Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [MP NW18] [inf] IV kolejka  (Przeczytany 6632 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [MP NW18] [inf] IV kolejka
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 26, 2018, 22:12:41 »
    Jako iż mecz nie odbył się na serwerze o który prosilismy, przez co gracze stanowiący trzon naszej drużyny nie byli wstanie wejść na serwer, oraz sędziowie pokazali jak bardzo są niekompetentni i stronniczy domagam się powtórzenia meczu.
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 26, 2018, 22:16:57 »
    Jako iż mecz nie odbył się na serwerze o który prosilismy, przez co gracze stanowiący trzon naszej drużyny nie byli wstanie wejść na serwer, oraz sędziowie pokazali jak bardzo są niekompetentni i stronniczy domagam się powtórzenia meczu.
    Kiedy cała linia robi RoL i się dziwią, że lecą slay'e, albo wyzywasz sędziego cały mecz i się oburzasz, że raz dostałeś slay'a
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Moontoor

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 118
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 26, 2018, 22:19:31 »
    gapsy to nie rol, a oni po przeladowaniu mieli zamiar równać, jak na każdej normalnej liniówce.

Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 26, 2018, 22:22:24 »
    gapsy to nie rol, a oni po przeladowaniu mieli zamiar równać, jak na każdej normalnej liniówce.
    po 3 strzałach nie równali, a te "gapsy" to były 3 osoby z dala od 1 do której powinni dorównać.
    (click to show/hide)
    E/Nie odniosłeś się do "Ventru"
    « Ostatnia zmiana: Maja 26, 2018, 22:25:03 wysłana przez JerzyBurza »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 26, 2018, 22:25:26 »
    Darujcie sobie wszelkie dyskusje. Obejrzymy film i zdecydujemy.
    (click to show/hide)

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 26, 2018, 22:57:41 »
    Jeżeli mecz, miałby być rozgrywany jeszcze raz, to mogę go sędziować. A co do servera 3pp, to mamy z nim pewne problemy techniczne, aktualnie go nie widać na liście.
    « Ostatnia zmiana: Maja 26, 2018, 22:59:38 wysłana przez Sharpshooter »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 26, 2018, 23:05:59 »
    WOW wyrzuciliście Michała bo powiedział "wynocha" "13ph zrobi pociąg" i "noobs"(halo jedna z drużyn to był "Noob Team" więc nie wiem o co wam chodzi ;/)
    Za to NIKT jeszcze nie odpowiedział na mój zarzut dotyczący składu "Noob Team'u"
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 26, 2018, 23:10:47 »
    WOW wyrzuciliście Michała bo powiedział "wynocha" "13ph zrobi pociąg" i "noobs"(halo jedna z drużyn to był "Noob Team" więc nie wiem o co wam chodzi ;/)
    Za to NIKT jeszcze nie odpowiedział na mój zarzut dotyczący składu "Noob Team'u"

Nie mamy jeszcze pełnych nagrań ani logów, więc ciężko nam się odnieść do Twoich zarzutów.
    A co do Michała, to dostaliśmy screeny z wypowiedziami, jakie nie przystoją sędziemu w trakcie meczu, do tego obie drużyny potwierdziły, że poziom prowadzenia meczu nie stał na najwyższym poziomie, dyplomatycznie mówiąc. Całości lekceważenia dopełniła wypowiedź Michała na forum: "screeny-NIE chciało mi się ich robić". A to jest niestety obowiązek sędziego. Tak samo, jak zachowanie neutralności i rzetelne prowadzenie meczu.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 27, 2018, 05:31:33 »
    Sniegu, czasem mi za Ciebie wstyd, ale sa momenty w ktorych jestem dumny ze byliscie moja kompania xD

Edit: gdyby ktos sie zastanawial, to niestety ode mnie nauczyl sie byc taki wkurzajacy :/
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2018, 08:13:45 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 27, 2018, 08:58:57 »
    Jak ja kocham takie sytuacje, gdzie nie musze się męczyć z decydowaniem czy zostać i sędziować czy nie, bo administracja sama to zrobi.
    Ganczo ty jesteś bezpieczny, bo sam się nauczyłem jak być wnerwiający.
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline Piugeth

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 27, 2018, 09:41:59 »

Mecz odbył się na innym "oficjalnym" serwerze MP więc to nie jest żaden argument, zebraliście minimalną ilość osób, a to że sobie wychodzili bo była Liga Mistrzów to już nie nasza kwestia. Obejrzyj sobie całą "taśmę" z tego meczu, którą straszyli Twoi ludzie i powiesz czy sędziowie byli stronniczy, czy Twoi ludzie odwalali taką manianę, że po prostu trzeba było ich prostować. Michał został usunięty za jego zachowanie, za to Ty pokazałeś klasę wbijając na GF'a i wyzywając go mimo, że tak na prawdę nie wiedziałeś co się działo na liniówce tylko ślepo słuchałeś Karkawy. Takie zachowanie raczej nie przystoi organizatorowi turnieju, prawda?

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 27, 2018, 10:10:09 »
    Na mecz 3pp vs 7ph, potrzebny jest dalej sędzia.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 27, 2018, 15:26:08 »
    Michał zmień ustawienie focusują się na tobie!

Offline Okra

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Bonjwa
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 27, 2018, 15:45:15 »
    13pkp nie da rady zagrać w tym tygodniu, jako że nie mogę złapać od wczoraj kefira a mieli to napisać załączam screena, byłoby też fajnie gdyby ktoś to potwierdził :v
    (click to show/hide)

Offline Deniolser

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 27, 2018, 21:55:23 »
    13pkp nie da rady zagrać w tym tygodniu, jako że nie mogę złapać od wczoraj kefira a mieli to napisać załączam screena, byłoby też fajnie gdyby ktoś to potwierdził :v
    (click to show/hide)
    Potwierdzam oraz jednocześnie informuję : jako Kapitan Gwardii Pułku 13-go Artylerii : iż 13 pùłk kaszëbsczi piechtë oraz 13 Pułk Artylerii nie będą już brały udziału w Mistrzostwach Polski Napoleonic Wars 2018 . Wszystkim pozostałym drużyną życzymy powodzenia oraz dziękujemy za możliwość udziału w tych oto Mistrzostwach .

Podpisano :

Pułkownik Kefir67 - 13pkp
    Pułkownik GolemPL - 13pa