Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [MPNW19] 4 Kolejka [25.11-01.12]  (Przeczytany 3300 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [MPNW19] 4 Kolejka [25.11-01.12]
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 01, 2019, 16:46:11 »
    Kto: FKG vs 18pp
    Piechota/Kawaleria: Piechota
    Data: 01.12.2019
    Godzina: 18
    Sędzia: Poszukiwany

Stream: Też poszukiwany

Biorę
    Jeść białych ludzi!

Offline beton

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Amor patriae nostra lex
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 01, 2019, 19:02:42 »
    "Dla moich Po­laków nie ma rzeczy niemożliwych"
    -Napoleon Bonaparte
    (Skoro wszyscy mają bekowe awatary ja też mogę)

Offline Alexander de la Valette

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 29
    • //A.K.A Husarion
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 01, 2019, 20:19:18 »
    7pp vs 13ph
    Dobry czysty mecz bez większych problemów.

7pp [9] : [1] 13ph

Screeny dodam później kiedy je znajdę.
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 01, 2019, 20:38:43 »
    18pp vs FKG
    Mecz długi, za długi. Obie strony przedłużały. Od strony sędziowania, ten mecz to był koszmar. :) Więcej nie ma co pisać. Wszystko będzie na streamie.

18pp [7] : [3] FKG

Screeny:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

« Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 20:43:18 wysłana przez Amue »
    Jeść białych ludzi!

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:09:34 »
    18pp vs FKG
    Mecz długi, za długi. Obie strony przedłużały. Od strony sędziowania, ten mecz to był koszmar. :) Więcej nie ma co pisać. Wszystko będzie na streamie.

18pp [7] : [3] FKG

Screeny:
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Dzięki za gre! Nie da się za bardzo do czegoś przyczepić, jedynie komentator trochę zamulony, tekstu typu "skład 18pp to *tutaj wymienia*... Eison... Kto to jest.... Kij wie kto to jest nie znam go..."- Eison czyli jeden z najlepszych graczy w piechocie na polskiej scenie, albo Ako dowodzi a komentator bodajże mówi że Amue biegnie prostopadle do linii przeciwnika. No naprawdę troszkę słabe przygotowanie, a tak to git :)
    Pułkownik 18-tego Pułku Piechoty

(click to show/hide)

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:13:51 »
    Proponuję samemu lepiej komentować zanim się będziesz czepiać kogoś kto odwala i tak ciężką robotę. Nie każdemu by się chciało to nawet oglądać a co dopiero komentować.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Ejsun

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 72
    • 7pp to czarny koń tego turnieju
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:18:01 »
    Dzięki za gre! Nie da się za bardzo do czegoś przyczepić, jedynie komentator trochę zamulony, tekstu typu "skład 18pp to *tutaj wymienia*... Eison... Kto to jest.... Kij wie kto to jest nie znam go..."- Eison czyli jeden z najlepszych graczy w piechocie na polskiej scenie, albo Ako dowodzi a komentator bodajże mówi że Amue biegnie prostopadle do linii przeciwnika. No naprawdę troszkę słabe przygotowanie, a tak to git :)
    Tej tu musze stanac w obronie Betona. Kazdemu zdaza sie przejezyczenie, zwlaszcza ze jak dobrze pamietam to po chwili sie poprawil ze to jest ako. Druga sprawa, nie zna kazdego gracza. No spoko, tez nie znam xD. Mamy tutaj mase osob, w samych rosterach jest zapisanych chyba ponad 100 graczy. Pamietac i kojarzyc kazdego jest niesamowicie trudno i nie jest to rzecz super potrzebna albo wymagana.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 21:19:24 wysłana przez Ejsun »

(click to show/hide)

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:28:17 »
    Tej tu musze stanac w obronie Betona. Kazdemu zdaza sie przejezyczenie, zwlaszcza ze jak dobrze pamietam to po chwili sie poprawil ze to jest ako. Druga sprawa, nie zna kazdego gracza. No spoko, tez nie znam xD. Mamy tutaj mase osob, w samych rosterach jest zapisanych chyba ponad 100 graczy. Pamietac i kojarzyc kazdego jest niesamowicie trudno i nie jest to rzecz super potrzebna albo wymagana.

Nikomu nie każe komentować. Miała to być tylko rada na przyszłość a nie komentowania kogoś roboty. Do tego nie wiem jak ja miałbym komentować mecz skoro go grałem. Dziękuję i pozdrawiam

Edit1: Jednak komentator powinien na takie rzeczy zwracać uwagę,a  była to tylko moja refleksja związana z tym komentarzem, chyba mam prawo do czegoś takiego a komentator powinien się z tym liczyć.

