Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B Antologia  (Przeczytany 3245 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: M&B Antologia
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 26, 2010, 10:17:14 »
    Kalsiver dokładnie ja np mam warbanda i zwykłego m&b więc nie opłaca mi się kupować antologii tylko po jakiś podobno "denny" dodatek.

PS: denny w sensie słaby, jeśli się ktoś z tym nie zgadza to niech zachowa to dla siebie. Bo nie chcę się kłócić o czyjeś zdanie ;D

Pozdro ;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 26, 2010, 11:45:50 »
    Oj tam nie krytukujcie tak strasznie tego OiM sam wydałem na ten szmelc kupę kasy, ale ważne że nadal nad nim pracują i może coś z tego wyjdzie wydają już 3 patch który ma ponad 500 mb ;O

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 26, 2010, 12:46:04 »
    Ja mam OiM'a i WB, nie widzę sensu kupować gry starszej (ewentualnie większa ilość modów, ale WB teżto czeka). OiM jest super, tylko gdy mam zaczybnać od początku to mi się odechciewa ;/
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl