Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crusader - Sacra Regna [SP]  (Przeczytany 2114 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    Crusader - Sacra Regna [SP]
    « dnia: Lutego 21, 2016, 14:11:09 »
    Pełna Wersja ---> http://www.moddb.com/mods/crusader-sacra-regna/downloads/crusader-v3-full-re-uploaded
    Istnieje mod którego akcja dzieje się w czasach wypraw Krzyżowych
    od autora:
    This Ivanhoe-styled Crusader mod's backbone is the Crusader Deus Vult mod created by Feyd1979.
    The mod contains:
    - accurate map of the Holy Land
    - historical lords, kings
    - 6 brand-overhauled nations as: Kingdom of Jerusalem; it's sub-nation: County of Tripoli; the Principality of Antioch; the byzantine lands in Asia Minor: named Roman Empire in game; and the two muslim states: the Fatimid Caliphate (Egypt) and the Seljuke Sulatanate (Turks).
    - historically accurate troops
    - tons of new items, as usual in my mods
    - very intense crusader-feeling
    - some crusader banners
    - more horses (normal-and armored)
    - improoved male and female faces
    - DIPLOMACY
    - PBOD mod
    - extended companions - with new, mortal NPCs system
    - reworked game physics
    Screeny:

Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline Johny_Nawalony

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • GGR-Nr. 3 na zawsze w moim sercu
    Odp: Crusader - Sacra Regna [SP]
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2016, 03:40:52 »
    Numendirze, wyrabiasz już sobie marke jesli chodzi o watki modow :)
    ᛋᚴᛅᚴᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛅᛚᛘᛅᛚᛏ:ᛋᚴᛁᛚᛏᛁᛦ:ᛁᛦᚢ:ᚴᛚᚢᚠᚾᛁᛦ:ᚢᛁᚾᛏᛅᛚᛏ:ᚢᛅᚱᚴᛅᛚᛏ:ᛅᚦᚱ:ᚢᛁᚱᛅᛚᛏ:ᛋᛏᛅᚢᛒᛁᛋᚴ

Offline Magnat

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 25, 2016, 10:15:03 »
    Jak mod wypada w porównaniu do Sands of Faith?

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 13, 2016, 18:08:09 »
    Siemanko pobrałem moda i przy próbie wypakowania do folderu modules wyskakuje błąd ( plik zabezpieczony lub uszkodzony , klikam ok i po chwili win rar przestał działać ;/
    Wie ktoś co może być nie tak , przyznam że to pierwszy taki problem ale i pierwszy mod ważący ponad 2 gb
    pobrałem go z mod db
     Edit 1 : Poradziłem już sobie okazało się że trzeba rozpakować programem 7zip i będzie ok

Pograłem trochę i ten mod jest świetny nowe formacje i taktyki ataków np łucznicy wychodzą przed piechotę a gdy się zbliżają wrogowie łucznicy chowają się za piechurów ;) być może było to już gdzieś wcześniej , ale ja się z tym nie spotkałem , nowe zbroje i wspaniałe tekstury  jedyny minus jak narzazie to że poruszamy się bardzo wolno ale ja zmieniłem to w pliku z modem na wartość z native i już jest ok ;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2016, 07:29:36 wysłana przez ggpaw »