Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL'a edycja szósta  (Przeczytany 6656 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: WNL'a edycja szósta
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 10, 2017, 04:56:43 »
    Chciałem pisać kolejne podsumowania, ale skoro to jest takie niepopularne, to może podyskutujmy.

Jakie TOP6 obstawiacie? Jakie miejsca przewidujecie dla polskich zespołów? Jakich starć nie możecie się doczekać?

Moim zdaniem pierwsze 6 zespołów to: AE, Unity, GWB, FT, Reunited oraz GP. W jakiej kolejności, to się jeszcze okaże. Jako takie szanse żeby zamieszać ma jeszcze Aequalitas i Wolfpack, ale poza tym wydaje mi się, że cała reszta za bardzo odstaje. Miło by było zobaczyć obie polskie drużyny w pierwszej dziesiątce, bo poza teamami które wymieniłem, poziom jest dość równy.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2017, 05:02:45 wysłana przez CarpeDiem »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 10, 2017, 12:49:36 »
    Jeśli chodzi o TOP6 to mam podobne zdanie jak Ty. Jeśli drabinka się rozłoży korzystnie, to według mnie AE i Unity w finale wystąpi. Ale wiadomo, wszystko może się zdarzyć.

I Carpe pisz podsumowania, bo to fajnie się czyta ;)

Offline Vizioner

• Użytkownik
    • Piwa: 103
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 10, 2017, 12:50:53 »
    Sądzę, iż Aequalitas mają dużą szansę dostać się do ćwierćfinałów, mają zdecydowanie lepszą piechotę niż GP. Wolfpack, niestety odstaję znacząco od pierwszych 7 zespołów. Powiedziałbym nawet, iż EK jest mocniejsze niż oni. Moją TOP6 jest: FT, GWB, Unity, AE, Reunited, Aequalitas lub GP. Wolfpack i EK, będą walczyć o 8 miejsce dla mnie.  Najbardziej czekam na mecze GWB vs FT, Wolfpack vs EK, AE vs Reunited, Unity vs AE,  GP vs Aequalitas. Oczywiście, najbardziej to się nie mogę doczekać naszych mecz jako IW ;), Uważam, iż mamy szansę powalczyć o 10 miejsce w tabeli. Natomiast Reunited, macie duże szansę na półfinały, ale dużo zależy, również od tego na kogo traficie.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2017, 13:04:28 wysłana przez Vizioner »
    IN THE END,
    WE ONLY
    REGRET 
    THE CHANCES
    WE DIDN'T
    TAKE.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 10, 2017, 15:04:14 »
    Jeżeli FT utrzyma poziom gry i aktywności z WSC to są raczej nie do zatrzymania. GWB czyli coś na wzór Freelancers po bardzo przekonującej wygranej z AE pokazali, że będą walczyć o 1. miejsce. AE wydaje się być kolosem na glinianych nogach. Mają potencjał na wygraną, ale mogą też zaliczyć najgorszy występ w swojej historii. Unity zobaczymy co pokażą na GWB, ale wydają się być trochę za AE, FT i właśnie GWB. GP ma solidny roster, ale w porównaniu do topowych teamów odstają skillowo. EK, AQ, Wolfpack może coś namieszają, zależy jak będzie z chęciami do gry. Reunited - powiedziałbym, że jesteśmy swoistą dziką kartą. Kiedy każdy zagra na 100% możemy wygrać z każdym. Zobaczymy czy uda się wykorzystać nasz potencjał.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 16, 2018, 17:10:56 »
    PE zabrakło to i polskiej drużyny nie ma w finałach, mogłem się tego spodziewać...

(click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 16, 2018, 19:10:15 »
    Kurła kiedyś to było

Offline Warhammer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 17, 2018, 19:24:45 »
    kiedys to byly czasy a teraz to nawet czasow nimo

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 22, 2018, 17:52:41 »
    Nie chcę mi się grzebać za bardzo w tematach, ale Reunited 3 razy przeciwko Unity? W 6 meczach? To jest kompletnie bez sensu, jak ludzie mogą narzekać na PP skoro w podobno bardziej profesjonalnym turnieju dzieją się takie rzeczy...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 22, 2018, 19:08:12 »
    Przecież od 2012 roku PP bije na głowę i szyję organizację turniejów Taleworlds. Już pominę kwestię mierzenia się z tym samym zespołem w co drugim meczu, ale jakoś nigdy, czy to Dyktator, czy w tym roku IvE, nie wpadli na pomysł dodawania jakiś nowych mapek, które w większości nadają się do kosza.

Tylko oczywiście ludzie z naszego community (nie wszyscy) będą zachwalać, że "Panie, te turnieje z Taleworlds to jest coś, bo to europejskie i prestiżowe, nie jakieś Puchary Polskie, które traktuje się jako formę treningu.". No fakt, dla ludzi z SRC czy PE puchar polski jest zbyt ciasny, ale organizacyjnie nie odstaje w żaden sposób, a nawet przebija WNLe, Nejszyns Kapy czy turniej, gdzie organizator, niejaki Shatun jak dobrze pamiętam wykazał się wyjątkowo impotencją jeśli chodzi o prowadzenia takiego eventu, czyli pierwsza edycja SNLa. Toż to PP11 był przy tym majstersztykiem organizacyjnym (a wiadomo jaki był :P)

Edit.// Chociaż poprzednie turnieje, gdzie @Deacon i część osob z AE się angażowali w organizację były bardzo fajnie zorganizowane.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2018, 19:13:56 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Matafiks

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 22, 2018, 23:47:18 »
    Nie chcę mi się grzebać za bardzo w tematach, ale Reunited 3 razy przeciwko Unity? W 6 meczach? To jest kompletnie bez sensu, jak ludzie mogą narzekać na PP skoro w podobno bardziej profesjonalnym turnieju dzieją się takie rzeczy...
    Nie zapomnijmy jeszcze o meczach, które AE musiało rozegrać żeby dostać się do finału ))

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 22, 2018, 23:58:40 »
    Kurła kiedyś to było

Kurrrła, a kiedyś to było... Kurrła, kiedyś to było... REF trzeci w Europie, kurrła, kiedyś to było.
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 23, 2018, 01:23:43 »
    Kurrrła, a kiedyś to było... Kurrła, kiedyś to było... REF trzeci w Europie, kurrła, kiedyś to było.
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 23, 2018, 16:28:17 »
    A narzekaliście na system picków w PP... jedyne co jest lepszego na TW w stosunku do PP to skill drużyn.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 24, 2018, 19:26:43 »
    A narzekaliście na system picków w PP... jedyne co jest lepszego na TW w stosunku do PP to skill drużyn.
    Przynajmniej admini mają więcej konsekwencji i kiedy drużyny nie uzgodniły terminu na mecz to powiedzieli, że mecz odbywa się w niedzielę a nie jakieś mętne pytanie się o terminy, następnie nic z tym nie robienie.

Co do systemu tego WNL-a zgadzam się, że był słaby, ale po pewnych poprawkach może być lepszy od picknightów. A zreszto kogo obhodzi wuenel kiedy morzna sie spotkac z najlepszym polskim cav irl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 24, 2018, 22:09:53 »

Co do systemu tego WNL-a zgadzam się, że był słaby, ale po pewnych poprawkach może być lepszy od picknightów. A zreszto kogo obhodzi wuenel kiedy morzna sie spotkac z najlepszym polskim cav irl
    Widziałes się z Krzyzakiem ?