Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy jesteś za przyjęciem ustawy "Pakiet naprawczy Zendaru"?

Tak
    17 (73.9%)
    Nie
    6 (26.1%)

Głosów w sumie: 23

Głosowanie skończone: Kwietnia 03, 2015, 12:36:26

Autor Wątek: [Kampania Forum.: I: Senat] "Pakiet naprawczy Zendaru"  (Przeczytany 2316 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: "Pakiet naprawczy Zendaru"
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 02, 2015, 21:19:35 »
    adriankowaty, lllew, AdamKur, Piastun - Jesteście zupełnie, totalnie i całkowicie urobieni i w garści Prusaka! Dajecie się zrobić w khergickiego piechura!

Offline arrlong

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 02, 2015, 21:27:15 »
    jestem na tak

Offline Piastun

• Użytkownik
    • Piwa: 82
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 02, 2015, 21:31:08 »
    Jeśli jesteście organizacją religijną to co robicie w senacie? Powinniście iść nauczać pokojowo, pod świątynie, na targowiska, a nie siać zgorszenie w miejscach tak poważnych jak ten budynek. Zajmijcie się nauczaniem, a nie polityką. Zresztą teraz już za późno...

Offline adriankowaty

• Użytkownik
    • Piwa: 45
    • Osobnikom nie pożądanym przeze mnie nie odpisuję.
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 02, 2015, 21:35:09 »
    Primo - Chanat Khergitów nie korzysta z piechoty
    Secundo - To nie my próbowaliśmy dokonać zamachu stanu.
    Tertio - Prussak reprezentuje opcję polityczną, z którą się zgadzamy, wybraliśmy go wywiązując się z zobowiązań koalicyjnych.
    Quarto - To wy jak na razie stanowicie zagrożenie dla Zendaru, a nie my! Nie zapominam, jak próbowaliście przekupić mnie w drodze prywatnej rozmowy!

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 02, 2015, 21:36:44 »
    Ja nie jestem w niczyjej garści, ja w swojej garści trzymam Grupę Szturmową PiiS zwaną Sekcją Sportową, która może eliminować niepożądanych obywateli towarzyszu HUtH...
    A poza tym uważam, że sekta Eneasza musi być zniszczona dla dobra Four Ways.

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 02, 2015, 21:42:12 »
    Primo, secundo, pea druppo, Jestem Wielki Cornholio i przebyłem znad jeziora Titikkakka! - to chciałeś powiedzieć adriakowaty?
    Chanat Khergitów słynie z piechoty, jaką są jeźdźcy, którym w bitwie zabito kunie i z orzeszków, które są pyszne.
    Nasza misja polega na zjednoczeniu ludu Zendaru - bo tak brzmi posłannictwo Poczciwego Eneasza - cioły.
    PruSak to już sam nie wie czy jet pomagierem Dyktatora, czy na odwrót, ja go nie wybierałem - chociaż jako pierwszy stanąłem zanim, by jawnie a nie po krzakach szedł do władzy, bez mataczenia!
    Co zrobił król dla Zendaru przez cały ten czas, aż tacy jesteśmy straszni, że boicie się nas bardziej od Swadii?
    Czy ktoś chce orzeszka, dla rozładowania atmosfery?

Offline huth

« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 02, 2015, 23:05:05 »
    Primo - Chanat Khergitów nie korzysta z piechoty
    NO WŁAŚNIE!
    Nawet teraz dałeś się zrobić!
    Secundo - To nie my próbowaliśmy dokonać zamachu stanu.
    No i co z tego?
    Tertio - Prussak reprezentuje opcję polityczną, z którą się zgadzamy, wybraliśmy go wywiązując się z zobowiązań koalicyjnych.
    Daliście się urobić - esteście niewolnikami prusakowego systemu!
    Quarto - To wy jak na razie stanowicie zagrożenie dla Zendaru, a nie my! Nie zapominam, jak próbowaliście przekupić mnie w drodze prywatnej rozmowy!
    Oj nie, to był dopuszczalny i akceptowalnay(a szczególnie przez ludzi waszego pokroju) sposób perswazji.
    Także na dodatek jesteście hipokrytą, towarzyszu!

Offline tymus3

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 02, 2015, 23:51:01 »
    Jeśli wam jako Pożoga i SPOPE nie podobają się nasze projekty ustaw to czekamy na wasze propozycje. No w końcu ten wasz fałszywy prorok Eneasz powinien was jakoś oświecić w trakcie pisania ich. Może macie coś w tych orzeszkach co wywołuje takie omamy? A tak swoją drogą po ile jest paczka orzeszków? 

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 03, 2015, 12:38:45 »
    Wyniki głosowania
    Za przyjęciem - 17 (73.9%)
    Za odrzuceniem - 6 (26.1%)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 03, 2015, 14:57:48 »
    Liga Zendaru wysuwa kandydaturę Tymusa Ahmeda na Wielkiego Sędziego. Proszę o zdanie przedstawicieli innych stronnictw oraz króla Dyktatora.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline McAbra

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
      • Totalwar.ORG.PL
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 03, 2015, 16:02:15 »
    GŁOSOWANIE TRWA 24 GODZINY - TJ. 3 KWIECIEŃ 12:30.
    To jakaś kpina. Może od razu zbierzecie sobie swoich pupilków i o trzeciej w nocy urządzicie głosowanie, na które będzie pięć minut?!
    To cyrk, nie głosowanie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 03, 2015, 16:15:48 »
    24 godziny są wystarczającym czasem na głosowanie. Nikt nie wyraził sprzeciwu, w takim razie nie widzę teraz żadnych problemów.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 03, 2015, 18:03:10 »
    Popieram kandydaturę Tymusa.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline huth

« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 03, 2015, 21:22:36 »
    Tymusa Ahmeda
    Brzmi jakoś tak Sarranidzko?
    KANDYDATA NALEŻY ZLUSTROWAĆ!
    Zresztą ten urząd nic nie znaczy i jeśli jakikolwiek król podporządkuje się wyrokom tego "sądu", to taki król od razu może się wykopać z tronu!

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 03, 2015, 21:52:01 »
    Orzeszki Khergit do kupienia są w opakowaniu popularnym - 150 gram przepysznych orzeszków po 1/10 denara, lub w opakowaniu fanatyk 300 gram smakowitych i pachnących świeżością delicji po 1/5 denara.

Za przyjęciem jakieś 55% a nie 70%, ale czy to ma znaczenie?
    Gdybyście jawnie powiedzieli, że zmieniacie prawo by trzymać wszystkich za pysk w stanie wojny to nie byłoby co się czepiać.
    Aby uniknąć nieporozumień SPOPE zawsze z pełną świadomością brała na siebie rolę mięsa armatniego, nie silcie się na doszukiwanie się wielkiej koalicji SPOPE i Pożogi.
    Wiedzcie jedno, stosy zapłonom! Gdy ogień będzie trawił ciała grzeszników, kolejni umierać będą ze strachu i jeśli to obrotny PruSak będzie głównym mistrzem na tym pokazie fajerwerków, nawet on na tym nie zyska! Mieliście zajmować się religią!? To jest wasz program?
    Nic z tego o czym mówiliście się nie sprawdziło, stworzyliście tylko nieudolną podróbkę mojej polityki - to wszystko. Gdyby ta sierota Dyktator nie walczył tyle na turniejach, w obawie przed czytaniem dokumentów, nie pociągałby pospólstwa i  nie byłoby problemu!