Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Książka Andre Norton'a- ,,Troje przeciw Światu Czarownic"  (Przeczytany 933 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Boromir

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Książka Andre Norton'a- ,,Troje przeciw Światu Czarownic"
    « dnia: Grudnia 30, 2008, 17:17:31 »
    Czytaliście tą książkę i jakie są wasze wrażenia??

Jeeez... istnieje już temat o książkach, w którym dodatkowo już się wypowiadałeś, uważasz że dla każdej ksiązki powinieneś założyć nowy topic? BTW zakładasz temat żądając opini na dany temat a sam nie raczysz sklecic kilku (poprawnych!) zdań?

Zaś ja od siebie dodam jedno ostrzeżenie dla Szanownego Boromira. Zbierało się, zbierało, aż się uzbierało. Nieraz byłeś upominany za spam, necroposting, obrażanie użykowników i przede wszystkim - zakładanie tematów, które już istnieją. Powstrzymywaliśmy się od wlepienia Ci ostrzeżenia, widzę jednak, że coś upomnienia nie docierają i trzeba sięgnąć po inne środki.

To było trochę inaczej - najpierw stworzył temat o tej książce, ja mu przeniosłem posta do topicu o literaturze. Nawet nie raczył obejrzeć pierwszej strony i jak widać powtórnie założył wątek. Ale ostrzeżenie należało się...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2008, 21:01:54 wysłana przez Kolba »

Gadu-Gadu 1423373