Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Novus Mundus: AJA] Fabuła  (Przeczytany 638 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ąrie

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 37
    Odp: Fabuła
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 09, 2017, 22:23:53 »
    ... zaraz skisnę. Dajesz odpis raz na miesiąc i co, mam Cię teleportować? xd Żeby się znaleźć w evencie to trzeba się w nim znaleźć. Ja nikogo doń nie przymuszam, a ten event wyszedł spontanicznie, nie planowałem go. A gracze sami zebrali się w miejscu, just took the opportunity.

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 10, 2017, 13:01:08 »
    Skierowałem się w kierunku rynku, żeby sprawdzić czy odbywa się wymiana handlowa. Może tam dowiem się czegoś nowego - pomyślałem.

Offline Ąrie

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 37
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 12, 2017, 14:29:22 »
    Udałeś się na rynek i dostrzegłeś, że jest tam naprawdę niewielu ludzi. Straganiarzy i kramarzy było zaledwie kilku, a i samych nabywców było mało. Wszędzie dookoła krążyły patrole najeźdźców...
    W moment dosłownie rozpętały się nad Nowym Vordon mroczne chmury, przysłaniając słońce i wszelkie światło. Alarm brzmiał, sygnalizując, że coś się dzieje i dostrzegłeś gdzieś jakby z koszar unoszący się dym. Po chwili zaczął padać ulewny deszcz, i dostrzegłeś, że maszeruje jakaś rozwścieczona grupa mieszkańców.
    - Precz z kitajcami! Ludzie, do broni, powstajemy! - krzyczeli.

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 12, 2017, 14:59:38 »
    Schowałem się za pod dach, za rogiem tak, aby nie stać na drodze tłumu. Zacząłem nasłuchiwać odgłosów tłumu. Gdy ten przeszedł, trzymając się ciemniejszych zauków, ruszyłem w kierunku koszar i szpitala.
    « Ostatnia zmiana: Marca 14, 2017, 19:53:05 wysłana przez Shanty »

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 15, 2017, 20:40:54 »
    Trochę olewasz mój wątek Ąrie.