Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Słuchawki na zewnątrz  (Przeczytany 4317 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    Odp: Słuchawki na zewnątrz
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 12, 2016, 13:09:01 »
    Nie używać słuchawek na dworzu, bo wlezie pod samochód!
    W domu się słucha, w domu, się skupia na przeżyciach introwertycznych, a nie łazi jak ta krowa.
    Dorobi się taki na zachodzie, miesiąc popracuje zanim go wylejo, zje dwie torebki ryżu i puszkę z mięsem dla kota, wróci do wsi i myśli, że będzie wielki dżen, jak będzie łaziło to ze słuchawkami w uszach.
    Se może te słuchaweczki jeszcze wsadzi głębiej i gdzie indziej.

Jak już musi, bo jedzie w autobusie i chce audiobuka posłuchać, na przykład 50 twarzy Grejo, albo życiorys Hitlera, to niech taki uważa....
    kolega mnie mówił, który pracuje jako ten DJ i robi nagłośnienia, dorabia se tak, na tym zachodzie, się zna, się zna...
    no wic, ten kolega mnie mówił, że w słuchaweczkach się robio zwarcia i je trzebo często zmieniać.
    Jak takie trzaski słyszy, to to ponoć psuje słuch, tak mnie mówił, ten cały DJ - znaczy się Jacub H, taki ma pseudonim ale to jest Kuba, a piknie gra, chociaż na komputerku.
    Uważać na przepięcia, bo to psuje słuch - tak mnie Kuba mawiał.
    A ja myślę, że mózg, tyż - a mózg to bezcenna sprawa.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Słuchawki na zewnątrz
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 13, 2016, 18:09:08 »
    Mi odpowiadają konstrukcje typu OTE, bo się fajnie trzymają takie słuchawki na uchu. Model to np. MEE M7P