Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zniewaga która krwi wymaga  (Przeczytany 7687 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cocher

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Zniewaga która krwi wymaga
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:22:09 »
    To się nazywa inteligencja;/.Jeżeli mu coś Polak zrobił,to nie powód by obrażać cały naród;/
    Look over your shoulder, ready to run.
    Like a cleveland pitch, from a smoking gun.
    I am the game and I make the rules.
    So move on out here and die like a fool.
    Try to figure out what my moods gonna be.
    Come on over sucker, why don't you ask me?
    Don't you forget that the price you can pay
    Cause I am the game and I want to play....

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:25:05 »
    To zachowajcie rozum i rozwiążcie to "inteligentnie" czyli nie wyzywać go od (no wiecie czego :D). Pokażmy mu, że Polacy są mądrym narodem.

Offline D4RKN355

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:25:35 »
    To się nazywa inteligencja;/.Jeżeli mu coś Polak zrobił,to nie powód by obrażać cały naród;/

Wlasnie o tym pisze caly czas :) Jak tak patrze na ta flage to rzygac mi sie niestety chce to juz jest przesada... Przez wszystkie bannery krajow/lordow ktore widzialem w M&B nie widzialem jeszcze takiego czegos... Popatrzcie ze zadbal o inne bannery tylko nie o Polski Banner . ;/ Zauwazylem dopiero ze sa dwa znaki plci meskiej na bannerze ... jeszcze lepiej ... :/ ludzie ktorzy (nie polacy) popatrza na banner polski pomysla ze jestesmy .... gejami .... ;(
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2009, 19:28:18 wysłana przez D4RKN355 »

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:29:56 »
    Ech sądzę że lekko niedorozwinięty ten pan jest ten tego :-).
    Popieram was...
    P.S
    Sądzę więc to powyżej to nie obraza, a tylko moje zdanie którego możliwość głoszenia gwarantuje mi konstytucja. To tak na wszelki wypadek, gdyby moderatorzy chcieli to wziąć za obrazę :-). [Nic do was nie mam kup dobrej roboty odwalacie ale zabezpieczyć się przed ostrzeżeniem trzeba ;p].

Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:38:36 »
    Ja pier****. Gość przesadza. Ledwo powstrzymuje się żeby nie napisać posta, za którego bym dostał bana. Mat, Kolba, Alkhadias, i wszyscy inni, trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. Pomóżcie mi proszę skonstruować grzeczna wypowiedz w której go opie******.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline D4RKN355

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:39:48 »
    Teraz dla mnie wymarzona kara dla niego to kraty na dozywocie albo roztrzelenie ^^

edit: Chociaz roztrzelenie to by byla lagodna kara. Trzeba mu dac taka ktora dam mu bol taki jaki on dal nam ;/

Edytuj posty.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2009, 20:21:22 wysłana przez Kalpokor »

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:44:13 »
    Nie dubluj postów!!!Edytuj!!!

A co do opinii to pewnie jeszcze doda takie teksty dla Polaków że pewnie nawet ten kto nas nienawidzi się na niego wkurzy.

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 22, 2009, 19:44:30 »
    ... albo roztrzelenie ^^

Ty mnie nie denerwuj. Takie to tylko w czasach II Wojny Światowej. Wiezienie to za dużo. Ban na TW wystarczy.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 22, 2009, 20:03:09 »
    Proszę was, nie przesadzajcie... Myślicie że jeden idiota na świecie jest? Przecież jemu o to chodzi o to żeby wszystkich nas sprowokować... Nie można jak Kalpokor zgłosić tego na spokojnie moderacji i czekać na ich reakcję? Po co te nerwy? Jak byście wszyscy moderatorom TW napisali to nie mieli by wyjścia i musieli by coś z tym zrobić... A tak to jeszcze was pobanują.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 22, 2009, 20:29:22 »
    Nie no, ten gościu przesadził. ZJECHAĆ GO ! Ale najlepiej nie wyzwiskami itp. ale jakimś inteligentnym postem, że mu kopara opadnie.Osobiście nie mam konta na TW , a i mój angielski ma wiele do życzenia ale wierzę  , że się tym zajmiecie .

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 22, 2009, 20:41:29 »
    Mógłby ktoś powiedzieć co się stało? (linki zdechły)
    edit@
    Ok, działają, zobaczyłem i omijając temat "polskiej" flagi chciałbym zauważyć że inne też są złe a Grenada nigdy nie była królestwem :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2009, 21:10:15 wysłana przez Mroczny Pieróg »

Offline Hayabusa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 22, 2009, 20:51:40 »
    Aż się chce powiedzieć ''Daj Kamienia''. Popieram pomysł z inteligentnym zjechaniem go.

Tylko dlaczego wszystkie bannery były dobre a Polski nie ?

Offline Scoot

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 22, 2009, 20:58:08 »
    Nie mam konta na tym forum, ale zapewne jest tam jakiś regulamin, należy spróbować odszukać odpowiedni punkt pasujący pod :

- zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,     
    - rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści obraźliwych, obscenicznych lub naruszających powszechnie uznawane zasady etyczne.

Na takiej podstawie poprosić administrację o ukaranie użytkownika i skasowanie tematu.

Offline Tripleh458

• Użytkownik
    • Suck It!!
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 22, 2009, 21:03:57 »
    Pewnie sam jest homo i chce nas o tym uświadomić:P
    Nie wiem jak wklejić obrazek.

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 22, 2009, 21:36:45 »
    Może po prostu każdy posiadacz konta na TW zgłosi jego post. Jak wpłynie kilkanaście zgłoszeń to może to usuną a jego zbanują. Tyle że trzeba by napisać jakieś sensowne uzasadnienie.