Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dla oka  (Przeczytany 27061 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    Odp: Dla oka
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 19, 2011, 21:11:10 »
    Wg. mnie jednak trochę za mały ;).
    Jednak czy naprawde najlepszy? Ludziemówiątak prawie o każdym modzie, jednak tylko niewiele modów jest "naprawde dobrych". Nie tylko liczy się wartość moda, lecz także jego promocja, i najlepszym przykładem tego jest Mount&Musket. Mimo, że nie jest to najlepsza modyfikacja jaką widziałem, to dzięki zaangażowaniu 22nd jest to najpopularniejszy mod, po cRPG.

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 19, 2011, 23:18:11 »
    Jeśli chodzi ci o karabin mauser polski to jest to polskiej produkcji wz.29 używany od 1929r. do 1939r. w dużych ilościach od 1940 do 1945r. już mniej. Polscy konstruktorzy zrobili go tak krótkiego jak mosin tylko po to by był lżejszy i poręczniejszy.

Eeeee wydaje mi się że on mówi o panzer 1. Zawsze wcinający się w posty i nadużywający uprawnień Mat Berserker
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2011, 12:15:14 wysłana przez Mat berserker »

Offline Stranger

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 20, 2011, 17:14:47 »
    Zaiste, chodzi mi o Panzer I i ten świetny karabin przeciwpancerny http://www.weu1918-1939.pl/piechota/karabiny/ur/departament_piechoty_karabiny_ur.html       
     , który bił na głowę wszystkie inne tego typu karabiny na świecie ;) Ah, ta Polska myśl techniczna, stare dobre czasy .
    « Ostatnia zmiana: Lutego 20, 2011, 17:20:55 wysłana przez Rozpierdalator »
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 17, 2011, 21:49:53 »
    Ej siema sorry że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale do czego jest ten mod? Dzikie Pola czy Warband?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #64 dnia: Marca 17, 2011, 21:54:24 »

Zły dział, zły temat, a pytanie po prostu rozbrajająco głupie. Wiem, że wychodzę na pieniacza, ale tylko sobie w łeb strzelić.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline deti27

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #65 dnia: Marca 18, 2011, 17:01:29 »
    K***a źle jest odpowiedzieć? Tylko od razu w c***a sobie lecisz. Jak masz spamować to wyjdź. Dalej czekam na odpowiedź.

Jeszcze jeden tak niekulturalny post i się nie doczekasz...
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 17:24:52 wysłana przez sir Luca »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #66 dnia: Marca 18, 2011, 17:06:28 »
    Fakt, to na górze to był spam, ale ty mógłbyś czasem użyć swojej szczątkowej spostrzegawczości i bystrości umysłu i zauważyć, że wysyłasz posta w temacie ,,Dla oka'', czyli raczej nie służącym do zadawania pytań. Ponadto, całe subforum znajduje się w dziale MODY DO WARBAND (Przepraszam, to akurat mój błąd). Poza tym nie wiem po co ktoś miałby robić moda do moda, jakim są Dzikie Pola. Myślenie nie boli, przynosi za to różne korzyści, więc nie wiem czemu jesteś tak bardzo niechętny używaniu tej umiejętności.
    « Ostatnia zmiana: Marca 18, 2011, 17:28:14 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 09, 2011, 21:30:41 »
    Trochę screenów z nowej, jeszcze nie dokończonej, mapy (Wizna) pod frontline mode:
    (click to show/hide)

Offline nupas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 09, 2011, 21:37:08 »
    Trochę screenów z nowej, jeszcze nie dokończonej, mapy (Wizna) pod frontline mode:
    (click to show/hide)
    Dlaczego spojler się nie otwiera, gdy na niego klikam? :(

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 09, 2011, 21:47:50 »
    Bo screeny muszą zacząć się ładować a sp,oiler otwiera się tylko jest w pewnym sensie pusty na początku,
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Cavaron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 09, 2011, 23:35:52 »
    A takie pytanie planujesz open bete czy od razu pełną wersje wypuścisz?
    Nie ma emocji - jest spokój.
    Nie ma ignorancji - jest wiedza.
    Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.
    Nie ma chaosu - jest harmonia.
    Nie ma śmierci - jest Moc.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 10, 2011, 12:43:22 »
    Planuje open betę. Nie pytajcie tylko kiedy, gdyż będzie wtedy kiedy uznam że warto ją opublikować.

Offline konradekma

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 20, 2011, 02:06:53 »
    Jeśli chodzi ci o karabin mauser polski to jest to polskiej produkcji wz.29 używany od 1929r. do 1939r. w dużych ilościach od 1940 do 1945r. już mniej. Polscy konstruktorzy zrobili go tak krótkiego jak mosin tylko po to by był lżejszy i poręczniejszy.
    Ciężko, aby częstotliwość użycia karabinu była nadal taka sama jak w czasie jego produkcji. Co do długości to była taka jak 98k czy vz24, więc nie widzę jakiejś innowacji, ale to nie miejsce na rozmowy o karabinach.

Mat wybacz, że zwracam Ci uwagę, ale co robią orły na drzwiach Opla Blitza? Z tego co widziałem na oryginałach to raczej go nie było.

//Poprawiłem cytat Mat
    « Ostatnia zmiana: Października 20, 2011, 21:07:39 wysłana przez Mat berserker »

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 20, 2011, 21:02:42 »
    Planuje open betę. Nie pytajcie tylko kiedy, gdyż będzie wtedy kiedy uznam że warto ją opublikować.
    a to co pobralem to nie open beta?
    Vivat Pomerania!

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 20, 2011, 21:10:44 »
    Co do Blitza, przypuszczam że ten emblemat nie występował na ciężarówkach lecz zwyczajnie bez niego wygląda łyso. Jeżeli aż tak razi mogę go spróbować usunąć lecz nikt się na to nie skarżył. W każdym razie cieszę się że "policja historyczna" działa :)

a to co pobralem to nie open beta?
    Patrz na datę posta, pochodzi z przed wydania bety.