Nie pojawiłeś się na ts sam tylko w towarzystwie ludzi którzy w przeszłości dużo szkodzili mi oraz pułkowi, dlatego ta wiadomosc nie jest personalnie do ciebie ale do was (skoro z nimi przyszedłeś to chyba jesteście grupą prawda?). Ty mnie nigdy nie obrazales czy przerabiales zdjecia, ale oni już tak. I to co pisałem było przede wszystkim skierowane do nich.
Ale w wiadomości priv na steam napisałeś mi co innego, napisałeś mi wiadomość skierowaną prosto do mnie a nie do całej grupy. Jeżeli miałbym twoją zgodę dałbym tego ss'a ale pewnie nie będę miał twojej zgody dlatego moja argumentacja jest ograniczona. Pozdrawiam.
Edit1 (16:31): Odnosząc się do tego "Bo wiedziałem, że im to przeczytasz. Nie chcę was tu widzieć". Zaskoczę cię mój drogi bo nie czytałem tego nikomu. Ok, oni przyszli w sumie nie wiem po co, ale ja chciałem porozmawiać na poważnie, i zapytać się o miejsce. Nie czytałem im tego ani nie mówiłem im, że chcę do was dołączyć, lecz skończyło się to tak, że po wejściu na waszego tsa dostałem bana i zacząłem pisać do ciebie na steam na priv. Jeżeli dostanę twoją zgodę, dam ss'a z naszej rozmowy.