Jeśli założysz okulary jakie nosi Dyktator, zauważysz, że:
- Ortalionowi Rycesze w PP 16 bezczelnie się podłożyli, przez co spotkała ich kara w postaci takich, a nie innych pick nightów
- tylko 0RTALI0N był winien tamtej parodii, Legio się wcale nie podłożyło PM i nie picknęli ich, żeby PM było wyżej w tabeli (o tej farsie Dyktator oczywiście zapomniał, bo jakżeby inaczej? :)
- widzi wyzwiska i obrazy w moim poście z godziny 17:48 (napisałeś, że tak wygląda dyskusja ze mną - no to co, że nie prowadziłem takiej na tym forum od października, ważne, że wprowadzasz następny, osobisty argument)
- przyznajesz się do wrogiego nastawienia do mnie, świadczy to bardzo dobrze o administratorze i wiedziałeś dokładnie, do czego prowadzi twój pierwszy post w tym temacie
Piszesz, że odniosłeś się do argumentów, a twoja wypowiedź odnosząca się do tematu wygląda następująco
W kwestii turnieju osobiście uważam, że lepsze by było ograniczenie lub kompletne wyłączenie dochodów z wygrywanych rund. Ewentualnie można stan początkowy podwyższyć odrobinę. Wtedy mecz byłby równy w każdej rundzie bez potrzeby wprowadzania gry na mapy.
Gdzie odniosłeś się do argumentów odnośnie systemu map? Szukam i znaleźć nie mogę, chyba, że cytat powyżej uważasz za wyczerpanie tematu.
A co do kolegi IvE, w ogóle nie czytam jego postów, jeśli nie widzisz jego problemu, to może zobacz, że nigdy nie odnosi się do zdania drugiej osoby, tylko zarzuca drugą osobę pustymi hasłami. Temat odnośnie EC5, a IvE wyrzuca tekst, że 0RTALI0N jest samo sobie winne. Czym, systemem który zadziałał na naszą niekorzyść i okazał się w tym przypadku nieefektywny? Jakiś obcokrajowiec pisze ci te posty za 6zł/h, skoro one w ogóle nie odnoszą się do zdania drugiej osoby.
Twierdzisz non stop, że to we mnie leży problem. Pochwalić musze ostatnio Kradusa, którego wybór na moderatora nie traktowałem za dobrą decyzje, ale muszę zmienić swoje zdanie. Był problem, napisał i go rozwiązaliśmy w miarę sprawnie i naprawdę, jeśli chcesz to się możesz dogadać z każdym. Forum jest poniekąd martwe, non stop ci sami użytkownicy i po tym czasie zrobiliście się jednym wielkim, kółkiem wzajemnej adoracji, do tego liżącym się wzajemnie po jajkach. Ja nie pasuje? To zlatuje się Dyktator, IvE i Ganczo, bo kto tutaj inny pisze w stosunku do mnie i wychodzi z ciągłymi problemami? Mam wiele za uszami, ale po części to wy też robicie tę rakową atmosferę, napiszę post w którym jestem kulturalny to i tak zarzucicie mi wyzwiska. Żenada, zarówno z mojej strony jak i z waszej. wybór największego pajaca, zaczynając ode mnie, przechodząc przez IvE, Ganczo czy Dyktatora, zostawiam innym to czytającym, a może na przyszłość, kiedy forum trochę odżyje i przestanie być hermetycznie zamkniętą puszką.