Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][BoS] Brotherhood of Shadow  (Przeczytany 9713 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [Native][BoS] Brotherhood of Shadow
    « Odpowiedź #30 dnia: Września 25, 2016, 14:41:00 »
    Co tygodniowa aktualizacja wątku

NOWY LIDER
    Exodus

Do klanu dołączyli:
    Mieszko
    TymoDor
    Brukseles
    Beretheon

Z klanu odeszli lub zostali wyrzuceni:
    Long02PL
    Arecki
    Wladziu

Do wątku został dodany nasz Banner i wynik meczu Treningowego z moravią mecz był for funny :D

Bestią tygodnia został Beretheon

EDIT
    « Ostatnia zmiana: Września 26, 2016, 19:59:25 wysłana przez Repcak »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #31 dnia: Września 25, 2016, 14:55:42 »
    Dodawanie wyniku meczu treningowego? Granie dla zabawny?

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #32 dnia: Września 25, 2016, 15:12:56 »
    Jak wyglądał konkretny wynik na spawnach? Z ciekawości pytam, bo to nie mogło być 4 rundy na mapę, ft3 też nie, a po prostu jestem ciekaw.

Co to za moravia? Czy tylko ja nie kojarzę, czy może to jakiś klan z innego moda? Zagrajcie z kimś normalnym... W normalnym turniejowym systemie... Obecnie grane jest WMT i PP. I praktycznie wszyscy szukają sparring partnerów.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 25, 2016, 15:29:30 »
    Jak wyglądał konkretny wynik na spawnach? Z ciekawości pytam, bo to nie mogło być 4 rundy na mapę, ft3 też nie, a po prostu jestem ciekaw.

Zagrajcie z kimś normalnym... W normalnym turniejowym systemie...

A w jednym z tematów PP obrzucałeś organizatorów za to, że stosują jakieś "niepisane prawa". A przecież nikt jeszcze nie stworzył Organizacji do Spraw Klanowych, która by czuwała nad jedną li tylko słuszną koncepcją grania sparingów i meczów. Niech chłopaki grają tak jak chcą, a w międzyczasie sami się dowiedzą jak się gra "na salonach".

Jako, że wcześniej nie życzyłem, to uczynię to teraz - Powodzenia!

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 25, 2016, 15:45:51 »
    Mi nie o to chodzi, że nie mogą grać jak chcą... Nawet się cieszę, że grają i powstają nadal jakieś klany na native. Tylko mi chodzi o to, że jeśli chcą się oswajać ze sceną native i z poziomem native to muszą grać z klanami z native, albo mającymi jakiś poziom, bo granie z klanami z pw mija się z celem, bo gdy zagrają z jakimś normalnym klanem to albo będą oskarżenia o "haxy na przebijanie tarcz" (Exo pamięta), albo rozpadną się po pierwszej porażce. I nie chodzi mi w sumie o formę meczu, tylko o to, że jeśli był grany w niestandardowej formie z jakimś mało znanym klanem to najprawdopodobniej ten mecz nic nie wniósł do poziomu drużyny.

A mówię tak, bo wbiłem do chłopaków na ts'a, udawałem, że nie mam micro i zagrałem. Po dwóch minutach zostałem zaproszony do klanu a po pięciu zwyzywany od cziterów. Koniec końców chłopaki są bardzo spoko i to tylko dlatego, zaangażowałem się i napisałem poprzedniego posta., bo głupio by było, żeby klan, który jest aktywny, zainwestował w własny serwer i ma paru starych graczy rozpadł się po chwili...

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 25, 2016, 15:47:32 »
    (click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Września 25, 2016, 16:03:22 »
    (click to show/hide)

To Twój Prusak screen? Bo zawsze mnie dziwiło to angażowanie się - czy raczej wyśmiewanie się - "starych" z "nowych" poprzez właśnie takie akcje jak ta na Twoim zdjęciu - czyli przychodzenie na czyiś sparing z d*py i podszywanie się pod newbie czy też to o czym wspomniał post wyżej Bojar.

Zamiast dać kilka rad czy zrobić coś dla nich pożytecznego tak właśnie interakcja "starych" z "młodymi" wygląda. A później się dziwicie, że takie D303 czy inne nowe klany się rozpadają po kilku tygodniach.

(click to show/hide)

EDIT:
    Po tym piwie od Prusaka stwierdzam, że to faktycznie rak tej społeczności...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Września 25, 2016, 16:11:32 »
    Tak, do tego zmieniłem obywatelstwo na słowackie, gram z Czechami w Warbanda i mam słowacko brzmiący nick + przychodze na jakiś 5 ligowy sparing pod fejkiem. Masz dobry towar.

(click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 25, 2016, 16:22:24 »
    Tak, do tego zmieniłem obywatelstwo na słowackie, gram z Czechami w Warbanda i mam słowacko brzmiący nick + przychodze na jakiś 5 ligowy sparing pod fejkiem. Masz dobry towar.

