Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP19] Puchar Polski 2019 - temat dyskusyjny  (Przeczytany 5845 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    Odp: [PP19] Puchar Polski 2019 - temat dyskusyjny
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 08, 2019, 06:10:03 »
    Na jakiej podstawie zamierzacie wyłonić top fragera? Z tego co widzę, to na ten moment można jedynie zadowolić się screenami.

(click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 08, 2019, 08:40:03 »
    Dyktator i Kradus pisali, że z logów będą brane statystyki (klik!).

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 08, 2019, 17:32:55 »
    Tylko, że niektóre mecze nie były rozgrywane na serwerach PP. W dodatku podczas jednego z pierwszych meczy Aharo zresetował serwery. Nie mam 100% pewności ale wydaje mi się, że podczas resetu wszystkie logi się kasują.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2019, 17:34:49 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Roberto Italiano

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Wciąż nie trafiam coachy....
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 10, 2019, 15:56:36 »
    Jako że dla nas turniej się już skończył skorzystam z okazji;

Serdecznie dziękuję organizatorom turnieju za sprawny przebieg oraz komunikatywność z uczestnikami,

Dziękuję również wszystkim pozostałym drużynom za dobrą postawę i kulturę na meczach oraz za wzajemny szacunek

Chciałbym was również wszystkich zachęcić do subskrybowania kanału Lutela, z którego to ramienia wystartowaliśmy w turnieju, krótko mówiąc nagrywa on filmy związane z grami strategicznymi oraz z grami indie, często gra z widzami w gry tj. Twierdza, AoE 2, BoŚ, CoH i wiele innych. Zapraszam również na discorda, na którym można znaleźć kogoś do gry i porozmawiać na wszelakie tematy.

Dzięki jeszcze raz i do zobaczenia w następnym roku

Offline Widłownik_Blade

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 14, 2019, 00:39:03 »
    Cześć wszytkim

Niestety z przyczyn technicznych nie dałem rady zrobić losowania na ostatnią nominacje do koszulki :/

Nie no tak na poważnie to jest fajna akcja, wiem że nie jest to odpowiedni temat na tego typu dyskusje, ale podrzucam wam link do jutrzejszego meczu charytatywnego w którym będę miał możliwość wystąpić, wszystkich zainteresowanych zapraszam do oglądania o 16:00 zaczyna się mecz (14. 07.2019) http://sport.tvp.pl/43327475/pilka-nozna-mistrzostwa-swiata-dzieci-z-domow-dziecka-warszawa , a jeżeli ktoś z was mieszka w Warszawie albo okolicy serdecznie zapraszam na stadion Legii Warszawa gdzie odbędzie się mecz, wstęp oczywiście za darmo.
    Trzymajcie się cieplutko pozdrawiam Oparus z kanału Gdfootball

P. S
    Jeszcze raz sorki za spam w tym temacie ale chyba jest to jedna z najbardziej aktywnych dyskusji wiec postanowiłem tutaj to wrzucić, myślę że co do PP to wszytko już każdy wie więc może nie ma aż takiego przypału 😅

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 14, 2019, 02:26:11 »
    Ale wleci zdjęcie na ig story?

(click to show/hide)

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 22, 2019, 01:12:20 »
    Dziękuję za zorganizowanie eventu dla społeczności. Muszę przyznać, że jak na pierwszy raz wszystko wypadło dosyć sprawnie, a mecze były rozgrywane na naprawdę fajnym poziomie. Niemniej jednak nie spodobało mi się to, że Aharo na sam koniec podziękował tylko SRC, AK I WV. Tak samo zaproszenie do wspólnego zdjęcia "Wszystkich trzech drużyn" może wydawać się trochę niesmaczne. Koniec końców FAT, również został zaproszony. Szkoda tylko, że przez Blade, który wcale nie musiał tego robić. Wydaje mi sie, ze takie cos powinno byc w intencji organizatorow, nie graczy. Nie chce żeby organizatorzy odbierali to jako przysłowiowy ból dupy, jest to jedynie lekki apel do was, abyście następnym razem nie popełniali podobnych błędów. Jeszcze raz dziękuję za turniej I mam nadzieję, że będzie nam pisane spotkać się za rok))
    « Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2019, 01:42:47 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 22, 2019, 10:17:39 »
    ... abyście następnym razem nie popełniali podobnych błędów ...

