Damn... ;d Długo wytrzymałeś - kilka map. Ja wczoraj odpaliłem WB na modzie "Roman_Mod" i po 15 minutach ta cienka gra mnie zanudziła. ;( Nabiłem 7:2 na serwerze JZ i po prostu go opuściłem, bo już nie dałem rady dużej wytrzymać grając w "to coś"... :(
[/quote]
Ciężko mi załapać, co Tobą kieruje, kiedy zaczynasz wypisywać takie rzeczy jak powyższy cytat, chociaż po chwili namysłu wszystko wskazuje, że jest to lekarstwo na jakiś dziwaczny kompleks. Moderator i admin na stronie ,oraz forum poświęconemu w całości M&B oraz WB zanudzony „tym czymś” na śmierć! Musisz być tu potwornie nieszczęśliwy. Naprawdę współczuję serdecznie. Co ty tutaj jeszcze robisz? I jeszcze jedno. Nie powiesz chyba, że te Twoje żale umieszczone w „galerii sław” to nie jest ordynarny spam. Śmieszy mnie taka postawa. Gdybym był złośliwy xD, powiedział bym, że inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi, lol.
Przy okazji: Moje wyniki z wczorajszego cRPG (extra zabawa na wielkich bitwach [wczoraj był moment 75vs75! czyli max serwa = 75% "Grunwaldu" każdego dnia], chociaż mówi się o niskim poziomie - co niestety potwierdza mój wynik xD, nabity frajerem w stroju pielgrzyma... ale bitwy duże, klimatyczne, do tego wspaniale wprowadzono zmieniającą się pogodę, porę dnia itd. Polecam.)
PS. Nic do Ciebie nie mam, tylko przestań marudzić, bo siejesz defetyzmem aż przykro. Gra jest super.
PS2. Muszę przyznać, że metodycznie poodgryzałeś się punkt po punkcie. Gratulacje! Już się tak nie gniewaj, że zwróciłem Ci uwagę! Liczę, że następnym razem, będziemy wymieniać pozytywne uwagi. Pozdrawiam!
Mistrzu, spoilery do dużych ss'ów używaj.Właśnie chciałem pytać, jak. Dzięki Gościu.
Tylko, nie żaden "gościu"...