Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Holdfast]12. Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Nabór na Marzec 2020]  (Przeczytany 4887 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    Nowe opisy są bardzo przyjemne.

Dla każdego kto jest zainteresowany Holdfastem. Teraz trwa jesienna przecena 50% (ok 35zł)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2018, 00:04:41 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Czy to ptak?
    Czy to... samolot?!
    NIE! To 𝑭𝑰𝑳𝑴𝑰𝑲 𝒁 𝑯𝑶𝑳𝑫𝑭𝑨𝑺𝑻𝑨 (!!!) zmontowany spontanicznie po wczorajszym evencie w którym wzięliśmy udział.
    https://youtu.be/iu6lTR2ptyo
    Jeśli chcesz, żeby twoje wieczory też były dobre - świetne - zajebiste, to cóż... zapraszam do nas. :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2018, 18:40:55 wysłana przez Samowar »

Offline VireX

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 14pk <3
    Ładnie to wygląda. Fajny pomysł na pułk. Dobra robota. Może kupie Holdfast'a i dołączę. Powodzenia.

Offline HayterNaczelny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Steam ID: Mój status Steam
    Powodzenia
    ,,Czy ktoś mi może powiedzieć, która jest godzina i dlaczego jest tak późno? Napisał mi jeden koleś, że dopadła mnie Insomnia, dlatego dzisiaj nie za bardzo tego, bo dopadła mnie Insomnia, kumacie? Insomnia nie będzie tego dzisiaj za bardzo''

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Czasem wychodzi (jak ostatnio), czasem... mniej. Łapcie gorące wideo z wczorajszej bitwy. Krótkie, 20 sekund. Warto ;)
    https://youtu.be/W2TvGX1SNeM

I jeszcze jedna sprawa - dziękujemy bardzo za wszystkie dobre słowa i życzenia, ale powinniście wiedzieć, że my po prostu mamy po raz pierwszy temat własny na tym forum. Nie jesteśmy nową formacją. Pułk działa od ponad roku, kilka miesięcy temu obchodziliśmy pierwszą rocznicę. Regularnie na treningach jest 20/25+ osób. Jesteśmy dojrzałą, silną społecznością, mamy swoje miejsce w Holdfastowym community i nigdzie się nie wybieramy :)
    EDIT: Dopiero teraz zauważyłem, że HayterNaczelny życzy powodzenia każdej społeczności, bez względu na jej staż. Cóż, dzięki! :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2018, 17:59:56 wysłana przez Samowar »

Offline Rivet

• Użytkownik
    Warto jeszcze dodać że tworzymy własną kompanie do War of Rights

@Edit:
    nowy update dodał mobilną artylerie pchaną XD
    https://steamcommunity.com/games/589290/announcements/detail/3222787006955174910?fbclid=IwAR3CBSURIhGyAf5llFL4Wz4KmkfXh-ZEVH0_Neq3HRklB5ri7H93pBf5B7M
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2018, 12:43:37 wysłana przez Rivet »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    Trochę drewniany ten cały Holdfast przy pierwszym kontakcie ale może warto spróbować... Harmonogram z pierwszego posta macie aktualny?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Rivet

• Użytkownik
    Trochę drewniany ten cały Holdfast przy pierwszym kontakcie ale może warto spróbować... Harmonogram z pierwszego posta macie aktualny?

Wejdź na TSa. 178.217.190.45:6440 Tutaj znajdziesz najbardziej aktualne informacje.

Offline The Viking

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • 12pp_XW_Plk_Wiking

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    Miło widzieć, że Holdfast się rozwija. Wiadomo na kiedy planują dodać kawalerię? ;)

Swoją drogą takie rakietowe wojny to niezła zabawa :D Czy wpadł już ktoś na to aby zagrać 20v20 na rakiety? :D
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Rivet

• Użytkownik
    Wiadomo na kiedy planują dodać kawalerię? ;)

nigdy

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline The Viking

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • 12pp_XW_Plk_Wiking
    Tak oto dochodzimy do momentu w którym z powodu mocnego odpływu graczy o połowę z całej areny międzynarodowej a co za tym idzie również 2/3 polskiej, nasza kompania powoli traci rację bytu. Jej oficjalna działalność zostaje czasowo a być może permamentnie zawieszona. Dziękuję wszystkim graczom za wspaniałe półtora roku istnienia sekcji ;) Jednocześnie wobec chęci małej części graczy do dalszej gry, nie zabraniam dalszego korzystania z tagów o ile przynależność do 3pp gracza na Holdfaście miała wcześniej miejsce. Ci sami gracze mają prawo organizować się i brać udział w eventach we własnym zakresie pamiętając o prawie starszeństwa rang. Przypominam również że w przypadku korzystania z tagów 3pp, gracz zobowiązany jest przestrzegać regulamin dotychczas stosowany. Tymczasem to wszystko z mojej strony, udaję się na emeryturę.

Pozdrawiam,
    Pułkownik Wiking

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    Pozdrawiam,
    Pułkownik Wiking
    Pozdrawiam,
    Generał Kenobi
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Moontoor

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    Odp: [Holdfast]3. Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Działalność zawieszona]
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 30, 2019, 22:27:57 »
    Kurczę że też nigdy nie mogłem znaleźć czasu aby z wami  pograć :/ życzę wam rychłej reaktywacji <3
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)