Podaliśmy 4 terminy o godzinie 20:30, od Ciebie dostałem informacje, że tylko niedziela (poniedziałku nawet nie wspominam skoro jest to termin po deadline).
Wtorek, środa, czwartek, piątek - terminy w których możemy zagrać jeśli tylko wcześniej nas poinformujecie - my nie jesteśmy obecni w każdy dzień, widać po mojej "aktywności" ile czasu jestem dostępny do gry w Warbanda
Jeśli ktoś podaje kilka dni to nie oznacza wcale, że będzie na 100% w danym dniu o obojętnie której godzinie, ja na dobrą sprawę podałem 4 dni, a nie godziny w których możemy grać, a jest różnica pomiędzy twoją 21, a 18 na przykład, to też była kwestia do obgadania, a nie, że ja proponuje kilka dni, a Ty godzine ustalasz wedlug wlasnego widzimisie, nie rozumiem za bardzo twojego toku rozumowania
Napisałbyś o np 21:00, że chcesz zagrać jutro mecz o 18, 19, 20 lub 21 - ja automatycznie piszę do graczy z drużyny i dogadujemy się wspólnie co do godziny rozegrania spotkania, dajesz mi w tym momencie czas na powiadomienie innych o waszym wyborze, każdy chce sobie jakoś zaplanować czas, o to w tym wszystkim chodzi, a nie siedzenie pod telefonem, na steam i oczekiwanie na waszą oidpowiedź o 22:30, 3 w nocy czy 10 rano na drugi dzień
Nie napisałeś do godziny 22, wcześniej informując, że dasz znać do następnego wieczora, zrobiłeś to zbyt późno, widziałeś, że mnie już nie ma na steam, został tylko AngryNerd, a reszta teamu też już była offline. A swoim postem o tak późnej porze, zabrałeś nam możliwość poinformowania naszych graczy.
Dalej nie uzyskałem odpowiedzi, kiedy możecie zagrać mecz, wczoraj miało to zostać zrobione, nie zostało - więc czekam do wieczora na informacje od Was. A teksty w stylu "administracja stronnicza" są po prostu tak głupie, że aż wstyd jest się odnosić do tego. Zresztą Dominique najlepiej to podsumował, zbanowany w 2014, nieprzyjemna atmosfera po półfinałowym meczu oraz dość napięta sytuacja przed finałem w 2015, najwięksi poszkodowani dobrego, aczkolwiek z wielkim błedem systemu w 2016 (który zresztą został poprawiony "dzięki" Ortalionom), faktycznie, admini znaleźli sobie ulubieńca w graczu z taką kartoteką. Jeszcze do tego tym administratorem jest IvE, osoba z którą przez długi czas miałem ostrą spinę, a nie pamiętam byśmy po tamtych wydarzeniach gdzieś wspólnie imprezowali i pili z azbestowego dzbanka.