Mi nie o to chodzi, że nie mogą grać jak chcą... Nawet się cieszę, że grają i powstają nadal jakieś klany na native. Tylko mi chodzi o to, że jeśli chcą się oswajać ze sceną native i z poziomem native to muszą grać z klanami z native, albo mającymi jakiś poziom, bo granie z klanami z pw mija się z celem, bo gdy zagrają z jakimś normalnym klanem to albo będą oskarżenia o "haxy na przebijanie tarcz" (Exo pamięta), albo rozpadną się po pierwszej porażce. I nie chodzi mi w sumie o formę meczu, tylko o to, że jeśli był grany w niestandardowej formie z jakimś mało znanym klanem to najprawdopodobniej ten mecz nic nie wniósł do poziomu drużyny.
A mówię tak, bo wbiłem do chłopaków na ts'a, udawałem, że nie mam micro i zagrałem. Po dwóch minutach zostałem zaproszony do klanu a po pięciu zwyzywany od cziterów. Koniec końców chłopaki są bardzo spoko i to tylko dlatego, zaangażowałem się i napisałem poprzedniego posta., bo głupio by było, żeby klan, który jest aktywny, zainwestował w własny serwer i ma paru starych graczy rozpadł się po chwili...