Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Hunter  (Przeczytany 5303 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    Odp: The Hunter
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 25, 2009, 19:14:35 »
    Ja już zasysam ;] Zobaczymy co to za dzieło

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 25, 2009, 22:18:33 »
    Lubię gry łowieckie, ale to że w tej grze po skończeniu amunicji trzeba ją sobie kupować za normalne pieniądze (co z tego ze 4 dolary, skoro to i tak przeszkadza) dyskwalifikuje ten tytuł i pozostaję przy deer hunterze. Ta gra jest tylko z nazwy darmowa, właściwie darmowa jest tu raczej wersja demonstracyjna, bo dostępna skromna (w porównaniu do docelowej) wysepka treningowa i jedna broń to za mało żeby nazwać to darmową grą. A widzieliście ile sobie życzą za miesięczny dostęp do dużej wyspy? Ktoś tu chyba szuka frajera.

I nie bluźnić mi tutaj i nie porównywać grafiki czy czegokolwiek innego w tej grze do Armed Assault II w której się ostatnio zakochałem...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2009, 22:20:31 wysłana przez Józef Sztacheta »

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 25, 2009, 22:44:02 »
    w00t?! Ammo za real kasę? Buuw!! Buuw! Dyskwalifikacja! ;p
    Z resztą mam jeszcze jeden powód do dyskwalifikacji gry... Nie pójdzie mi ;p Wiem to po samym zobaczeniu gameplay'u ;p

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 25, 2009, 23:02:44 »
    Tak sorry pomyliłem się,zagrałem i Arma 2 na najmnieszych jest ładniejsza o wiele ;p

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 26, 2009, 06:21:21 »
    Józef, mi się kilkakrotnie skończyło ammo i po re-logu amunicja wróciła do mnie. A nawet jaky się kończyła - 10 e-maili 10 kont 300 amunicji ;)

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 26, 2009, 07:00:30 »
    Takie kombinowanie nie sprzyja dobrej zabawie przy tej grze. To nie jest MMO bo nie ma możliwości spotkania się z innym graczem,można porozmawiać na czat'cie ale nic poza tym. Moje pierwsze wrażenie z gry - "ale syf" i takie pozostanie... jeżeli gra jest darmowo nie darmowa to niech sobie sami w nią grają ;]

EDIT: Józef,mam pytanie. Fajny jest deer hunter? Można go kupić czy jest do pobrania za darmo?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2009, 07:03:04 wysłana przez Jeferiaz »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 26, 2009, 13:29:43 »
    Zależy czego oczekujesz od gry łowieckiej, na pewno nie spodziewaj się gry z wartką akcja, jest tu sporo skradania się i taktycznego myślenia, do tego spory wybór broni (większy niż w omawianym tutaj tytule). Na minus zaliczyłbym możliwość polowania wyłącznie na różnego rodzaju jelenie, aż chciałoby się zapolować np. na niedźwiedzia na alasce... prawde mówiąc z gier łowieckich chyba lepszej serii nie ma, może tez z braku konkurencji bo "Hunter Unlimited" wydaje mi się strasznie konsolowy i zręcznościowy. Ja gram w Deer Hunter 2005 który grafikę już może mieć przestarzałą, ale podobno wyszedł Deer Hunter Tournament który może i jest bardziej next genowy ale nie widziałem go jeszcze na oczy.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 26, 2009, 15:25:51 »
    Tak,wiem właśnie. Oglądałem filmy Deer Hunter'a 2005 na youtube i jestem pod wrażeniem,dzisiaj odwiedziłem media markt ale znalazłem tylko symulatory kolei ;X Można to jakoś legalnie zdobyć w internecie? Prócz allegro.

Teraz? Nie mam pojęcia, pozostaje ci wytrwałe szukanie, mimo wszystko polecam allegro, czesto tam kupowalem starsze tytuly.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2009, 17:45:59 wysłana przez Józef Sztacheta »