Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: "Exodus w krainie Gromowładnych" - epicki Dramat w trzech aktach - prolog  (Przeczytany 5540 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: "Exodus w krainie Gromowładnych" - epicki Dramat w trzech aktach - prolog
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 14, 2016, 14:11:25 »
    Nie jestem korwinistą :p
    To racja IvE, poważny błąd, Szanti jest za Ruchem Narodowym.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 14, 2016, 14:14:00 »
    to nie ja studiuje historie i uważam, że studia są po to, żeby się bawić za hajs "starych"

Ale jesteś z krakowa a to wystarczy :P

Down: Jakbym brał to dosłownie to bym się chyba pochlastał :P

Edit: Dykciek ma trochę racjii :P
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2016, 00:55:09 wysłana przez Bojar »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 14, 2016, 14:16:39 »
    Muszę używać prostszych zabiegów. Jeśli nie skumałeś paradoksu nazwania Ciebie jednocześnie proletariuszem a linijkę później wkładam Ci w usta wolny rynek to nie da się nie zrobić. Do tego to jest uwydatnienie, że Bobosz nie kuma nic - szcególnie polityki. Tu chodziło o sprzeczność. Nędza i rozpacz to w oczach Bobosza bo to on jest bohaterem.No ale wiadomo, nikt nie musi interpretować jak autor. Tylko jedno mnie szokuje - to jest satyra, to jak możecie to brać dosłownie :D

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 15, 2016, 00:12:42 »
    No może masz rację :p. Czasami brak mi poczucia humoru :p.
    @up, nie jestem na ruchem narodowym, jedynie zgadzam się z kilkoma ich ideami jednocześnie kilka odrzucając :p
    Lew, Tobie raczej jako prawilnemu dresiakowi bliższe są ideały RN xd

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 15, 2016, 00:36:58 »
    Nudne to jest. Słabo się czyta. Ale to pewnie przez taką, a nie inną tematykę.

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 15, 2016, 00:44:09 »
    Dla Ciebie nudne bo nie jesteś w temacie :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 15, 2016, 11:43:11 »
    Dyktator odgrażał się, że dogoni mnie w piwach NA PLUS bez problemu widocznie nie wytrzymał i nadużył w końcu władzy. Jeszcze wczoraj Dyktator miał ok. 10 piw NA PLUS mniej łatwo zobaczyć, że te piwa, które dali admini były idealnie aby dogonić moją liczbę piw NA PLUS.  Do tego nieuczciwe zagranie bo wykorzystano opcję wielokrotnego piwkowania, którą mają tylko admini. Do tego ściągnięto do tego hutha, który na bank został namówiony bo z SRC nigdy nie miał styczności. Oczywiście to tylko piwka dlatego chciałem Wam napisać, że serdecznie ssiecie pałki. Nie chowam urazy dam Tobie sam piwko Dyktator bo widocznie mocno Ci zależy xDDd beka. Gdybyś nie był takim tumanem to zamiast robić takie słabe baity to byś wstawił jakkikolwiek news lub artykuł o bannerlordzie. A piwka by same wpadły.

A proceder oczywiście musiałem objaśnić abyś najadł się wstydu.

Zmiany reputacji dykcia:

(click to show/hide)

Piwa na plus

Dyktator 392 (-3 piwa na plus najnowsze i wszystko jasne, bo trebron dal minusa)
    ^IvE 389
    huth 367
    Lew 365
    Prußak 287
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2016, 11:57:23 wysłana przez ^IvE »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 15, 2016, 15:12:11 »
    Uh? Pisałem wczoraj na chacie, gdy Lew dał podwójne, że takie się nie liczą, więc jak łatwo się domyślić, nie namawiałem do niczego hutha xD
    I jak ostrzegałem, tak dzisiaj usunąłem te dodatkowe. Chociaż z tego, co widzę, to zniknęły wszystkie, mimo że jednego nie zaznaczyłem.

I nie płacz już IvE, zaraz dam ci tyle, że sobie wyrównasz te piwa na plus. I zanim zaczniesz szukać spisków i nadużyć władzy, czy odgrażania się (xD) to uświadom sobie, że najprawdopodobniej tylko ty śledzisz ten ranking. Pomijam to, że wisi on od niedawna i jest to bardzo marginalna statystyka.

Dobra, to by było na tyle z mojej wizyty tutaj. Widać, że już nawet ci, którzy najbardziej zwalczali spinanie się, sami teraz spinają poślady o żarty.

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 15, 2016, 15:22:55 »
    Może założymy temat pt. Aplikacje do Piwa TFW

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 15, 2016, 18:35:53 »
    No to się pośmiali. A na przyszłość naucz się jak się robi baity XD Bo właśnie się dałeś. Buziaczki.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 25, 2016, 15:45:49 »
    No dobra, czas zaciągnąć języka. Jeśli bardzo ci się wbijam w wątek IvE, to daj znać, przeniosę to w inne miejsce (ale na razie nie chciałem zakładać swojego wątku)

Postanowiłem jednak pisać swoją opowieść o Saracenach (nawet mam już zadeklarowaną pomoc eRRoRa i Sebka, liczę też na Virusa i Carpego). Tylko nie wiem, jak chcielibyście to czytać. Wolicie w formie bardziej realistycznej (czyli taka, która opowiada o graczach), czy bardziej podkoloryzowana pod powieść (czyli przenosząca nas do świata gry). Ta druga oczywiście byłaby podkoloryzowana, żeby uzyskać ciekawszy świat.

W obu przypadkach chyba zdecyduję się na styl Martina, czyli rozdziały prowadzone z perspektywy różnych osób. Pierwszy rozdział pojawi się w okolicach czerwca (o ile mi się po drodze nie odechce, co jest całkiem prawdopodobne - wtedy trochę później).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 25, 2016, 17:13:42 »
    Możesz mi się wcinać w wątek. Nie mam nic przeciwko.

Co do opowieści. Napisz tak aby było jak najbardziej poczytne. Czyli im bardziej absurdalne i głupie tym wg. mnie lepiej.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 25, 2016, 17:23:27 »
    Ja też wolałbym podkoloryzowaną wersję historii, w mojej ocenie takie się ciekawiej czyta.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 25, 2016, 18:21:08 »
    Podkoloryzowane, będzie łatwiej wchodziło :D