Edit2: Do tego to nie były wszystkie pomyłki, były jeszcze takie sytuacje jak ta na końcu gdzie komentator mówi że wynik to "7-3 dla FKG", oczywiście każdy ma prawo do takich pomyłek ale naprawdę, jak już ktoś komentuje to niech to robi porządnie, nie obniżajmy poziomu tych mistrzostw.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 21:35:52 wysłana przez Texas77pl »

(click to show/hide)

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:45:41 »
    (click to show/hide)
    Zgadzam się co do tego że można było uniknąć pomyłek ale jednocześnie przypominam, że ilość nicków oraz nazw "własnych" które trzeba używać podczas meczu jest duża, więc mogą się zdarzać przejęzyczenia tudzież pomyłki językowe.
    ps. No niestety ale niektórzy między innymi zachowaniem już sięgają parteru jeżeli chodzi o obniżanie poziomu.
    -Napoleon Bonaparte

Offline Fiksiu

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:49:36 »
    nie obniżajmy poziomu tych mistrzostw.

No zachowaniem w trakcie meczu to ty go wystarczająco już zaniżasz XD

EDIT / Ale duel był dobry, polecam allegrowicza
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 21:53:07 wysłana przez Fiksiu »
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Aleksio31

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 01, 2019, 21:50:15 »
    Nikomu nie każe komentować. Miała to być tylko rada na przyszłość a nie komentowania kogoś roboty. Do tego nie wiem jak ja miałbym komentować mecz skoro go grałem. Dziękuję i pozdrawiam

Edit1: Jednak komentator powinien na takie rzeczy zwracać uwagę,a  była to tylko moja refleksja związana z tym komentarzem, chyba mam prawo do czegoś takiego a komentator powinien się z tym liczyć.

Edit2: Do tego to nie były wszystkie pomyłki, były jeszcze takie sytuacje jak ta na końcu gdzie komentator mówi że wynik to "7-3 dla FKG", oczywiście każdy ma prawo do takich pomyłek ale naprawdę, jak już ktoś komentuje to niech to robi porządnie, nie obniżajmy poziomu tych mistrzostw.

Nie da sie jeszcze bardziej obniżyc  poziomu jesli twój marny pułk tutaj gra :) jak patrze co gracze 18pp pisali na czacie egh... poziom waszego iq ? czemu wgl jestescie na tym turnieju

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 01, 2019, 22:07:19 »
    Na początku chciałem zauważyć, że Texas zwrócił uwagę, na średnie przygotowanie merytoryczne komentatora, co powinno go zmotywować do polepszenia swojego wolontariatu na rzecz społeczności, za które chyba każdy tutaj wyżej podpisany jest mu wdzięczny. Nie znaczy to jednak, że jeżeli jego udział w społeczności można poprawić na "bardziej profesjonalny" oznacza, że ktoś się czepia, jest to tak zwana konstruktywna krytyka. Jednak chyba niektórzy są pod zbyt dużym wpływem emocji.  Zapraszam do prawdziwego czepiania się:

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 22:10:31 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Aleksio31

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 01, 2019, 22:10:48 »
    //de/

Offline Texas77pl

• Użytkownik
    • 18pp_Płk_Texas77pl
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 01, 2019, 22:18:32 »
    (click to show/hide)

Dzięki za wyręczenie mnie burza.

(click to show/hide)

Najwyraźniej niektórzy nie rozumieją pewnej sytuacji. Nie zamierzaliśmy robić z siebie w tym meczu jakiś wielkich kozaków, przybliżę sytuację; przed mp ( przypominam że 18-tka zreaktywowała się na krótki czas przed mistrzostwami ) gdy zbieraliśmy dobrych ludzi, napisaliśmy do Domcia czy może nie zechciałby u nas grać, a on odpowiedział że idzie grać do FKG i wybiera opcje "roje#ania was". Dlatego i wyłącznie dla tego były tego typu wiadomości na czacie bo gościu kozaczył że rozwali cały nasz pułk samemu a wyszło że sam jest je## wafelkiem i mu prowokacja nie wyszła. Sam przed meczem powiedziałem aby nie lekceważyć FKG bo wiem że zmienili trochę swój skład i trochę sie do tych mistrzostw przygotowywali, rezygnując z klanów na innych modach. Po meczu powiedziałem nawet Filsonowi że przepraszam za te sytuacje i wyjaśniłem mu sprawę z Domciem, dlatego też pan Aleksio tak chętnie się wypowiada na tym wątku chociaż po prostu go boli że z nami przegrał a jego próba rozwalenia mojego pułku nie wyszła. Dziękuję, dobranoc

Edit1: I jak widzę chyba jedyna osoba która normalnie przyjęła tą krytykę był komentator Beton który nie ma problemu o mój komentarz a nawet sam przyznał mi rację.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2019, 22:19:40 wysłana przez Texas77pl »

(click to show/hide)

Offline beton

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 01, 2019, 22:54:01 »
    (click to show/hide)
    Zawsze są elementy obiektywnej krytyki w obie strony. Na przykład jak widzę buractwo/chamstwo na czasie to włącza mi się agresor i zaczynam być stronniczy. Jak uniknąć błędów skoro każdy postrzega je innaczej ?
    -Napoleon Bonaparte