(click to show/hide)

Zrobiłeś ładną k*rwę z logiki. Powiedz mi, zauważyłeś to pytanie?
    To Twój Prusak screen?

No chyba jednak nie. Plus masz rację, wszystkie przez Ciebie podane informacje da się wywnioskować z screena przez Ciebie wstawionego, gratuluję udanego rozwoju szarych komórek!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #39 dnia: Września 25, 2016, 16:36:34 »
    A mówię tak, bo wbiłem do chłopaków na ts'a, udawałem, że nie mam micro i zagrałem.

Hmm... który to może być Bojar.
    (click to show/hide)

Tutaj ma ping 62:
    (click to show/hide)
    Także najbardziej pasuje Mieszko. No cóż Bojar... rzeczywiście wyróżniałeś się w tym meczu gwiazd :D

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 25, 2016, 16:39:44 »
    Żałosne zachowanie Dyktator, że patrzysz na statystyki. Żenada.

No chyba jednak nie. Plus masz rację, wszystkie przez Ciebie podane informacje da się wywnioskować z screena przez Ciebie wstawionego, gratuluję udanego rozwoju szarych komórek!
    Aktualnie to ty piszesz posty odnoszące się do tego na bardzo niskim poziomie i nie potrafisz odpisać via priv ;)

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Września 25, 2016, 16:48:07 »
    Aktualnie to ty piszesz posty odnoszące się do tego na bardzo niskim poziomie i nie potrafisz odpisać via priv ;)

Mam poważnie traktować i odpowiadać komuś kto zachowuje się w taki sposób?
    Cytat: Prußak
    przywal sie jeszcze raz do mnie bez zadnego powodu

Nie mniej odpowiadając na Twoje pytanie z priv - zamień zdanie "akcje jak ta na Twoim zdjęciu" na "akcje jak ta, na podanym przez Ciebie zdjęciu". Jako osoba uważająca się za inteligentną, będziesz wiedział o co w zamyśle mi chodziło. Skoro za pierwszym razem nie skumałeś.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Września 25, 2016, 16:50:46 »
    Może wytłumaczysz o jakie "akcje jak ta, na podanym przez Ciebie zdjęciu" chodzi?

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Września 25, 2016, 17:29:13 »
    Hmm... który to może być Bojar.
    Tutaj ma ping 62

Ehhh... Aż mi to głupio kometować...

Primo grałem z nimi tuż po tym jak dali info o nowym klanie na tawernie. Poszedłem tam bo kojarzyłem Karataka i Aresa z PW. Grałem z nimi 5 minut i Repcak zwyzywał mnie od auto. Po chwili przyznałem się chłopakom, że gram pod fejkiem, pogadałem chwilę z Karatakiem, życzyłem im powodzenia i sobie poszedłem. Tyle...

Po drugie przypominam sobie, że ktoś się spinał jak ktoś inny wyciągał jego statystyki na forum... Ani jedną osobą nie byłem ja i też uważam to za niskie, ale skoro musisz tak to moje gratulacje. A jeśli koniecznie chcesz mi dopiec (choć nadal nie wiem za co, bo chyba swoje racje przedstawiam w kulturalny sposób, po za tym zawsze staram się je argumentować) to nie w tą stronę droga...

Po trzecie lekko zmanipulowałeś cytatem... Tak jak napisałem kierowałem ten cytat do Exo i osób, które pamiętają tamtą sytuację...
    Któremu z clanmate'ów przebiłeś tarczę teamkillem?

Po czwarte i to do kradusa

Zamiast dać kilka rad czy zrobić coś dla nich pożytecznego tak właśnie interakcja "starych" z "młodymi" wygląda. A później się dziwicie, że takie D303 czy inne nowe klany się rozpadają po kilku tygodniach.

Właśnie to zrobiłem w pierwszym poście... Radziłem i znaleźć normalnego sparring-partnera i grać normalne poważne mecze. A ty mi napisałeś, że powinni sobie grać jak chcą. Jakbyś chciał ich czegoś uczyć to z poziomu forum nic nie zrobisz, bo tłumaczenie zrzutów, taktyk na mapy,  co to "stun" itd. mija się celem... Musiałbyś właśnie wbić i pokazać w grze. Więc jedyną radą jaką w sumie można mieć to to, żeby grali z poważniejszymi klanami i nie mówię o AE czy IR tylko o Machi czy DoFie, klanach, które nie grają wybitnie, ale grają aktywnie...

Edit: Sorry Dykciu, ale wziąłem to na poważnie. Głupie nieporozumienie :D
    « Ostatnia zmiana: Września 25, 2016, 20:07:32 wysłana przez Bojar »

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #44 dnia: Września 25, 2016, 18:01:42 »
    Na początku myśleliśmy że przegramy z moravią (bo mają dobrych graczy) ale nie wszyty się od nich stawili i poza tym co w tak się o wszystko czepia cie jezu XD