Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP18] Ćwierćfinały (23.10.2018 - 29.10.2018)  (Przeczytany 3582 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    Odp: [PP18] Ćwierćfinały (23.10.2018 - 29.10.2018)
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 28, 2018, 23:28:47 »
    No po pierwsze dostaliśmy się do ćwierćfinałów teamworkiem i skillem a nie jak wasz team <cenzura cytatu> łucznikami którzy może i umieją strzelać ale na melle <cenzura cytatu>. Cały ten mecz to był jeden wielki żart - wasza piechota trzymała nas tylko żebyśmy wam łuczników nie pozabijali, a sami nie pokazaliście niczego godnego uwagi.W 2 rundach cały team nam zabiliście headshootami. Naprawdę, myślałem że pokaŻecie na co was stać a no ale jak widać niezbyt wiele macie do zaoferowania.

Chłopczyku to własnie na tym polega teamwork w nativie :) Piechota zazwyczaj utrzymuje pozycje i broni łuczników, kawaleria wjeżdża w plecki i przewraca wrogów, a łucznicy robią większość fragów strzelając baniaczki (oczywiście to wszystko działa jak masz dobrych graczy). Ważne, żeby dowódca był ogarnięty i ładnie crossfire ustawił. Oczywiście rozumiem, że ty teamwork rozumiesz jako mur tarcz albo strzelanie salwami, ale niestety to nie tak powinno wyglądać :) A co do melee jako takiego to nie ma to większego znaczenia kto jakim jest duelkidem, bo liczy się wynik, a wynik pokazał jednoznacznie, która drużyna jest lepsza...

// Kradus
    « Ostatnia zmiana: Października 29, 2018, 11:18:49 wysłana przez Kradus »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #31 dnia: Października 28, 2018, 23:30:01 »
    CZEKAŁEM AŻ SIĘ ODPALI XDDDDDDDD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dawry

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #32 dnia: Października 28, 2018, 23:34:56 »
    Lucznicy wylaczcie aimbota!!!!!

XD XD

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #33 dnia: Października 29, 2018, 00:06:21 »
    No po pierwsze dostaliśmy się do ćwierćfinałów teamworkiem i skillem
    Ty tak na serio?XD

(click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #34 dnia: Października 29, 2018, 00:30:31 »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #35 dnia: Października 29, 2018, 09:54:27 »
    https://www.youtube.com/watch?v=yNA6fcvifF4

Dawać na ft7
    @Sarracen_Sebek jeśli publikujesz linki z utworem i oczekujesz opinii na jego temat to odsyłam Cię do tego TEMATU. Zapoznaj się również z regulaminem forum, gdyż jego nieprzestrzeganie nie zwalnia od odpowiedzialności za jego złamanie.
    Pozdrawiam,
    Kamillo18

(click to show/hide)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 29, 2018, 11:20:18 »
    Prosiłbym o wypicie szklanki wody bądź melisy, bądź odczekanie odpowiedniej ilości dni po meczu, a przed napisaniem posta o nim na forum.

Pozdrawiam cieplutko.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 29, 2018, 12:15:40 »
    Nie wiem po co ta dyskusja. Nie trzeba być ekspertem, by zauważyć, że team Adamka awansował skillem i zgraniem, podczas gdy KoH miał zwyczajnie farta. I widać to po wyniku, że znowu przyfarcili mecz.

Powiem wam w tajemnicy, że Kamillo mi pisał w trakcie meczu na fb, że obawia się, że wyczerpali już limit szczęścia, bo preciwnik stawia twardy opór i każdą rundę musieli z trudem wyszarpywać.

Niestety KoH swoją postawą ustawił wynik turnieju, bo SRC już wygrało (i teraz mamy problem, bo sponsor już sypnął groszem za przegraną Saracenów). A gdyby nie oszukali w ćwierćfinale przeznaczenia, to dzielni wojowie Adamka bez problemu zmiażdzyliby skorpionowi łeb poprzez siłę swojego teamplayu.