Następnym razem po prostu zajmijcie lepsze miejsce xd

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 22, 2019, 10:25:04 »

Najważniejsze że skończyli wyżej niż SI które wiadomo że miało wygrać.

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 22, 2019, 10:41:13 »
    Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek nie tylko scena WB, ale polska społeczność sama w sobie, osiągnie taki poziom i zorganizuje event w takim formacie. Puchar ten był naprawdę miłym doświadczeniem, nie tylko podczas rozgrywek, ale również do oglądania podczas finałów. Mam nadzieję, że od teraz będzie to wyglądało co najmniej tak samo, nieważne czy jeszcze na WB, czy już na BL :P
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Habrak

• Użytkownik
    • Piwa: 12
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 22, 2019, 11:24:24 »
    Odnośnie zdjęcia, ja po prostu zaczepiłem aharo żeby zaprosił przez mikrofon do zdjęcia na scenie, myślę że trochę głupio że wszystkich nie było, ale mimo wszystko event wyszedł bardzo dobrze i mam nadzieję że jeszcze się zobaczymy kiedyś.
    Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda.

Offline Gandalf7

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • "noc najciemniejsza jest przed świtem"
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 22, 2019, 13:11:29 »
    Dziękuję za zorganizowanie eventu dla społeczności. Muszę przyznać, że jak na pierwszy raz wszystko wypadło dosyć sprawnie, a mecze były rozgrywane na naprawdę fajnym poziomie. Niemniej jednak nie spodobało mi się to, że Aharo na sam koniec podziękował tylko SRC, AK I WV. Tak samo zaproszenie do wspólnego zdjęcia "Wszystkich trzech drużyn" może wydawać się trochę niesmaczne. Koniec końców FAT, również został zaproszony. Szkoda tylko, że przez Blade, który wcale nie musiał tego robić. Wydaje mi sie, ze takie cos powinno byc w intencji organizatorow, nie graczy. Nie chce żeby organizatorzy odbierali to jako przysłowiowy ból dupy, jest to jedynie lekki apel do was, abyście następnym razem nie popełniali podobnych błędów. Jeszcze raz dziękuję za turniej I mam nadzieję, że będzie nam pisane spotkać się za rok))

Z tego co ja usłyszałem to było: "zapraszamy drużyny do zdjęcia" więc o wszystkich chodziło :P słabo słuchasz azorek
    https://clips.twitch.tv/HotQuaintArugulaAllenHuhu

"Dobra robota Azorek, po każdym wywiadzie leciała dla Ciebie kość leciało dla Ciebie piwko ode mnie i zaraz poleci jeszcze jedno, za świetną robotę i aby mam nadzieję zmotywować Cię do tej idei w przyszłości." Kamillo

https://www.youtube.com/watch?v=wYoxNbQGS94

Offline Rothen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 22, 2019, 21:29:23 »
    ▼   11   Widłownicy Boszy   10   2   0   4   -30   27   57

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 22, 2019, 21:32:38 »
    ▼   11   Widłownicy Boszy   10   2   0   4   -30   27   57

xxxxxddddd

Ale jednak mimo twojego bólu dupki, to nasza drużyna jest for fun + mieliśmy dużo walkowerów w przeciwieństwie do PROFESJONALNYCH graczy warbandowych którzy pojechali na LANA W KRAKOWIE (którego mieli wygrać ).Wiesz trochę to nawet śmieszne.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 23, 2019, 00:22:30 »

xxxxxddddd

Ale jednak mimo twojego bólu dupki, to nasza drużyna jest for fun + mieliśmy dużo walkowerów w przeciwieństwie do PROFESJONALNYCH graczy warbandowych którzy pojechali na LANA W KRAKOWIE (którego mieli wygrać ).Wiesz trochę to nawet śmieszne.
    A kto powiedział, że reszta drużyn nie jest 4fun? No sorka, ale tryhardowac to można na WNL.

(click to show/hide)