Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Saints Row 2,3  (Przeczytany 7255 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: Święty Rów 2 i 3
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 01, 2012, 18:14:18 »
    Jak kolegow do gry chcesz szukac to odpowiedniego tematu poszukaj,mysle ze znajdziesz.Zebym nie spamil to powiem ze gralem w obydwa ale 3 dla mnie osobiscie lepsza,tworzenie postaci - geniusz , fabula - nie taka jak w Max Payne ale tez niezla , no i ogolnie wszystko na wysokim poziomie.Jezeli ktos chce zobaczyc bardziej ta gre to polecam zajrzec do Roja albo Skkf'a .Lecz jesli mam byc szczery Saints Row 2 tez trzyma poziom w porownaniu z trojka.

Offline MontBlejdowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JESTEM MONTBLEJDCZYK !
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 18, 2012, 12:52:21 »
    Mam Saints Row 2 i The Third , boskie gry :D nooo szczerze trochę mi się znudziło , ale od czasu do czasu gram w to :P

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 18, 2012, 14:57:38 »
    Uważam, że seria Saints Row jest dużo lepsza niż GTA. Może święci nie mają takich zasobów jak Rockstar ale za to nadrabiają ciekawszą fabułą i świetnym humorem.

Czy mógł by ktoś w końcu zmienić nazwę tematu? Co podskoczy na początek to w oczy kuje... Ani to śmieszne ani błyskotliwe a tylko wieśniacko wygląda na forum.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 18, 2012, 15:00:29 »
    Dla mnie seria SR robi się coraz głupsza. Humor coraz niższe loty, w trójce osiągnął już poziom żenady. Wolę jednak ten humor panów z R*, mniej dosadny i prostacki :P
    Sława!

Offline MontBlejdowiec

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JESTEM MONTBLEJDCZYK !
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 19, 2012, 11:57:00 »
    Dla mnie seria SR robi się coraz głupsza. Humor coraz niższe loty, w trójce osiągnął już poziom żenady. Wolę jednak ten humor panów z R*, mniej dosadny i prostacki :P
    A ja wolę Saints Row 2 od GTA San Andreas , GTA 4 wolę od Saints Row 2 , Saints Row The Third wolę od GTA 4 i czekam na GTA V i z tego co wiem będzie 10000 razy lepsze od The Third :D nie mogę się doczekać :P

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 19, 2012, 13:39:24 »
    Ah no i zapomniałem o najważniejszym. Najgorszym systemie prowadzenia aut w grach sand boxowych. Zero przyjemności z jazdy, a raczej sunięcia po jezdni. :d
    Sława!

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 30, 2012, 18:06:22 »
    Mam pytanie. Czy do Saints Row 3 Full Package dodany jest DLC selector? To znaczy czy można sobie wybrać jakie DLC chce się aktywować a jakie nie?
    MJ

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 31, 2012, 14:47:08 »
    Nie, nie jest dodany. Każde DLC będzie automatycznie instalowało się do gry.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 02, 2013, 20:50:19 »
    W SR2 grałem tylko dla fabuły by wiedzieć o co biega w trójce, reszta to kupsztal może poza walką wręcz. Model jazdy okropny, dobrze że to poprawili w trójce - można czuć że się jedzie czymś co waży a nie jakimś plastikowym gównem jak w SR2 czy GTA: SA