Gram na tym modzie i jestem Średnio zadawolowny
No cóż, z Bohaterów na razie wiem że Boris nie Lubi :D Naszego Polaczka, Natomiast nasz Polaczek Nie lubi Krzyżaka Rolfa Von Juningena
Wrasta poziom nieco trudności, bo od razu walczymy z dużą grupą tatałatswa w stylu bantits czy looters, ale bez obaw :P nasza postać lekko jest przy pakowana więc damy sobie radę, i tu właśnie minus, bardzo rzadko widzę marszujące wojska z lordami, a najwięcej jest tych zbirów.
Z nowych Itemów chyba nic, no dobra jest jakaś Złota :D Zborja dla jakiś Nowogrockich rycerzy (tacy mi uciekali :D), czy Rolf ma tą unikalną zbroję z koniem jak przyjmiemy Wasalstwo.
Mapa jest ładna :p, ale też popieram trochę złe rozmieszczone, ale co tam jest dobrze, trochę za durzo rzek :p.
Gram Sobie pod szatandarem Kżyrzaków :P aby sobie uczynić polskę na wroga (Mam już Angry :P), i Po Zajęciu Gdańska i Zajołem Wrocław, i w nagrodę Wrocław dostałem na garnizon, zajołem jeszcze Warszawę ale ona została przydzielona komuś innemu :p ale co tam dostałem chciasz dobrą sumkę za nią.
Puki co zastanawiam co się stanie z Gdańskiem Stoi on pusty co prawda ja go zajołem ale jako garnizononu nie mogę używać.