Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Finały Pucharu Polski 2018  (Przeczytany 4786 razy)

Opis tematu: 3-4 listopad, półfinały oraz finały tegorocznego turnieju Warband

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Finały Pucharu Polski 2018
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 22, 2018, 17:09:26 »
    A w którym momencie ty byłeś członkiem SRC? Czy my o czymś nie wiemy?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Berethon

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #31 dnia: Października 22, 2018, 17:12:07 »
    Nie ma to jak podniecanie się byciem członkiem klanu na wb )))

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Października 22, 2018, 17:14:12 »
    Nie ma to jak podniecanie się byciem członkiem klanu na wb )))
    O czym ty mówisz? XD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Października 22, 2018, 17:20:29 »
    (click to show/hide)

Azorek   17:22:02   Przegląda wątek [PP17] Wielki Finał i mecz o 3 miejsce (deadline 19.11.17).
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2018, 17:52:09 wysłana przez ^IvE »

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #34 dnia: Października 22, 2018, 17:26:44 »
    A w którym momencie ty byłeś członkiem SRC? Czy my o czymś nie wiemy?
    Nie dość, że hipokryta, to jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafi, ehhh. Gdzie napisałem, że byłem w SRC? Napisałeś, że "szczekalem" po meczu z Wannabae (co jest zresztą kłamstwem)więc przypomnialem ci twoje zachowanie przed meczem z SRC.

(click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Października 22, 2018, 17:28:21 »
    Przecież "szczekanie po meczu z Wannabaes" było ukazaniem tego, że po wczorajszym meczu, kiedy to team już nie jest nawet mój, nagle się odezwałeś. A ty wertujesz parę stron w zeszłorocznym pucharze polski i szukasz tego "szczekania". High five z Vizimirem XD

Offline AngryNerd

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 22, 2018, 17:29:13 »
    Ty gościu chyba udajesz, że jesteś aż taki tępy xddd
    1. 74 Pułk Pierdolnięcia
    2. Black Eagles

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 22, 2018, 17:31:10 »
    Azorek ty nie traktuj wszystkiego dosłownie, jak ktoś ci powie, że drzazgę w oku bliźniego widzisz, a w swoim belki nie dostrzegasz, to nie znaczy, że ty faktycznie masz taki wielki kawał drewna w swoim oku. To tak nie działa.

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 22, 2018, 17:33:23 »
    Ty gościu chyba udajesz, że jesteś aż taki tępy xddd
    Jeśli nadal próbujesz mnie sprowokować, to zacznij używać jakiś argumentów, ok?

(click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 22, 2018, 17:34:54 »
    Zakon Templariuszy w kontrataku.
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2018, 17:51:55 wysłana przez ^IvE »

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 22, 2018, 17:35:30 »
    Mem na rozluźnienie.

P.S. Niezłe zgranie Prusak XD
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2018, 17:36:31 wysłana przez Kradus »

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 22, 2018, 17:40:26 »
    Prusak w jakim Ty wyimaginowanym świecie żyjesz....
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 22, 2018, 17:48:33 »
    Dałem Prusaka na status moderacji do końca PP. Jego skrajny defetyzm i fantazje będą teraz filtrowane. To dla jego własnego dobra psychicznego aby się biedak nie przegrzał. Piszę tylko w celach informacyjnych. Więcej uwagi nie mam zamiaru mu poświęcać.
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2018, 17:50:58 wysłana przez ^IvE »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #43 dnia: Października 29, 2018, 18:43:00 »
    Ok polfinalowe pary sa znane. Mysle, ze to odpowiedni moment na ustalenie kilku kwestii. Rozpisze je w punktach:
    1. Goscie. Kazdy z nas wiedzial, czy jest w stanie w Krk sie pojawic czy nie. Sporo bylo uzaleznione, czy w polfinale wystapi czy te nie. Mysle, ze to odpowiedni moment by ludzie sie potwierdzali.
    2. Spotkanie kapitanow druzyn i organizatorow. Nie musi byc oficjalne, na TS, ale nalezy ustalic kilka kwestii. Po pierwsze, godziny. Terminy sa z gory narzucone ale nie godziny. Mysle, ze to wazne, aby mecze PP nie kolidowaly z NC bo wtedy 3 z 4 druzyn traca polowe graczy 1szego skladu.
    Najlepiej by bylo, aby rozpoczac tutaj dialog. Przedstawiciele Kohu, Src, Eg i Be. Co do godzin. Bo tez bez sensu ustalac mecz o np. 3 miejsce na godzine hitmenowa tzn. 15.00 (pamietne lata 2011-12) gdzie mecz odbyc sie moze jedynie w formacie 2v2...

Dlatego ja proponuje, aby mecze polfinalowe podzielic na 2 godziny. Np. 19.30 pierwszy i 20.30 drugi.
    Wiecie, chodzi o uszanowanie pracy Aharo. Z tego co wiem, ma on konkretny plan, nie bedzie to jakas amatorszczyzna. Ale niech on sam to przedstawi.

Tutaj tez istotne jest by Carpe, ktory chyba jest kapitanem repry powiedzial nam, jak i kiedy nasi graja. Aby nie bylo, ze final zaplanowany zostanie na 20.30 a w tym samym czasie Polska ma walczyc z kims tam w Nations Cupie.

Zapraszam do dyskusji zainteresowanych bo czasu malo, a do ustalenia sporo.
    « Ostatnia zmiana: Października 29, 2018, 18:44:45 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Vizioner

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #44 dnia: Października 29, 2018, 18:47:30 »
    Ok polfinalowe pary sa znane. Mysle, ze to odpowiedni moment na ustalenie kilku kwestii. Rozpisze je w punktach:
    1. Goscie. Kazdy z nas wiedzial, czy jest w stanie w Krk sie pojawic czy nie. Sporo bylo uzaleznione, czy w polfinale wystapi czy te nie. Mysle, ze to odpowiedni moment by ludzie sie potwierdzali.
    2. Spotkanie kapitanow druzyn i organizatorow. Nie musi byc oficjalne, na TS, ale nalezy ustalic kilka kwestii. Po pierwsze, godziny. Terminy sa z gory narzucone ale nie godziny. Mysle, ze to wazne, aby mecze PP nie kolidowaly z NC bo wtedy 3 z 4 druzyn traca polowe graczy 1szego skladu.
    Najlepiej by bylo, aby rozpoczac tutaj dialog. Przedstawiciele Kohu, Src, Eg i Be. Co do godzin. Bo tez bez sensu ustalac mecz o np. 3 miejsce na godzine hitmenowa tzn. 15.00 (pamietne lata 2011-12) gdzie mecz odbyc sie moze jedynie w formacie 2v2...

Dlatego ja proponuje, aby mecze polfinalowe podzielic na 2 godziny. Np. 19.30 pierwszy i 20.30 drugi.
    Wiecie, chodzi o uszanowanie pracy Aharo. Z tego co wiem, ma on konkretny plan, nie bedzie to jakas amatorszczyzna. Ale niech on sam to przedstawi.

Tutaj tez istotne jest by Carpe, ktory chyba jest kapitanem repry powiedzial nam, jak i kiedy nasi graja. Aby nie bylo, ze final zaplanowany zostanie na 20.30 a w tym samym czasie Polska ma walczyc z kims tam w Nations Cupie.

Zapraszam do dyskusji zainteresowanych bo czasu malo, a do ustalenia sporo.

Dlatego napisałem wczoraj każdemu z liderów, żeby dzisiaj zjawił się o 20:00 w celu przedyskutowania tego na ts. Jeśli wszyscy nie przyjdą dyskusje przenieśmy tutaj.
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.