Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [OSP] Co w plikach .txt piszczy, czyli tweaki TheMageLorda z TW  (Przeczytany 15510 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wikist

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Co w plikach .txt piszczy, czyli tweak'i TheMageLord'a z TW
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 13, 2010, 13:42:57 »
    Ja potrzebuję pomocy w przypadku błędu z jedzeniem. Mówicie, że wszystko co się zmienia w .txt działa dopiero po nowej grze, ale to samo jest z tym bugiem? Na wszystkich save'ach morale do różnorodności jedzenia są normalne. Tylko na tym jednym nie. Zmieniłem w notatniku liczbę 44 na 56, a potem wkleiłem dany ciąg cyfr i nic. Tam coś pisze, że za pierwszym razem jak się spojrzy to będzie tak jak wcześniej, ale za drugim razem już będzie dobrze. Nie wiem o co mu chodziło, bo nic takiego u mnie nie miało miejsca. Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć ten fragment od : "What all those numbers do is set the morale bonus..."? Jest tam gdzie się przechodzi po kliknięciu na link przy bugu z jedzeniem. Albo po prostu ktoś mógłby pomóc, tłumacząc mi co i jak?