Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowa Ojczyzna  (Przeczytany 1283 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kartacz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nowa Ojczyzna
    « dnia: Lutego 21, 2017, 14:20:24 »
    Siemka, mam taki problem... Gdyż posiadam moda jak w temacie, ale coś nie do końca jest tak jak powinno, otóż..
    Posiadam kilku bohaterów i grając na samym początku jeszcze, po każdej wygranej bitwie wyświetlała mi sie opcja, która umożliwiała mi na wybór takich opcji jak np. ,, Pozwól swoim bohaterom wybrać sobie łupy ,, albo ,,  zostaw łupy i kontynuuj ,, Coś w ten deseń i to było strasznie pomocne, bo nie musiałem dbać bezpośrednio o bohaterów, tylko pozwalałem im samoczynnie to załatwiać.
    Aktualnie gram i nie mam pomysłu jak powrócić do tej opcji :/ Macie jakieś pomysły, albo wiecie jak to wznowić ?

Mount and Blade warband: Nowa Ojczyzna

Pozdrawiam.

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    Odp: Nowa Ojczyzna
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 21, 2017, 14:54:32 »
    A w opcjach odpoczynku sprawdzałeś? Tam są wszelkie opcje które można włączyć i wyłączyć.

Offline kartacz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nowa Ojczyzna
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 21, 2017, 16:03:13 »
    Tak, przejrzałem praktycznie wszystkie ... Dziwne bo jedna jest zablokowana, gdyż wymaga 2 poziomu zarządzania ekwipunkiem lub plądrowania ... Plądrowania nawet nie ma w tym rozszerzeniu jako ,, skilla ,, ..