Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mody Fantasy  (Przeczytany 9038 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Mody Fantasy
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 13, 2011, 15:32:54 »
    Najlepszym modem fantasy(i jednym z najlepszych ogólnie) jest oczywiście Prophesy of Pendor, z całkiem nowym, spójnym i ciekawym światem, historią, bohaterami, no wszystkim :P
    Jeśli ktoś lubi uniwersum Tolkiena to powinien też polubić Pendor, tym bardziej, że też są tam Noldorzy(aczkolwiek nie jest to kopia 1:1 z Tolkiena).

Offline mrMichu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 14, 2011, 12:12:11 »
    Mi się prophesy of pendor warband ściągneło i nie moge zainstalować czy trzeba przekleić do modules w m&b zwykłym ?

Offline huth

« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 14, 2011, 19:02:18 »
    Ta nowa wersja widzę, że jest już .exe, czyli powinno się normalnie wskazać ścieżkę do Modules w Warbandzie i tam się powinno zainstalować... nie wiem za bardzo jaki dokładnie masz problem...

Offline mrMichu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 16, 2011, 18:59:19 »
    ja chcę na wersje 1.010

Offline huth

« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 16, 2011, 19:05:47 »
    Zobacz FAQ PoPa, dział dotyczący M&B(link w mojej sygnaturce)
    I to z tego co pamiętam nie było .exe, więc ten folder z modem wrzucasz do Modules.
    Po pierwszym uruchomieniu, jak nie będzie muzyki w menu, wyłącz, i włącz jeszcze raz, wtedy będzie wszystko ok.

W sumie w sygnaturce powinienem napisać która wersja na co jest... zaraz będzie :P
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2011, 19:10:19 wysłana przez HUtH »