Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: zamki  (Przeczytany 5301 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: zamki
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 09, 2007, 20:14:15 »
    no to mnie Emil nie pocieszyłeś :)

bo dla kogoś na realistic save to straszna ruleta jest xD

no ale nic, moze jak podniose wojo na 35 jednostek to polece, w sumie jestem pewien ze sam usiekne jak coś z 10 :) , ale tzreba bedzie sie czaic :P

Offline Emil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 09, 2007, 20:18:47 »
    Ha, dlatego właśnie nie gram na realistic mode. Póki ta gra ma czasami straszne bugi nie bede ryzykował straty tak przyjemnej rozgrywki. A poza tym w każdej grze jest możliwy save w dowolnym miejscu, i sie po prostu przyzwyczaiłem.

Offline Vierie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 09, 2007, 21:29:29 »
    ale warto próbować nowych rzeczy, o! :)

jest wiekszy dreszczyk emocji przy poważniejszych emocji, a atak na zamek to już nie metoda prób i błędów na zasadzie tak sie nie udało to zrobie tak i dobiore im sie do tyłka ;)

ale to moja prywatna konkluzja :P
    ale rozumiem Cie co do tego że save w dowolnym miejscu to wygoda :)

Offline Error

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 09, 2007, 21:31:44 »
    Nie wiem jak wy, ale ja to solo robiłem... Tylko trzeba łuk sobie wyćwiczyć tak, żeby przynajmniej podczas stania na dość długi czas celownik schodził się w punkt.

Offline Vierie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 09, 2007, 23:48:38 »
    >< no i po faworkach >.< pokusiłem sie na Cullmar, zdobylem co prawda ale przez jakiś pieprzony bug straciłem 18 wyćwiczonych na max jednostek >< dokłądniej to 8 Swadian Knight 9 Vaegir Knight i Jeden Sharpshooter >< przez co? ano walka była super straciłęm może dwie jednostki tylko kiedy próbowałem zejść z kładki na dół żeby rozprawić się z resztą to spadłem i amen w pacierzu :(((((((((((

potem dwie próby, po jednym bełcie w klate i koniec, wkorcłem do miasta nabyłem mięsa a odpocząłem i wtedy ich rozjechałem...

uroki realistic save xD no i teraz latam z 6 swadian knightami, 2 vaegir Knightami dwoma sharpshooterami i marnidem xD

Offline Beowulf

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 11, 2007, 14:46:43 »
    Zamku trudno zdobyć nie jest. Wystarczy kilku ludzi do podstawienia belki i zamek twój! Nie chcę się chwalić, ale ja nigdy nie przegrałem bitwy o zamek.
    Beowulf&Grendel...                                                         teraz                                                         Mount&Blade
    BEO AND OTHER
    VAEGIRS  RULEZZ!!!
    Your Blood! Oh no! I aimed at other knight! Sorry!

Offline Vierie

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 11, 2007, 23:33:58 »
    dla mnie też nie było to trudne, tylko jak wspomniałem przez jakiś bug zamiast zejsć spowrotem na kładke spadłem z murów i def :(

a potem wystarczyły na mnie małe obrazenia i leże ;( za trzecim razem jakoś dałem rade (bo za drugim mi sie zablokowali na kładce; (

Offline Beowulf

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 12, 2007, 09:07:14 »
    Jak się zablokują na kładce zejdź z niej i wołaj "Evryone! Follow me!" i rozpoczynasz wchodzenie po belce od nowa. Proste i skuteczne!
    Beowulf&Grendel...                                                         teraz                                                         Mount&Blade
    BEO AND OTHER
    VAEGIRS  RULEZZ!!!
    Your Blood! Oh no! I aimed at other knight! Sorry!