Ogólnie to komentowanie powinno iść z pewną dozą obiektywizmu, to już drugi mecz z 4 które oglądałem, gdzie komentatorzy stoją po stronie FKG. Zarzucanie złego i subiektywnego sędziowania Trojanowi, czy twierdzeniu, że my "5 minut przed meczem wpisaliśmy nasz skład", gdzie ostatni gracze zostali wpisani o 15:00 dnia wczorajszego, z 3 graczy dodanych wtedy żaden nie grał na dzisiejszym meczu. Liczenie punktów na opak, jak "2:3 dla FKG, czyli 3:2 dla 18pp", przez co samemu pląta się w wymijaniu prawdy mówiąc, że FKg zyskuje przewagę, bo do tej pory przegrywało, po końcu rundy wygranej przez 18pp dającej wynik 3:2 dla 18pp. Czy przy wyniku 2:3 gdy został zastrzelony Filson, mówi "niby w linii ale według mnie OA, bo dopiero ustawiał linię", gdy Filson ustawił linię, wycelował, wystrzelił i jeszcze zaczął ładować. Kiedy 18pp wygrywa szarżę to Beton mówi "gracze FKG są wyłuskiwani przez graczy 18pp, a przynajmniej przez graczy pod tagami 18pp", słabe insynuacje, szególnie gdy taki EdzioRedzio miał grać w FKG, gdy nawet do niego nie należał, ale jednak wraz z nim nie zagraliście bo nie chcieliście być stronniczy (sic!).
Nie da sie jeszcze bardziej obniżyc poziomu jesli twój marny pułk tutaj gra :) jak patrze co gracze 18pp pisali na czacie egh... poziom waszego iq ? czemu wgl jestescie na tym turnieju
A propo poziomu, jak tam kozaczenie się, że "zmieciecie nas z ziemi" a potem bronienie się, że jesteście kawalerią, tak bronić sięmoże 13ph, które w przeciwieństwie do was pokazało, że mogą grać z nami na równi, za to wy uważacie, że 8pk i FKG to to samo, co przez ogromny okres czasu zwalczał Filson. Mam jeszcze domcio(bo to ty z tego co rozumiem) jedno pytanie, czy nazywanie każdego klanu który z wami wygra "zwierzętami" to pokaz twojego IQ?
Proponuję samemu lepiej komentować zanim się będziesz czepiać kogoś kto odwala i tak ciężką robotę. Nie każdemu by się chciało to nawet oglądać a co dopiero komentować.
Tak analogicznie do tego, jak uważasz, że źle sędziowałem mecz 3pp vs 13ph, to ty powinieneś pierwszy się zapisać na sędziego.
No zachowaniem w trakcie meczu to ty go wystarczająco już zaniżasz XD
EDIT / Ale duel był dobry, polecam allegrowicza
To, że wy go zaniżaliście po meczu to inna sprawa, łatwiej rzucić kamieniem z napisem "toksyczni ludzie", niż samemu zapokutować:
[20:18]
Domcio:
no to widzisz
tez mam w******e
bo przegralem z zwierzetami
:)
[20:19]
JerzyBurza #MuremZaKubu:
ze* najpierw naucz się pisać po polsku, potem mów o byciu zwierzęciem