Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Custom Settlements 0.675  (Przeczytany 8016 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chingis-Chan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jedna strzała, jeden trup...
    Odp: Custom Settlements 0.675
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 03, 2009, 11:32:19 »
    Ściągnąłem wszystko, co autor tematu umieścił w postaci linków. Czy da się to jakoś odkręcić? Generalnie za pierwszym razem gdy grałem była to czysta wersja 0.675, myślałem, że błąd się pojawia, bo nie wrzuciłem wszystkiego. Jednak nic się nie zmieniło, więc to może nie być to. Jakieś inne pomysły?

Offline Sęku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 18, 2010, 22:15:06 »
    Patch do Custom Settlements 0.675.3

http://www.mbrepository.com/file.php?id=1631

Offline Redlucas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 07, 2010, 15:59:06 »
    Jeden z ciekawszych modów... ale wciąż daleki od ukończenia. Zobaczymy jak się będzie rozwijać. Na dzień dzisiejszy nie da się w niego normalnie grać.

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 07, 2010, 16:38:19 »
    Da rade grać da ale jak już mamy zamki itp. to denerwujące jest to że nie ma oblężenia na mury bo bramy są otwarte i się bijemy przed zamkiem oraz to że w niektórych wioskach nie me tekstur i całe wojsko stoi w jednym miejscu albo spadają z góry :/
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"