Z czym wy w ogóle do ludzi??? Przecież jasno jest napisane w regulaminie- GIMBAZA NIE JEDZIE!
Właśnie dlatego jednak nie zgłaszam swojego teamu. Nie doczytałem w regulaminie, dzięki Luca. Ale bym się wkopał, odesłali by mnie na granicy do Polski :/
A na poważnie, gadałem dzisiaj z szefim, czy będę mógł w czwartek robić na rano. No i się nie zgodził :/ Oznaczałoby to, że dostępny bym był dopiero około 24, a w tym turnieju NIE MA MIEJSCA DLA REZERWOWEGO ! Bez sensu by było, jakbym Wam strzelił wyjebkę już pierwszego dnia (piszę to do tych, co się zgłosili do mnie). Dlatego też, 4 chętnych już jest - Zahari, Ganczo, Jarzo, Kokosz, brakuje 5-tego (możliwe, że Prusak będzie chciał pograć) stąd możecie się śmiało zapisać (piszę na podstawie tego, kto się zgłosił do mnie, lub jak Ganczo, w tym temacie). Wybaczcie najmocniej, ale wczoraj jak Lew do mnie napisał, że mu wypadają dwa dni, to przypomniałem sobie o grafiku i czwartkowej drugiej zmianie. Gdybym miał na popołudnie w sobotę, to by problemu nie było, że max. w piątek byśmy zakończyli swoją przygodę (przy dobrych wiatrach :P). Tak więc, jeśli chcecie, możecie się zgłosić, tylko kapitana musicie wybrać ;)