Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Battle of Bucharest 2017 | To nie koniec?  (Przeczytany 24160 razy)

Opis tematu: Międzynarodowy turniej na M&B Warband (Native) z nagrodami pieniężnymi

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Battle of Bucharest 2017 (Bitwa o Bukareszt 2017) - pierwszy turniej LAN
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 07, 2017, 14:33:09 »
    Qner pewnie pogra zagramanicą. Sam pomysł ciekawy, zobaczymy jak będzie z wykonaniem turniejku

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 07, 2017, 14:55:34 »
    No nieźle...
    (click to show/hide)

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 07, 2017, 15:32:58 »
    nie chce mi sie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 07, 2017, 16:22:35 »
    Kamillo, ja mogę jechać z Tobą, ale tylko jako osoba towarzysząca. Ty grasz, a ja przynosze słone paluszki i zimną colę.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 07, 2017, 19:49:31 »
    Ja bym chętnie zagrał 4fun jakby ktoś coś :v

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 07, 2017, 20:45:06 »
    Kamillo, ja mogę jechać z Tobą, ale tylko jako osoba towarzysząca. Ty grasz, a ja przynosze słone paluszki i zimną colę.
    Nie piję coli. Redukcja ;)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 07, 2017, 21:05:33 »
    Nie piję coli. Redukcja ;)

A majonez bez kalorii już zamówiony?
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 07, 2017, 22:09:03 »
    A majonez bez kalorii już zamówiony?
    Nie, ale ban dla Ciebie za zbędny spam już tak :P

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 07, 2017, 22:34:49 »
    Twoje zamówienia wszyscy traktują specjalnie ;)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 08, 2017, 00:01:13 »
    Tez Was dziwi fakt, ze organizatorzy tak szybko chcą rozegrac ten turniej? Targi w czerwcu, zapewne znajdzie sie cos o bannerlordzie, wspomna o turnieju i przedstawia ze cos takiego bedzie mialo miejsce w duzej skali w nowej części. Jezeli wb miałby wyjsc za rok, czy później to raczej tak bardzo by sie z tym nie spieszyli. Kolejna rzecz, ktora wskazuje na premierę w tym roku.
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 08, 2017, 00:07:27 »
    Tez Was dziwi fakt, ze organizatorzy tak szybko chcą rozegrac ten turniej? Targi w czerwcu, zapewne znajdzie sie cos o bannerlordzie, wspomna o turnieju i przedstawia ze cos takiego bedzie mialo miejsce w duzej skali w nowej części. Jezeli wb miałby wyjsc za rok, czy później to raczej tak bardzo by sie z tym nie spieszyli. Kolejna rzecz, ktora wskazuje na premierę w tym roku.

To TaleWorlds, nie doszukuj się żadnych większych planów ;) Znając ich, to wyglądało to raczej tak, że dawno było to dogadane, ale zaspali, nie ogarnęli na czas i teraz w pośpiechu domykają organizację.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 08, 2017, 01:25:50 »
    Ja się zapisze, zagram i rozwalę wszystkich. Potem się dostane do finału i pojadę do Rumunii, a tam wygram cały turniej.
    Jeść białych ludzi!

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 08, 2017, 09:28:51 »
    Z czym wy w ogóle do ludzi??? Przecież jasno jest napisane w regulaminie- GIMBAZA NIE JEDZIE!
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 08, 2017, 12:16:05 »
    Pamietajcie jak się dostaniecie i mama nie pozwoli lecieć. To pisać do mnie. Ja sobie z chęcią pozwiedzam Rumunię za hajs Turasów :D

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 08, 2017, 16:00:34 »
    Z czym wy w ogóle do ludzi??? Przecież jasno jest napisane w regulaminie- GIMBAZA NIE JEDZIE!
    Właśnie dlatego jednak nie zgłaszam swojego teamu. Nie doczytałem w regulaminie, dzięki Luca. Ale bym się wkopał, odesłali by mnie na granicy do Polski :/

A na poważnie, gadałem dzisiaj z szefim, czy będę mógł w czwartek robić na rano. No i się nie zgodził :/ Oznaczałoby to, że dostępny bym był dopiero około 24, a w tym turnieju NIE MA MIEJSCA DLA REZERWOWEGO ! Bez sensu by było, jakbym Wam strzelił wyjebkę już pierwszego dnia (piszę to do tych, co się zgłosili do mnie). Dlatego też, 4 chętnych już jest - Zahari, Ganczo, Jarzo, Kokosz, brakuje 5-tego (możliwe, że Prusak będzie chciał pograć) stąd możecie się śmiało zapisać (piszę na podstawie tego, kto się zgłosił do mnie, lub jak Ganczo, w tym temacie). Wybaczcie najmocniej, ale wczoraj jak Lew do mnie napisał, że mu wypadają dwa dni, to przypomniałem sobie o grafiku i czwartkowej drugiej zmianie. Gdybym miał na popołudnie w sobotę, to by problemu nie było, że max. w piątek byśmy zakończyli swoją przygodę (przy dobrych wiatrach :P). Tak więc, jeśli chcecie, możecie się zgłosić, tylko kapitana musicie wybrać ;)