Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Najnowsze technologie! WTF is that?! O_O  (Przeczytany 4532 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    Odp: Najnowsze technologie! WTF is that?! O_O
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 12, 2009, 12:47:51 »
    PS3 buuu Xbox rulez ale PC is KING

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 12, 2009, 12:48:39 »
    Powiedział co wiedział i się cieszy...

....................................... .....________........................
    ....................................,.-‘”...................``~.,..................
    .............................,.-”...................................“-.,............
    .........................,/...............................................”:,........
    .....................,?....................................... ...............\,.....
    .................../...........................................................,}....
    ................./......................................................,:`^`.}....
    .............../...................................................,:”........./.....
    ..............?.....__................................ .........:`.........../.....
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
    ............/.`~,......`-...............................\....../\...................
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
    ...................`=~-,,.\,...............................\.......................
    ................................`:,,...........................`\..............__..
    .....................................`=-,...................,%`>--==``.......
    ....................................... ._\..........._,-%.......`\...............
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 12, 2009, 12:51:06 »
    Jef psot przedemna napisales praktycznie to samo wiec,ja tez bym mogl to samo napisac co ty.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 12, 2009, 12:53:05 »
    Powiedział co wiedział i się cieszy...

....................................... .....________........................
    ....................................,.-‘”...................``~.,..................
    .............................,.-”...................................“-.,............
    .........................,/...............................................”:,........
    .....................,?....................................... ...............\,.....
    .................../...........................................................,}....
    ................./......................................................,:`^`.}....
    .............../...................................................,:”........./.....
    ..............?.....__................................ .........:`.........../.....
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
    ............/.`~,......`-...............................\....../\...................
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
    ...................`=~-,,.\,...............................\.......................
    ................................`:,,...........................`\..............__..
    .....................................`=-,...................,%`>--==``.......
    ....................................... ._\..........._,-%.......`\...............
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

A mam zgłosić spam i offtopic?! ;0

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 12, 2009, 13:01:31 »
    Jef psot przedemna napisales praktycznie to samo wiec,ja tez bym mogl to samo napisac co ty.

psot? hehe... praktycznie robi wielką różnice. Po prostu nie jaram się nowymi technologiami na konsolę bo nic nie przebije PC'tów

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 12, 2009, 13:14:49 »
    Kuroi racja koniec spamu!!
    Co do technologii na ps 3 tez jest niezla,ale na xboxa nic nie potrzebujesz i do tego xbox jest tanszy,i bedzie oferowwal to samo tlyko cale cialo bedzie czytac a nie 2 jakies "wibratory"

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 12, 2009, 13:16:55 »
    PS3 online (gra w mutli) jest za darmo ale po angielsku, zaś w Xbox'ie kosztuje a jest po Polsku całe menu itd. ;))

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 12, 2009, 16:46:23 »
    Gdy tylko powstaną takie technologie za niedługo powstaną podobne przystawki do Pieca. Jeśli ktoś czyta regularnie Sidiekszyn to moze kojarzy list o konsoli parzącej kawę :). Ja uważam, że w rzeczywistości wygląda to bardzo podobnie.

PS: Dla tych co nie czytali tego listu, zamieszczam o co z grubsza chodzi. Wychodzi konsola parząca kawę. Po pewnym czasie wychodzi analogiczna przystawka do PC, która po pewnym czasie potrafi parzyć kilka gatuków kaw i robić gofry. Konsolowcy mówią, że ich konsola jest lepsza, a jak wyjdzie następna generacja to zobaczymy :)

@Jeferiaz: To były  w jakimś starszym numerze :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2009, 17:07:03 wysłana przez Pablo77 »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 12, 2009, 16:51:10 »
    Czytam regularnie CD-A i aż dziwnie,że tego listu żem... nie czytał. Powiem szczerze,przed wydaniem PS3 mówili,że będzie miała 12 rdzeni,potem,że 8,mówili,że jest ona w stanie posłużyć terroryście jako broń, a powiem tak : w niczym nie może się równać z komputerem wg. mnie ;)

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 12, 2009, 18:07:55 »
    Co do technologii na ps 3 tez jest niezla,ale na xboxa nic nie potrzebujesz i do tego xbox jest tanszy,i bedzie oferowwal to samo tlyko cale cialo bedzie czytac a nie 2 jakies "wibratory"

"Tlyko", że te "wibratory" mogą wyjść już w przyszłym roku, a to coś, od Xboxa zapewne wyjdzie za jakieś 4 lata(a w branży konsolowej jest to szmat czasu).

PS:Naprawdę tak bardzo ci się śpieszy, że nie możesz poświęcić tych paru sekund na poprawienie chodźby takich błędów jak to "tlyko"?

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 12, 2009, 21:48:59 »
    spieszy mi sie bo ciagle gdzies jeszdze jest wogole inna klaiwatura,wiec co sie dziwisz nie moge robic specjalnych liter.
    Aha i project natal jest zapowiedziany an 2010 rok wiec te 4 lata przeznacz na nauke szukania dobrych stron z newsami.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 13, 2009, 00:24:22 »
    To, że jest zapowiedziany na przyszły rok nie znaczy, że nie mogą przesunąć premiery na później chodźby, tak jak z naszym Warband.Zrozum, że przy tak skomplikowanej technologi wiele rzeczy może pójść nie tak zmuszając Microsoft do czasochłonnych poprawek.

PS:Nie chodzi mi już o te jak zwałeś "specjalne litery" tylko o to, że czasami piszesz zupełnie bez sensu i tworzysz nowe wyrazy.I nie wykręcaj się klawiaturą bo to najstarsza wymówka "Forumowiczów Analfabetów".
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2009, 00:28:50 wysłana przez Kąbiner »

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 13, 2009, 17:49:39 »
    Tjaa pisze ledwo na klawiaturze ktora ma wogole inne ulozenie,i tez ze ciagle gdzies wychodze i sie spiesze to nie moja wina!!!
    Aha i co maja dac natala w 2010 roku a w 2013 dopiero wyeliminuja bledy,przeciez to jest smieszne

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 13, 2009, 21:27:53 »
    Aha i co maja dac natala w 2010 roku a w 2013 dopiero wyeliminuja bledy,przeciez to jest smieszne

Przecież wyjaśniałem ci, to już w poprzednim poście.

Tjaa pisze ledwo na klawiaturze ktora ma wogole inne ulozenie,i tez ze ciagle gdzies wychodze i sie spiesze to nie moja wina!!!

Wystarczy żebyś pisał tak częściej, a nie będę się czepiać. 

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #29 dnia: Września 05, 2009, 13:33:36 »
    http://www.youtube.com/watch?v=v0srY37kkMw

Konsole - jak zwykle - ze swoimi projektami "Natal" i kontrolerami Sony są sto lat za murzynami. Na PieCyku można sobie już w taki ciekawy sposób pograć... i to za darmo. :)