzie Rebeliantami.Ale racja że klony są słabe.Mi się tylko kolesie z jetpackami podobali
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2010, 19:25:58 wysłana przez Mr War »

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 10, 2010, 18:21:53 »
    Ha, to zagraj na elicie - wtedy zobaczymy czy zniszczysz jakiegoś bohatera w 10 sekund. Zauważ że boty nie dorównują człowiekowi. A ci jet trooperzy są słabi - ich broń jest powolna i ma mały zapas amunicji. Mnie od rebelii odrzuca niska celność soldiera - podstawowej klasy, ale muszę przyznać że nieźle im idzie obrona na Hoth.
    Wiesz co?Armia Droidów jest słaba!Girevusa zniszczyłem w 10 sekund!Mi tam dobrze idzie Rebeliantami.Ale racja że klony są słabe.Mi się tylko kolesie z jetpackami podobali

Mr. łar. nieładnie walić takie byki.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 10, 2010, 19:28:53 »
    Po 1 Grievousa rozwaliłem na normal innym Herosem.Po 2 mi nie podobają się te droidy.Ogóle nie mogłem na herosa Grievousa trafić.A rebeliantom wszystko dobrze wychodzi!

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 10, 2010, 19:40:07 »
    Bothan ma świetną broń (skuteczna i efektowna), ale wookie jest mało skuteczny. Na dodatek ich soldiery mają głupi nawyk celowania w podłogę - to błąd który zauważyłem tylko w przypadku rebelii, a więc jest pokrzywdzona nawet przez twórców.

Cześć i Chwała Separatystom!! Niech rebelia gryzie piach!!

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 10, 2010, 19:45:39 »
    Dzisiaj doszła mi gra... Cudeńko :D I nadal nie zgadzam się z dwoma rzeczami: potęga droidów i że Yoda jest słaby... Zresztą to pierwsze łączy się z drugim :P Wzrost tego Mistrza Jedi jest większą zaletą niż wadą. Prawda - gdy biegnie zwarty oddział kilkunastu jednostek jest wada - ma mniejszy zasięg. Ale ogólnie... ciężko w niego trafić. Do tego najlepsza jednostka droidów (Droidek czy jakoś tak, ten taki "kulisty" z tarczą)... No jak on walczy z Yodą to wymięka. Przy takiej odległości z jakiej wali ten Jedi nie może w niego trafic, szczególnie że podczas ataku skacze, wiruje itd.

Ale prawda - jeszcze nie grałem na multi, obecnie tylko trenuje na singlu (gra na elite, chociaż i tak pewnie dostanę od razu w dupę od ludzi :P)

PS: Ludzie... spotkamy się na Multiplayerze... :P

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 10, 2010, 20:04:10 »
    Może będziemy mogli nie długo ;]] jutro odzyskam swój egzemplarz gry i możemy pograć ;] Mam neta 20 mbit/s więc będę mógł najwyżej pohostować ;]]

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 10, 2010, 20:17:06 »
    Ja będę mógł dopiero podczas ferii, gdy będę w domu, bo na mobilnym z Playa to sobie nie pogram:(
    Maly_007 to normalne że yoda wygra z droideką - każdy bohater załatwi pojedynczego przedstawiciela każdej klasy, nawet specjalnej. Liderzy i dowódcy służą do zdobywania przewagi wycinając zastępy wrogów by przechylić szale bitwy lub umacniać dominację. A yoda kiepsko sprawdza się w walce z tabunami biegający we wszystkich kierunkach droidami.
    Cholernie podoba mi się iż status "Legendary" powoduje że bonusy zdobywane za duże ilości fragów w trybie single są przyznawane na stałe. Zaczynam teraz coraz częściej grać inżynierem, aby odblokować lepszego shotguna.

Gdy tylko dorwę się do mojego domowego neta przetrzepię was heretycy i nie będziecie już głosić swoich kłamstw i bzudr!!       

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 10, 2010, 20:28:58 »
    Ja jestem gotowy zawsze i wszędzie!Zmiotę te twoje nędzne roboty!Rebelia 4 live!Właśnie bawiłem się rebeliantami obrabiając tą mroźną planetę przed imperium.Było fajnie:).Miło że na takim terenie są inaczej ubrani.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2010, 20:33:07 wysłana przez Mr War »