Wszystko by się udało, gdyby nie ci wścibscy łucznicy!
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Widłownik_Blade

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 29, 2018, 13:08:49 »
    Widlaku adamku997 w swojej, jakże wartościowej i przesyconej prawdą wypowiedzi popełniłeś kilka małych błędów. Mianowicie nie wiem co miałeś na myśli mówiąc "skill" o którym wspomniałeś w Twojej wypowiedzi. Domyślam się, że chodziło Ci o fakt , że nie potraficie zrobić zrzutów na nordach przez co w żadnej z rund nie wyszliscie ze sprawna przed pojawieniem się flag, ale dobrze mogę się mylić, może miałeś na myśli to, że poprzez słowo skill (dzięki któremu doszliście do ćwierćfinału)rozumiesz sytuację w której składaliście się jak leżaki bo nie potrafiliscie trzymać tarczy i to nie w jednej czy dwóch rundach, lecz praktycznie w każdej. A co do walk na tarczy to nie wydaje mi się żebym przegrał 1v1 z jakimś lidlakiem tfu widłakiem ponieważ zginąłem w tym meczu tylko raz 🤷🏻‍♀️ po niewiarygodnie sklierskim(tak samo jak waszej przeprawie do ćwierćfinału)rzucie oszcepem... Pewnie wielu pomyślało że mowa tu o Blackhawk'u czy też CristianoTheVicious ale niee to nie kto inny jak ziomek z nickiem zaczynającym się na "v" albo na "w", najlepszy zawodnik ostatniego PP.
    Adamek życzę wszytkiego dobrego z okazji święta dwunastego listopada trzymaj się tak jak trzymałeś tarczę na meczu byku.
    POZDRO 🖖🏻.

Offline Gandalf7

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • "noc najciemniejsza jest przed świtem"
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 29, 2018, 13:20:53 »
    Moja rada na przyszłość dla ludzi grających na piechocie:
    Tarczę się używa a nie nosi ;)
    https://clips.twitch.tv/HotQuaintArugulaAllenHuhu

"Dobra robota Azorek, po każdym wywiadzie leciała dla Ciebie kość leciało dla Ciebie piwko ode mnie i zaraz poleci jeszcze jedno, za świetną robotę i aby mam nadzieję zmotywować Cię do tej idei w przyszłości." Kamillo

https://www.youtube.com/watch?v=wYoxNbQGS94

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 29, 2018, 13:42:28 »
    Nie wiem po co ta dyskusja skoro na końcu i tak wygra SRC.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 29, 2018, 14:54:50 »
    W świecie są pewne tylko dwie rzeczy - śmierć i podatki, tak samo jak w Warbandzie pewne są tylko, że Adamek gra bez łucznika i
    (click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Einar.

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 29, 2018, 15:08:31 »
    (click to show/hide)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #43 dnia: Października 29, 2018, 16:24:41 »
    Czyżby 80% skladu wyszczelane? xd

// Kradus

No z grubsza tak zwłaszcza że jak już wcześniej pisałem były rundy w których tylko od headshootów umieraliśmy (poza tym nie ma to jak się wypowiadać o czymś czego nawet się nie widziało).

Moja rada na przyszłość dla ludzi grających na piechocie:
    Tarczę się używa a nie nosi ;)

Dzięki za radę bo nie widziałem że jak trzymam tarczę na pleckach to mnie nie obroni :)

Chłopczyku to własnie na tym polega teamwork w nativie :) Piechota zazwyczaj utrzymuje pozycje i broni łuczników, kawaleria wjeżdża w plecki i przewraca wrogów, a łucznicy robią większość fragów strzelając baniaczki (oczywiście to wszystko działa jak masz dobrych graczy). Ważne, żeby dowódca był ogarnięty i ładnie crossfire ustawił. Oczywiście rozumiem, że ty teamwork rozumiesz jako mur tarcz albo strzelanie salwami, ale niestety to nie tak powinno wyglądać :) A co do melee jako takiego to nie ma to większego znaczenia kto jakim jest duelkidem, bo liczy się wynik, a wynik pokazał jednoznacznie, która drużyna jest lepsza...

// Kradus

Dziękuję staruszku za wytłumaczenie mi że Native = NW = Deluge. Teraz już chociaż wiem żeby na mecz wbijać z pistoletami i szabelką pod pachą.

Za używanie niecenzuralnych słów i obrażanie użytkowników dostajesz 10 pkt. Stylu wypowiedzi nie komentuję, bo zrobili to już Twoi interlokutorzy. // Kradus
    [/quote]

No ! Nareszcie jakieś punkty bo tyle tutaj już piszę i nigdy jeszcze nie dostałem.To jak uzbieram więcej to dostanę jakiś kupon, tak ? A po drugie to rzeczywiście jestem analfabetom - pomyliło mi się żet z er zet pozdro z podłogi.

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #44 dnia: Października 29, 2018, 16:39:58 »
    Chodza sluchy, ze adamek321 to nowa odslona TBSR_Shakyora9000