Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba Ci się mod?

Bardzo mi się podoba.
    123 (31.3%)
    Całkiem fajny mod
    74 (18.8%)
    Sporo bugów, ale gra się przyjemnie.
    82 (20.9%)
    Jest taki sobie.
    27 (6.9%)
    Nie podoba mi się.
    22 (5.6%)
    Nie grałem więc nie oceniam.
    65 (16.5%)

Głosów w sumie: 392

Autor Wątek: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.  (Przeczytany 284080 razy)

Opis tematu:

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.
    « Odpowiedź #330 dnia: Września 25, 2009, 21:01:00 »
    Balian, spoko że po premierze angielskiej wersji, da to smaczku w oczekiwaniach ;p Ja osobiście bardzo chce zagrać w tego moda nawet jeśli byłby Japoński ! Zrobie sobie Cara Ruskiego i podbije Polske by się następnie zbuntować i zacząć wojować z "potężną" rosją ;p.

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #331 dnia: Września 25, 2009, 21:13:10 »
    Ten mod to chyba najbardziej oczekiwany mod w Polsce. Już nie mogę się doczekać jutra :) odrazu husarie szkolę i na lootersów xD

EDIT : Zapomniałem dodać rosyjski mod... WFaS i RES mod tylko na te 2 czekam : )
    « Ostatnia zmiana: Września 25, 2009, 21:32:50 wysłana przez Jedes »

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #332 dnia: Września 25, 2009, 21:18:43 »
    Ten mod to chyba najbardziej oczekiwany mod w Polsce. Już nie mogę się doczekać jutra :) odrazu husarie szkolę i na lootersów xD

A WFAS? RES? FB? WEMW? LOEY? na nie nie czekasz? Osobiście uważam że ten mod nie będzie wielkim hitem, poza ładnymi modelami i waszym podnieceniem nie ma żadnych zmian. Ja najbardziej czekam na wfas'a, Festung Breslau i na RES moda. Wątpię aby ten mod był najbardziej oczekiwanym modem w Polsce, ale skoro dla Ciebie jest najbardziej interesujący to się cieszę, bo zakładałem ten temat  po to aby was zainteresować tym modem :)

Edit: Nie będzie szwedów? kto tak powiedział? oj no nie wiem, nie wiem czy ich nie będzie :)

Edit2: Haha, ale się będę śmiał gdy się okaże że jeszcze jutro nie wyjdzie :)

Edit3: Mieliście nie spamować!  Margoth, twój post nie był potrzebny... proszę was piszcie konkretne posty...

Edit4: Co do Szwedów, w 100% to nie będzie państwo tylko (chyba) małe oddziały na mapie :)
    « Ostatnia zmiana: Września 26, 2009, 09:38:11 wysłana przez Balian »

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #333 dnia: Września 25, 2009, 21:50:53 »
    Mimo małych innowacji uważam, że mod może być rewelacja - zawsze zapełnia dziurę w rynku, której do tej pory nikt nie zapełnił. Mam nadzieję, że będą czapki z piórkami. I kto powiedział, że Janczary mieli seledynowe czapki? Żal za serce chwyta, że nie ma szwedów ;]

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #334 dnia: Września 25, 2009, 22:01:29 »
    Jeszcze godziny :D dzielą nas od moda :D
    I zobaczymy czy będzie to mod warty uwagi czy wyjdzie kaszana :D
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline Margoth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #335 dnia: Września 26, 2009, 09:22:44 »
    Moim zdaniem mod wyjdzie jutro, bo ja znam już te słowa producentów "Nawcześniej wyjdzie [cośtam] za 2 tygodnie, a najpóźniej za dwa miesiące] i zawsze wychodził mod po najdłuższym czasie, a nawet dłuższym -.-

Offline Korczak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #336 dnia: Września 26, 2009, 09:35:05 »

A WFAS? RES? FB? WEMW? LOEY? na nie nie czekasz? Osobiście uważam że ten mod nie będzie wielkim hitem, poza ładnymi modelami i waszym podnieceniem nie ma żadnych zmian. Ja najbardziej czekam na wfas'a, Festung Breslau i na RES moda. Wątpię aby ten mod był najbardziej oczekiwanym modem w Polsce, ale skoro dla Ciebie jest najbardziej interesujący to się cieszę, bo zakładałem ten temat  po to aby was zainteresować tym modem :)

A jak byłeś dzieckiem to oczekiwałeś bardziej swoich urodzin które odbędą się za dwa dni czy za jakiś czas*? Chyba na te co są za dwa dni :)
    Edit: Nie będzie szwedów? kto tak powiedział? oj no nie wiem, nie wiem czy ich nie będzie :)
    Czy ty coś wiesz?** :)
    Edit2: Haha, ale się będę śmiał gdy się okaże że jeszcze jutro nie wyjdzie :)

Racja. Niby poganiali a tak to...

* WFAS wychodzi gdzieś tak na Warbanda/koniec roku*** a przynajmniej tak czytałem.
    ** No jasne że jak są Szwedzi to Balian wie. Przecież tłumaczył nazwę państwa :)
    *** I też chyba czytałem że jak nie skończą do końca roku robić WFAS to wydadzą to co mają.
    Pozdrawiam
    Korczak...

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #337 dnia: Września 26, 2009, 10:16:56 »

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #338 dnia: Września 26, 2009, 11:51:49 »
    Łukasz to co podałeś to nie działa mi ;/ wczytuje się i wywala do pulpitu bez żadnego errora. A poza tym nie mogłem wypakować muzyki atak_kozakow.mp3. A poza tym podejrzanie mało waży 10 MB. Na jaka on wersje jest ?

Edit: Ehh podmieniłem muzykę to teraz wyskakuje error can't open jakiś brf... Chyba zostawe przy Western Invaders
    « Ostatnia zmiana: Września 26, 2009, 12:04:21 wysłana przez Jedes »

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #339 dnia: Września 26, 2009, 12:18:50 »
    Jeśli mod będzie po rosyjsku czyli cyrylica i te sprawy to i tak większość nie pogra wcześniej niż przed premierą angielskiej wersji.

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #340 dnia: Września 26, 2009, 12:21:58 »
    wizz ja sobie zagram po rosyjsku, bym zagrał nawet po chińsku :). Pogram do wersji angielskiej, a później do polskiej :D

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #341 dnia: Września 26, 2009, 12:23:26 »
    Mi działa włączyłem raz się zepsuło drugi raz już działało i już rozwaliłem kilku kozaków i turków moja husarią.
    Mod waży 116.99 MB

Offline Korczak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #342 dnia: Września 26, 2009, 12:51:45 »
    <używa całej swojej siły woli> Zagram dopiero jak będzie po polsku. Klimat i pierwsze wrażenie najważniejsze... Dobra. Idę masakrować tłuszczę i kozaków w TEaRC(Ech. Coś ten chmiel jest za mocny. Dwa strzały z pistoletu i dwa cięcia szablą i dopier zginął. Czyżbym stworzył potwora? :) )
    Pozdrawiam
    Korczak...

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #343 dnia: Września 26, 2009, 12:52:34 »
    wizz ja sobie zagram po rosyjsku, bym zagrał nawet po chińsku :). Pogram do wersji angielskiej, a później do polskiej :D

No ja nie jestem tak zdeterminowany żeby grać po omacku.Bo z rosyjskiego jestem tak zielony jak zielona jest trawa na wiosnę.

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #344 dnia: Września 26, 2009, 13:14:22 »
    Zainstaluj uniwersalne spolszczenie.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!