Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: God of war  (Przeczytany 2780 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Masło zdrożało o 3%
    Odp: God of war
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 28, 2010, 10:41:54 »
    W GoWie rozrywanie przeciwnika na pół,wycinanie mu organów,wyrywanie oczu cyklopa i inne takie to normalka.Najbardziej cieszy chyba walka z bossem minotaurem jak przebijasz go ta kłodą do drzwi i krew z niego ścieka ;P.W 2 lubiałem rozwalać tego strażnika rydwanów jak trzeba go dobić waląc drzwiami mu po łebie hehehe.A najgłupsza,najłatwiejsza i najnudniejsza walka była z siostrami przeznaczenia nie dość że same nawzajem sie prawie pozabijały to jeszcze miały kiczowate ciosy.Zeus też lekko mnie zawiódł ale na hardzie potrafi przygrzmocić.Fajne jest jak się go kolumna bije a potem zgniata.Niewiem tylko jak Kratos mógł tak spudłować zamiast w Zeusa to w Atene no coment.

Offline Lamarr

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Znowu zacząłem grać...
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 02, 2010, 22:59:50 »
    Grałem w obydwie części :) Teraz mam Xboxa 360 i czekam na GoW 3 :D

Nie licz na to Sony nie tworzy gier na Konsole Microsoftu..

W Warbandzie znany jako Sujo

Tak samo w OiM:DP

Gram również w Chivalry:Medieval Warfare

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 03, 2010, 20:31:09 »
    Po co odgrzebujesz wiadomość z przed pół roku? A poza tym:
    Microsoft oficjalnie potwierdził spekulacje na temat wydania timexclussiva God of War III dostępnego obecnie na konsoli Sony Playstation 3. Podczas kilkumiesięcznych obrad w siedzibie firmy odpowiedzialnej za grę "Santa Monica" podjeła ostateczną decyzję wydania God of war III również na konsolę Microsoftu. Fakt ten był całkowicie ukrywany przed prassą w obawie przed Sony które, zgodnie z obowiązującymi prawami zawartymi w umowie, zakazało hype'owania oraz ujawniania jakichkolwiek szczegółów dotyczących multiplatformowości God of War III.