Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dzielni Wojownicy Caladrii  (Przeczytany 3992 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Dzielni Wojownicy Caladrii
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 09, 2009, 16:06:40 »
    To że w grze pisze wulgarne zdania to nie znaczy że na forum publicznym robie to samo. Potrafię zachować się w zależności od sytuacji. Więc od razu muwię: nie idź na wróża bo daleko nie zajdzisż xD hehe

Hexior jesteś, ja potrafię tylko mÓwić... Ofkorz. już nie skomentuje twojej zapewne wysokiej elokwencji, skoro bawi ci podawanie przekleństw jako imiona. Ja wiem że lajf is brutal i każdy ma swoje zboczenia...

Topik:  Wszelako, praktycznie zawsze i zewsząd używam w grze nika forumowego, ponieważ jestem zbyt leniwy bo za każdym razem znajdować imię które mi spasuje.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 08, 2009, 20:31:52 »
    już gdzieś to mówiłem ale powiem jeszcze raz:

ja swojego ludzia nazywam pedała, pedale, pedał
    dlaczego? (nie nie dlatego że jestem pedałem)

po prostu fajnie się czyta:

"rolnik zabity przez pedała"

"Miło cię tu widziec pedale"

"czy to nie mój dzielny mistrz pedał?"

tak dla jaj... a wcześniej nazywałem Lord Jędrzej, Lord Farquad, Lord Endriu, Miecio Klecio ze Zadupcyn... takie różne

Offline pc_maniac

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 09, 2009, 11:42:07 »
    Tak się ostatnio zastanawiałem czy tylko ja mam taką schizę, że kretyńsko nazywam swoich bohaterów ;]
    Generalnie do klimatów gier RPG podchodzę bardzo na luzie i cenie sobie humor w sesjach i grach komputerowych tego typu.
    Dlatego też rzadko zdarza mi się, żeby moja postać miała normalną xywkę. Podam kilka przykładów moich postaci z MB:

- Kmicic
    - Tata Muminka
    - Lord Dupcio z Kobierzyna
    - Prącislaw Pierdzimąka
    - Mam srakę bo jem w <nazwa pewnej restauracji>
    - Tadeusz Norek (bohater serialu jakby ktoś nie wiedział)

Wy też macie jakieś odchyły?

A nie sądzisz, że to nie my powinniśmy odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie "czy masz schzię", lecz powinieneś zadać to pytanie psychiatrze?!
    Sądzę, że jeśli martwisz się tym, to wybierz się do psychiatry (zawsze masz 50% szansy, że jesteś zdrowy, jak każdy z nas), zamiast wypisywać głupoty na forum ;)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 13, 2009, 22:26:39 »
    Szacunek dla gry i forum... (Ja np wybrałem Kalpokor i tego się trzymam, jak dałem inne nazwisko to nie szło mi już tak dobrze)

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 14, 2009, 10:03:21 »

A nie sądzisz, że to nie my powinniśmy odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytanie "czy masz schzię", lecz powinieneś zadać to pytanie psychiatrze?!
    Sądzę, że jeśli martwisz się tym, to wybierz się do psychiatry (zawsze masz 50% szansy, że jesteś zdrowy, jak każdy z nas), zamiast wypisywać głupoty na forum ;)

Aaaaaaale mi pojechałeś. To, że mam spaczone poczucie humoru nie znaczy, że jestem psycholem...chociaż do szpitala w Rybniku mam blisko... ;]

Offline pc_maniac

• Użytkownik
      • Polish Builders Community
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 14, 2009, 12:31:32 »

Aaaaaaale mi pojechałeś. To, że mam spaczone poczucie humoru nie znaczy, że jestem psycholem...chociaż do szpitala w Rybniku mam blisko... ;]

Ja Ci nie pojechałem. To Ty założyłeś wątek pytając forumowiczów czy jesteś teges, czy nie.
    Tak się ostatnio zastanawiałem czy tylko ja mam taką schizę,...
    Więc odpowiedziałem Ci jak najbardziej poważnie - "nie nam oceniać czy jesteś psychol czy nie".

Jak nie wiesz czemu źle się czujesz to pytasz o to na forum, czy idziesz do lekarza? Więc jak się z tym źle czujesz to nie baw się w ekschibicjonistę moralnego na forum, lecz wybierz się do przychodni zdrowia. Tam Ci powiedzą, czy Twój stan jest normalny, czy nie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 14, 2009, 12:34:54 wysłana przez pc_maniac »

Offline Wojteek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 15, 2009, 19:07:25 »
    Ja trzymam sie swojego imienia (wojtek) i np Lord Dirugan
    albo śmieszne Dupasy z naszej klasy :DDD
    ale najczęściej Wojteek,Lord -------- i takie tam
    +_+Half Trusism - Trust in you - Kristy, are you doing ok? -  you're gonna go far kid - Hammerhead - A lot like me - Take me nowhere - Nothingtown - Stuff is messed up - Fix you - Let's hear it for rock bottom - Rise and fall+_+ - Album zwie sie Rise and Fall Rage and Grace                      !!  AVE  !!
                                    PUNK ROCK!!!!666!!! AVE!!!!
                             PUNK    !!     !   6666   !!   !     ROCK!