Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przysiega Wasala  (Przeczytany 2158 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline klopik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Przysiega Wasala
    « dnia: Stycznia 26, 2009, 15:02:39 »
    Witam mam problem z odnawianiem przysięgi wasalskiej swojemu królowi Swadii. Mianowicie co jakis czas( dokladnie 3 raz) kiedy odpalam ostatniego save gry w dziale "postacie" występuje jako suzeren chociaż przysięgę wasalska królowi Harlausowi składałem z 80 dni temu (chodzi mi o czas w grze) ,w dziale frakcje występuje jako wasal Swadii mam swoja wieś Rduna natomiast w kontaktach z innymi lordami nie jestem wasalem i musze składać przysięgę jeszcze raz. Wykonuje ciągle misje dla swojego królestwa i na pewno nie zerwalem danej przysięgi ,wydaje mi sie ze to może być jakiś błąd gry możecie cos poradzić.

gram w wersje 1,011 i mam spolszczenie na ta wersje .pozdro

Offline klopik

• Użytkownik
    Odp: Przysiega Wasala
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 10, 2009, 19:39:00 »
    to musi byc jakis  bład gry  bo teraz wykonalem zadanie dla swojej wsi -wyszkoliłem chlopów - patrze na postac i okazuje sie ze jestem suzerenem i podlega mi frakcja ...na fioletowe zaznaczone brak frakcji

pozdro

Offline Boromir

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 10, 2009, 19:43:18 »
    Nie pisze się posta pod postem!
    To z pewnością jest błąd gry.

Gadu-Gadu 1423373

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 11, 2009, 11:16:01 »
    Ech, człowieku piszesz tak zawile, że się ciężko połapać jaki masz problem. Z tego co rozumiem jak klikasz na zakładkę "postacie" to Ci pisze, że jesteś władcą Swadii, natomiast jak klikasz na zakładkę "frakcje" to normalnie Harlaus jest królem Swadii. Możesz zainstalować jeszcze raz grę i problem powinien zniknąć. Ewentualnie nazwałeś swoją postać imieniem któregoś z królów lub pretendentów i tym może być spowodowany błąd a wtedy spróbuj tylko zmienić nazwę swojej postaci i może będzie dobrze. Poza tym to chyba nie jest taki poważny błąd, jeśli Ci tylko w zakładce "postacie" pojawia się, że jesteś niby królem. ;)

PS: Pierwszy raz słyszę, że w M&B trzeba odnawiać przysięgę wasalską. o.0

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 11, 2009, 14:41:31 »
    Może pomyliło mu się z przysięgą najemnika?

Offline klopik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 11, 2009, 16:00:10 »
    W tym tkwi problem ze co jakiś czas musze odnawiać przysięgę wasalska królowi  Swadii a nie robie nic  co mogło by ta przysięgę zerwać np. wyszkoliłem chłopów wioski która należy do mnie ,rozbiłem bandytów i po wykonanym zadaniu z wasala zmieniłem sie w suzerena ...