Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Legalizacja lekkich narkotyków  (Przeczytany 8528 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bebzon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Legalizacja lekkich narkotyków
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 29, 2009, 00:03:05 »
    Trawka nic nie robi czujesz się tylko fajnie.Według mnie to g**** prawda. Mój kumpel wyjarał dość dużo później napie****** się że ścianą i to nie na niby. Chciał odbić się od ściany i zrobić salto jak jakiś kaskader. A innym radze wydawało mu cię że wszędzie widzi policje jedzie jakaś babcia na rowerze a ten w las spier**** a jego siostra jak zapaliła prze 30 godziny się śmiała.Nie wiem jak to jest bo wiem że jak wezmę to będzie cool i wezmę jeszcze raz. Pije wódę nie jaram i nie biorę. Mój inny kumpel jak wy jarał to się położyć na łące leżał tak 10 min później gadałem z nim o trawce on mi powiedział że nie jest uzależniony i może w każdej chwili rzucić jak spytałem go co by zrobił gdybym dałby mu ktoś zajarać od razu powiedział ze zajarał by.Jestem że nie. O i najpierw to się dostaje pierwszorzędny towar o potem gówno podlewane domestosem poza tymwielu moim kumpli jara faje trawe i pije ale ani razu nie udało im się namówić mnie na to i nie tylko chodzi o jakieś choroby czy coś ale o kase faje są drogie a się pali później coraz więcej. Wiele razy też słyszałem od starszych kumpli nałogowych palaczy (fajek nie trawki) żebym nie palił bo to niszczy życie.A jarać kiedyś jarałem ale rzuciłem to gówno

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 29, 2009, 00:24:25 »
    No, ale słuchaj... Wiesz od czego są przecinki i znaki interpunkcyjne? Radzę Ci ich używać, bo twojej wiadomości nie da się rozczytać.
    Trawka nic nie robi czujesz się tylko fajnie.Według mnie to g**** prawda. Mój kumpel wyjarał dość dużo później napie****** się że ścianą i to nie na niby. Chciał odbić się od ściany i zrobić salto jak jakiś kaskader. A innym radze wydawało mu cię że wszędzie widzi policje jedzie jakaś babcia na rowerze a ten w las spier**** a
    Ja miałem lepsze jazdy xD. W każdym razie mimo, że cenzurujesz, to jednak weź Ty się postaraj ograniczyć te bluzgi, ok?

Mam nadzieję, że to był ostatni taki post. Za następne będą warny.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 29, 2009, 10:22:57 »
    I post Bebzon wyjaśnia wszystko, sam napisał że jego koledzy nawet dawkować nie potrafią i wali im przez to tak w mózg...
    Ja się im nie dziwie, jak głupie to tak ma...
    Szkoda że tamten gość nie rozwalił se łba o tę ścianę czy skręcił karku po salcie...
    Tamtego od policjantów by  nadział się na karków z bojówki.
    A tamtej co się śmiała by przepona jej pękła.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 29, 2009, 13:43:13 »
    Zapomniałeś dodać że życzymy autorowi tego posta, żeby mu klawiatura wybuchła i poraniła ręce. Może po jakiejś operacji zacznie pisać po polsku.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.