Pytałem AKO o sygnaturę i stwierdził, że on tylko promuje pułk w ten sposób ;) Pozostaje czekać, aż wklei kolejną, gdy 3pp wygra MP 2018.
I cóż, schematy się powtarzają.
2016: 23pp_Jarl : "Wszyscy mnie obrażają, nie wiem czemu :<"
2017: 1pp_Jarl: "haha, rozpadniecie się za 2 tygodnie nooby!"
2018: 9pkb_AKO: "Czemu jestem ciągle ofiarą :<"
2018: 3pp_AKO: "Ciekawe, czy runde ugracie noobki XD"
Naprawdę, wy się nie uczycie na błędach i sprawiacie, że to błędne koło ciągle się toczy.
Chodź nie udzielam się już tak często na tawernie, to teraz wtrącę swoje 5 groszy.
Nie wiem co cię dziwi w takiej postawie jaką reprezentowałem ja czy reprezentuje teraz AKO, według mnie to normalne że wraz ze zmianą pułku na lepszy, zwłaszcza gdy to ten lepszy proponuje ci fuzję nabierasz pewności siebie i czujesz się "ważniejszy". Ja już zrozumiałem swój błąd AKO pewnie jeszcze nie.
Myślę że moje zachowanie to była pewnego rodzaju zemsta "za te wszystkie lata nękań i upokorzeń" na które sobie zasłużyłem rzecz jasna. Tylko że w moim wypadku trwał to nieco dłużej bo 23pp istniało rok, a pułk Ako kilka tygodni. I z moich obserwacji wynika że AKO po prostu jest dumny z tego że będąc zawsze szeregowym w pułkach typu 5pp czy 8pp teraz jest oficerem w 3pp.
I wydaję mi się że następni "karierowicze" sceny MB też będą popełniać te same błędy dlatego że są tylko ludźmi.
I dla wyjaśnienia zanim pójdą w ruch piwa,
to nie jest żaden atak.
Po prostu chciałem wyrazić swoje zdanie
na temat zachowania AKO.
Powodzenia dla 17'nastki